Close
Faqja 0 prej 4 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 33

Çka nëse opozita del më e madhe se pozita!!!

Sipas një ankete (sondazhi) zhvilluar nga "Gani Bobi", aq sa mbajta mend, sepse edhe jam duke shikuar lajmet, doli kjo gjendje:
    PDK 31%
    LDK 25%
    AAK 12%
    Vetëvdnosje 16%
    KKR 6% etj etj

Nga kjo më shkoi ndërmend, se sipas këtyre rezultateve, pozitë nuk do të ketë, ose do të jetë më e vogël se opozita, gjithmonë duke u bazuar me deklarimet e kryetarëve të partive se "nuk do të hyjmë në koalicion me PDK".

Si thoni ju, nëse del i saktë ky sondazh i "Gani Bobit", kush do të jetë pozitë e kush opozitë??
    Ndryshuar për herë të fundit nga projekti21_dk : 12-12-2010 më 15:22
    "Projekti 21" nuk i bën reklamë vetes, afirmon të tjerët!

Besimtar Musliman Maska e strange
    Anëtarësuar
    31-10-2006
    Postime
    4,278
    Më sa e di unë vetëm partia më e madhe ka të drejte të bëjë koalicion. Nëse nuk dëshirojnë partitë tjera do të këtë prapë zgjedhje.

PS: AKR jo KKR.

Mëso Islamin nga Kur'ani e jo nga myslimanet!

Më fal strange, mbase e kam gabim, por këta KKR ( Koalicioni Kosova e Re ) është AKR; PD; PNDSH e disa parti të tjera....

Lab 100% Maska e Station
    Anëtarësuar
    26-02-2010
    Vendndodhja
    Shqipëri
    Postime
    6,624
    E para e punës Gani Bobi e ka vërtetuar në Shqipëri që të rruan menderen me "sondazhet që bën.
    E dyta e punës deklarimet para zgjedhore mos i beso aq shumë si rast për ilustrim po të kujtoj Ilir Metën me LSI në Shqipëri.
    Sigurisht që mbas daljes së rrezultatit përfundimtar nga Komisioni Qëndror dhe mbas bisedimeve që do të bëjnë Partitë do të ketë një pozitë dhe një opozitë.

FER besa u rideklarua prapë se nuk do të ketë koalicion me PDK-në ( apo sic e quajti ai "me keqqeverisjen")

1.2.3...I
    Anëtarësuar
    10-09-2005
    Postime
    1,967
    Citim Postuar më parë nga projekti21_dk Lexo Postimin
    Sipas një ankete (sondazhi) zhvilluar nga "Gani Bobi", aq sa mbajta mend, sepse edhe jam duke shikuar lajmet, doli kjo gjendje:
    PDK 31%
    LDK 25%
    AAK 12%
    Vetëvdnosje 16%
    KKR 6% etj etj

Nga kjo më shkoi ndërmend, se sipas këtyre rezultateve, pozitë nuk do të ketë, ose do të jetë më e vogël se opozita, gjithmonë duke u bazuar me deklarimet e kryetarëve të partive se "nuk do të hyjmë në koalicion me PDK".

Si thoni ju, nëse del i saktë ky sondazh i "Gani Bobit", kush do të jetë pozitë e kush opozitë??
    Nga menyra dhe sistemi qe eshte ne Kosve,nuk do te kete me parti te cilat do mund te fitojne perqindjen e duhur per te qeveris vetem.Kualicionet do jene te detyrueshme gjithmone.
    Sa i perket kualicioneve,partia e pare duhet te hap opsione per partit e tjera,pastaj behen dhe sipas marrveshjes.
    Sa i perket kush me ke ben dhe kush me ke nuk do ben,politika nuk ka receta te gatshme,kjo mbase shte ajo qe e ben nxitese,kurr si dihet se si do sillen zaret

E kishim Thacin dhe LDK dy pole kretesishte te kunderta,por ja qe ndodhi dhe ben kualicion,e shume raste neper gjithe boten

i/e regjistruar Maska e SKIFTERI&12.05
    Anëtarësuar
    04-11-2007
    Postime
    423
    PDK E LDK do i ndrrojn vendit asgje te re ska kryeminister i ldk isa kryetar hasha

Citim Postuar më parë nga projekti21_dk Lexo Postimin
    PDK 31%
    LDK 25%
    AAK 12%
    Vetëvdnosje 16%
    KKR 6% etj etj

Mendoje se do te ket kualicion ne mes te PDK.se AAK-se dhe AKR.se

Ndersa ne opozit do te mbesin LDK me Vetvendosjen dhe keto minoret tejera te pa rendesishme

.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Prishtina.C : 12-12-2010 më 16:27

Citim Postuar më parë nga Prishtina.C Lexo Postimin
    Mendoje se do te ket kualicion ne mes te PDK.se AAK-se dhe AKR.se

Ndersa ne opozit do te mbesin LDK me Vetvendosjen dhe keto minoret tejera te pa rendesishme

.
    PDK me AAK!!!
    Gjithëcka bën vaki. Kur u bashkuan LDK me PDK ngjan që edhe AAK e PDK të bëhen bashkë, vec besoj do të bëhet një koalicion i brishtë dhe ndoshta pas një viti prapë zgjedhje të lira!

No comment!

Duke komentuar komentet e mikut Halil Xani.
    Fotografitë e Bashkëngjitura Fotografitë e Bashkëngjitura  

Faqja 0 prej 4 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •