Close
Faqja 52 prej 128 FillimFillim ... 242505152535462102 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 511 deri 520 prej 1278

Tema: Po gatuaj...

ciao belli !!! Maska e donna76
    Anėtarėsuar
    30-08-2005
    Postime
    1,491
    Citim Postuar mė parė nga *~Rexhina~* Lexo Postimin
    po ke shume te drejte teta, por skillet ka disa perime gjitheashtu (njecike) , por un sidomos duhet se per cudi me vajzen asnjehere nuk me ka dal proteina ne urine kur kam vajtur tek doktori per regular visits, kurse me femin e dyte u cudita kur me than qe gjeten nje sasi te vogel ...do filloj te bej me shume gjelle me perime
    she she kjo, kur i bere dy ti me ???

sa e shpejt qe qenke
    "Mi dissero che per farla innamorare dovevo farla ridere. Ma ogni volta che ride, m'innamoro io."

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    se kam bere akoma jam ne proces
    meqe jemi ne temen e gatimit, do bej green beans me mish te grir, patate dhe peas
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga *~Rexhina~* : 09-09-2011 mė 08:40
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

i/e regjistruar Maska e Brari
    Anėtarėsuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    ka ndonje firake lushnjo vlonjate ketejza?

ne se ka a i kini pare gjyshet si e gatuajn njgjalen?

na tregoni..

e keshtu ti zonjush teta..

paska kult .. tava me kep.. qepė.. ne gjakove e rrethina..

po shum mund paska sipas tregimit tuaj..

po nga kuzhina e ish jugosllavise kush gatuante me mire..

a serbet a kroatet a sllovenet a makedonet a maxharet a boshnjaket ?

dhe a kini msu dicka prej tyne?

..

i/e regjistruar Maska e teta
    Anėtarėsuar
    25-10-2005
    Postime
    2,005
    boshnjaket.
    se keta tjeret e bejn ushqimin shum me yndyre,plus e kan mishin e derrit si A te kuzhines se tyre ,prandaja asnjehere nuk isha shum e interesuar ta shijoja,edhe pse kam kaluar nje kohe te madhe neper keto vende.(jo per qeshtje fetare,sepse aspak nuk jam e ngarkuar ne kete kendveshtrim ,por pse eshte ushqim i yndyrshem)

pra boshnjaket,po permend cevapcice,uh uh uh i gullufis me sy mbyllur,ka edhe ne Prishtine nje vend i vetem ku bejne bosanske cevapcice,
    dhe kur me kujtohet kur ishim student,ia lejonim vetes luxin qe ti hanim vetem kur kalonim noj provim.

Njehere nje shok qe vdiste per to,me tha nje dite:
    o Ana ,shkoj te bosna ha cevapcice e i them vetes: o agim une ty te mbaj si pllumb ,te blej cevapcice ti vetem jep provime..hahhah o kam vdek bre tuj qesh kur e degjova kete.

Bosanasit,oo ata jan popull qe jetojn sot per sot,neser dita re nafaka e re,
    tregonin shqipetaret qe kan jetuar gjate kohes luftes ne bosna,thonin kalonim neper flak te pushkes te mbledhnim dru per dimer ,dhe kur mbrinim ne vend te sigurt,bosanasi i merrte drut i shiste se dua te blej cevapcice hah,kshu jan nuk mund ti ndryshosh.

bejn edhe vendet tjera cevape,por keto jan speciale me beso
    ja nje foto,huh ,me sy mbyllur bre di ti ha ,lene lene...

ps shih si e rreshkin somunin ne scar plus i shtojn edhe qep te grira mbrenda uhuhuhu
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura  
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga teta : 09-09-2011 mė 16:03

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Cfare eshte bosanske cevapcice, teta? Ne foto shikoj salcice, buke, cfare tjeter?
    Feelings change - memories don't.

i/e larguar
    Anėtarėsuar
    09-11-2005
    Vendndodhja
    France ...
    Postime
    6,159
    Qofte me pilafe po bej.

Brari kishe pyetur per ploncin ti ?
    Eh aman tek MarkoChark e ke ne Jägersro se jan boshnjak ata u thua plonc e te japin nje cop 4 kg qe te te vin mendt verdall...
    Mua ma ka qef mami se per qef se fus ne shpi , tani mu ka ber dhe burri qe e ka qef yackk ma nxin jeten .
    Nejse un ploncin e bera keshtu :
    Pasi e mora dhe e lava mir e mir e mir e mir e mir .
    E ziva po mir e mir e mir e mir e mir sa u bo bor e bardh, e pasi u zi mir qe i hynte piruni kollaj pa problem , skuqa ne nje tav vec gjalp me miell e pasi morren nje ngjyr te art ja hodha ploncit siper i lash te valonin pak ashtu sa i doli ajo yndyra siper m dhe ne je got futa hudher te shtyper mir e mir gati 2 gisht ne fund te filxhanit e mbusha kto goten me uthull , dhe ja hidhja siper ploncit kur u be gati ....

Ps: sa per peshkun o Brari cte hanim tjeter aman nga halli e kishim hahahaha, po ndonjeher hanim dhe pic fshati e kur me pyesnin si ishte ne shije u thosha buk e thekur me ferges persiper ...lol

Anėtarėsuar
    25-10-2005
    Postime
    2,005
    Citim Postuar mė parė nga WALCHIRIA Lexo Postimin
    Qofte me pilafe po bej.

Brari kishe pyetur per ploncin ti ?
    Eh aman tek MarkoChark e ke ne Jägersro se jan boshnjak ata u thua plonc e te japin nje cop 4 kg qe te te vin mendt verdall...
    Mua ma ka qef mami se per qef se fus ne shpi , tani mu ka ber dhe burri qe e ka qef yackk ma nxin jeten .
    Nejse un ploncin e bera keshtu :
    Pasi e mora dhe e lava mir e mir e mir e mir e mir .
    E ziva po mir e mir e mir e mir e mir sa u bo bor e bardh, e pasi u zi mir qe i hynte piruni kollaj pa problem , skuqa ne nje tav vec gjalp me miell e pasi morren nje ngjyr te art ja hodha ploncit siper i lash te valonin pak ashtu sa i doli ajo yndyra siper m dhe ne je got futa hudher te shtyper mir e mir gati 2 gisht ne fund te filxhanit e mbusha kto goten me uthull , dhe ja hidhja siper ploncit kur u be gati ....

Ps: sa per peshkun o Brari cte hanim tjeter aman nga halli e kishim hahahaha, po ndonjeher hanim dhe pic fshati e kur me pyesnin si ishte ne shije u thosha buk e thekur me ferges persiper ...lol
    eee e kalove ashtu si mshefturazi,tregona tregona se ke mbajur masken derisa e zieve ploncin ,hileqarjaaaa

i/e regjistruar Maska e Brari
    Anėtarėsuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    mia ku i pe salcicet ..
    jan qofte ato o qik..

..

marko eshte kroat o walk..

kam ble ndoj her suxhuk aty po dhe mish.
    por dhe planc do blej e do provoj..
    qe ke ngren peshk atje ne borsh lum si ty se peshku kurre nuk eshte i tepert..
    po ai burimi qe kalonte dikur mes fshatit borsh atje lart a ja provuat ujin..?
    thon eshte mrekulli.

per plancin..

me ka then dikur njeri se larja e tepert ja heq lezetin..
    do bej prov..
    nje pjes ta gatuj mbas sterlarjes e nji pjes vec me larje..lol.
    po ti i paske super sterlare..

teta.. vec qevapcicat ja paske provu marshall titos a.. dmth jugosllavis..

une kam idene se gatuajn mire krejt republikat..
    apo u ka dal nami kot..
    se dhe italianve u ka dal nami por me duket vec llafe kan..
    nje zonj shqiptare qe jeton prej 20 vitesh ne itali na tha nji dit ne durres.. do ju beje makarona italiane ala ashtu keshtu.. e 2 or e ca mbi tenxhere terci verci kjo e ne fund i provova..
    kerkund nuk ishin..

Korazoni thon gatuan shum mire..

neper kosovaret ktej qe kam ngren ndoj her neper shpija askush sdin me gatue..bile as kafen sdin ta bajn..
    ndoshta kan qellu vec katundar..sdi..
    thon se zonjat e prishtines gatuajn mire..

du me shku i her ne stamboll..

atje besoj jan guzhinieret ma te mir te botes..

.

i/e larguar
    Anėtarėsuar
    09-11-2005
    Vendndodhja
    France ...
    Postime
    6,159
    teta te gatuash plonc eshte te mos hysh ne shpi nje muaj me pas , aman lere se ajo era hales qe vinte jo per maske , po per kundragaz ishte
    Lere se ate pjesen e eres thash tjua kursej ...

Brari un i dija boshnjak nejse me ate gjuh qe flasin ata , njesoj me duken mua ...

Sot do bej spinaq me veze , shyqyr qe e kam lar se te ishte i palar do haja buke te thekur me gongorzola ....

Anėtarėsuar
    25-10-2005
    Postime
    2,005
    Wall,nje e njohura e ime kete plancin e zien mire e mire pastaja e ndan ne katror mesatar,dhe i lyen me veze e me miell dhe i fergon ne feltere.

Sa per mua,une e planci nuk i kemi maradhenjet e mira,jemi ne armiqesi te thell,ose une ose ai ne nje ambient.
    po ta shikosh ndertimin anatomik te tijin ,nis e sos eshte ind lidhor,pra pa asnjee,them pa asnje vler ushqyese,eventalisht mund te permabn pak vit B,tjerat nuk di pse e han njjerzit.

ps,jasht teme,kam shtepin afer shkolles se muzikes se qytetit,ndjehem e priveligjuar,aq mire i kam mesuar ushtrimet e tyre,sa ne ajr e kuptoi kur gabojn,
    amaa po ti degjoni bre sa te mire qe jane,o zot ne daq solistet ne daq instrumentaret,sa here performjn bukur,meqense ushtroin me dritare hapur une duartrokas hahha ata me pershendesin me nje tingull violine,e kemi bere si password .
    Tani ne kete moment po e ushtroin nje kenge kishtare,si te tipit aleluja,a nuk i dallon se jan shum zera,sa shum jan te sinkronizuar.
    talente,lum ne per ta

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •