A zgje,vazhdon qeverisjen Thaqi ,shum e thjesht .
A zgje,vazhdon qeverisjen Thaqi ,shum e thjesht .
[COLOR="Blue"][/COLO
Duart e plakes, jan duar te arta.
Qani Mehmedi sonte doli me opcionin: më së mirë është të bëhet koalicioni LDK, PDK dhe AAK.
"Projekti 21" nuk i bën reklamë vetes, afirmon të tjerët!
Më duket do të ketë koalicion:
PDK, AKR dhe Minoritetet
Si jua merr mendja si do të funksionojë shteti me këtë qeveri?
LDK jan deshmue se nuk kan njerz per ta udheheqe qeverin dhe Kosoven, ata i kan fituar, si i kan fituar dy pal zgjedhje por nuk kan ne gjendje prej frike ta udheheqin Kosoven, nuk ke njeri ne LDK qe e merr pergjegjsin dhe ne demokraci funksionon ligji dhe marrja e pergjegjsis. AAK jane verbuar prej prej egos dhe po shkoj drejt shuarjes eshte mbush si strajca e maxhupes me mbeturina te hudhura nga te tjeret.
Nuk ka njeri me te pershtateshem se Hashim Thaqi pra do ta perkarhin edhe te LDK-se edhet te VV por edhe disa te AAK. NUk ka lidhje ketu kualicjoni...
shum me vend kjo qe thua se ldk 25 vv16 aak 12 bejn 53perqind te votave te qytetarve keto parti jan deklaru se nuk hyn ne koalicion me pdk pra do ket nje qeveri minoranc me 20vendet e rezervuara qe nuk e kan as nje vot te qytetareve te ks do jet shum keq per mendimin tim
Me rendesi qe eshte ne pajtim me Kushtetuten e Republikes se Kosoves, dhe kete te fundit e kane miratuar te gjithe keto parti. A eshte gjithcka OK-ej po me doket :d
Përshëndetje xhemë. Ma nxore mendimin sheshit. Kam hallin gjetkë, por askush nuk e gjeti deri më tashti. Nëse bëhet koalicion me minoritetet, që faktikisht është një shumë bukur e madhe 20 vende, çka nëse ata, sikur AKR-ja kërkojnë që në qeveri ta kenë keryetarin prej grupacionit të tyre. Partia qeveriformuese nuk ka qare diçka pa dhënë dhe gjithqysh duhet ta jep vendin e kryetarit, si e paramendoni që nesër kryetar i Kosovës të jetë një serb?
Krijoni Kontakt