Close
Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 33
    i/e regjistruar Maska e dijetari
    Anëtarësuar
    30-03-2009
    Postime
    1,189
    A zgje,vazhdon qeverisjen Thaqi ,shum e thjesht .
    [COLOR="Blue"][/COLO

Duart e plakes, jan duar te arta.

Qani Mehmedi sonte doli me opcionin: më së mirë është të bëhet koalicioni LDK, PDK dhe AAK.
    "Projekti 21" nuk i bën reklamë vetes, afirmon të tjerët!

Më duket do të ketë koalicion:

PDK, AKR dhe Minoritetet

Si jua merr mendja si do të funksionojë shteti me këtë qeveri?

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    26-10-2009
    Postime
    2,629
    LDK jan deshmue se nuk kan njerz per ta udheheqe qeverin dhe Kosoven, ata i kan fituar, si i kan fituar dy pal zgjedhje por nuk kan ne gjendje prej frike ta udheheqin Kosoven, nuk ke njeri ne LDK qe e merr pergjegjsin dhe ne demokraci funksionon ligji dhe marrja e pergjegjsis. AAK jane verbuar prej prej egos dhe po shkoj drejt shuarjes eshte mbush si strajca e maxhupes me mbeturina te hudhura nga te tjeret.
    Nuk ka njeri me te pershtateshem se Hashim Thaqi pra do ta perkarhin edhe te LDK-se edhet te VV por edhe disa te AAK. NUk ka lidhje ketu kualicjoni...

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    29-11-2010
    Postime
    607
    Citim Postuar më parë nga strange Lexo Postimin
    Më sa e di unë vetëm partia më e madhe ka të drejte të bëjë koalicion. Nëse nuk dëshirojnë partitë tjera do të këtë prapë zgjedhje.

PS: AKR jo KKR.

nese pdk deshton me ba qeverin atehere mandatarin e mer partia e dyt ne vend per me ba qeverin nese edhe ajo deshton atehere mbahen prap zgjedhjet pra ka nje afat deri kur pdk munet me shtu qeshtu tana e mer ne dor e dyta

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    29-11-2010
    Postime
    607
    Citim Postuar më parë nga projekti21_dk Lexo Postimin
    Sipas një ankete (sondazhi) zhvilluar nga "Gani Bobi", aq sa mbajta mend, sepse edhe jam duke shikuar lajmet, doli kjo gjendje:
    PDK 31%
    LDK 25%
    AAK 12%
    Vetëvdnosje 16%
    KKR 6% etj etj

Nga kjo më shkoi ndërmend, se sipas këtyre rezultateve, pozitë nuk do të ketë, ose do të jetë më e vogël se opozita, gjithmonë duke u bazuar me deklarimet e kryetarëve të partive se "nuk do të hyjmë në koalicion me PDK".

Si thoni ju, nëse del i saktë ky sondazh i "Gani Bobit", kush do të jetë pozitë e kush opozitë??
    shum me vend kjo qe thua se ldk 25 vv16 aak 12 bejn 53perqind te votave te qytetarve keto parti jan deklaru se nuk hyn ne koalicion me pdk pra do ket nje qeveri minoranc me 20vendet e rezervuara qe nuk e kan as nje vot te qytetareve te ks do jet shum keq per mendimin tim

JUDO Maska e Gogi
    Anëtarësuar
    10-08-2008
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    1,669
    Me rendesi qe eshte ne pajtim me Kushtetuten e Republikes se Kosoves, dhe kete te fundit e kane miratuar te gjithe keto parti. A eshte gjithcka OK-ej po me doket :d

Citim Postuar më parë nga gjema Lexo Postimin
    shum me vend kjo qe thua se ldk 25 vv16 aak 12 bejn 53perqind te votave te qytetarve keto parti jan deklaru se nuk hyn ne koalicion me pdk pra do ket nje qeveri minoranc me 20vendet e rezervuara qe nuk e kan as nje vot te qytetareve te ks do jet shum keq per mendimin tim
    Përshëndetje xhemë. Ma nxore mendimin sheshit. Kam hallin gjetkë, por askush nuk e gjeti deri më tashti. Nëse bëhet koalicion me minoritetet, që faktikisht është një shumë bukur e madhe 20 vende, çka nëse ata, sikur AKR-ja kërkojnë që në qeveri ta kenë keryetarin prej grupacionit të tyre. Partia qeveriformuese nuk ka qare diçka pa dhënë dhe gjithqysh duhet ta jep vendin e kryetarit, si e paramendoni që nesër kryetar i Kosovës të jetë një serb?

Citim Postuar më parë nga Prishtina.C Lexo Postimin
    Mendoje se do te ket kualicion ne mes te PDK.se AAK-se dhe AKR.se

Ndersa ne opozit do te mbesin LDK me Vetvendosjen dhe keto minoret tejera te pa rendesishme

.
    E sheh Prishtina.C se nuk doli prognoza. Përkundrazi këto minoritetet e parëndësishme u bënë madje shumë të rëndësishme!! Fatkeqësisht.

Citim Postuar më parë nga projekti21_dk Lexo Postimin
    Përshëndetje xhemë. Ma nxore mendimin sheshit. Kam hallin gjetkë, por askush nuk e gjeti deri më tashti. Nëse bëhet koalicion me minoritetet, që faktikisht është një shumë bukur e madhe 20 vende, çka nëse ata, sikur AKR-ja kërkojnë që në qeveri ta kenë keryetarin prej grupacionit të tyre. Partia qeveriformuese nuk ka qare diçka pa dhënë dhe gjithqysh duhet ta jep vendin e kryetarit, si e paramendoni që nesër kryetar i Kosovës të jetë një serb?
    Shyqyr që nuk doli as ky opcioni im.
    Kanë thënë frika është pa para dhe për firkë nuk ka hajmali!

Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •