ta rrasa surratit po fole me ktu![]()
Nu stiam ca floarea amara a singuratatii are, daca o atingi pe obraz, sunetul unor pasi care pleaca.
Postuar mė parė nga Io_e_Te
...........qetesi.................
Sa kohe ka kaluar qe ec e vetme ne keto rruge?
sa kohe ka qe kur veshtroj vendin tend bosh dhe me duket se ka kaluar nje jete?
Me duket se dje kane ndodhur te gjitha...Dje dilnim e qeshnim neper keto rruge kur sot jane te heshtura, dje fshinim lotet nderkohe qe sot mbeten ashtu faqeve duke pritur eren ti thaje, dje qeshnim, luanim...dje banka jote nuk ishte bosh, korridoret dje gumezhinin nga zeri jot, dje flisnim e tregonim shume e shume gjera dhe dhoma ishte plot jete nga prezenca jote... sa larg qe me duket ajo DJE...sa larg...SOT cdo gje eshte bosh, e zymte, e akullt e heshtur...e kisha lumturine afer dhe une e kerkoja aq larg...
Po tani qe eshte larg dhe une e ndjej afer?Mund te quhet me lumturi????
Nu stiam ca floarea amara a singuratatii are, daca o atingi pe obraz, sunetul unor pasi care pleaca.
...edhe sonte e ndjeva mungesen tende...doja te isha sa me afer teje...si atehere...vura muziken qe degjonim ne, bera dy kafe, mora nje pakete me cigare per ta mbytur dhomen ne tym, fika driten, u shtriva ne krevat dhe nisa te flisja me vete per te genjyer veten qe ti me degjoje...dhe flisja e flisja...e pashe qe isha vetem dhe mbylla syte...-do vije, thash me vete!edhe pak edhe do vije...sa te dremit pak une ai do kete ardh...dhe mbylla syte duke te pritur te kthehesh...kur u zgjova ne mengjes, kishe ikur...-ska gje! do vish perseri ne darke!une e di...
...sonte dua te qaj...jo se kam ndonje motiv tamam..thjesht brenda meje ndjej nevojen te qaj...te nxjerr lotet e shpirtit tim se spo i duroj dot me te bredhin nga syte tek mendja, nga mendja ne zemer e me tutje ne shpirt...O Zot! sa e ndjej nevojen te qaj...
kam brenda meje nje oqean lotesh...dua te shperthej...e urrej kete hapesire pasigurie uji...dua toke...
eshte ora 12 dhe une ende jam "pergjumesh"...nuk me impresionon as dielli dhe as zhurmat e kalamajve ne oborr...jam ne nje bote tjeter...sigurisht qe me ty!!!
doja te cohesha ne shkoja ne mesim por sme benin kembet...ose nuk doja...sdoja te shikoja asnje fytyre nga ato qe nuk i honeps dot nga hipokrizia dhe egoizmi i tyre...doja te rrija me ty!e cmund te kerkosh me teper se te rrish me ty????
ndenja me ore te tera me veshtrimin e fiksuar ne nje pike boshe, pa e ditur as vete cishte... dhe te imagjinoja ty(ashtu sic rrije shumicen e kohes)...duke qeshur...cudi!gjithmone keshtu te perfytyroj!
pastaj zgjat krahet pa e kuptuar sesi...dua te te prek dhe te ndjej qe nuk mund te jesh imazh apo ndonje halucinacion...
te pergjerohem ashtu pa ze, me gjeste, duke shtrire krahet...por e di qe ti ske per ta zgjatur doren te me kapesh e te me maresh me vete...e di!ske per te bere asgje...do rrish atje ne ate piken boshe, te me veshtrosh dhe te buzeqeshesh derisa te mbyll une kapaket e syve...dhe kur te zgjohem, sigurisht qe do kesh ikur duke lene buzeqeshjen tende dhe veshtrimin tend atje...ne nje pike boshe...
po ti cpate?
prape po me ndjek e?gestapo
![]()
nuk te ndjek un,po mausi ndjek emrin tend automatikisht dhe klikon Io_e_Te.esht dicka qe nuk arrij ta kontrroloj dot
![]()
aman mos me bej te skuqem e!!!!!!
p.s: gjalle qenke shyqyr zotitme kishte mare malli per surratin tend te shemtuar
![]()
Krijoni Kontakt