thua ti helpdisku
--
por ky Saliu (i joti me sa duket perderisa e mbron) ka futur ne ministrickat e veta barinjte e dhive dhe deleve qe kane pas ndenjur ne mal dhe pa bere dhe 8-vjecaren , si thua ti ku te shkojne keta djem dhe vajza sipas teje , nga e di ti qe kane pasur gjysherit dhe gjyshet ne ministri , si ste vjen zor dhe flet keshtu, nuk ke nevoje te reagosh ne kete gjuhe sepse po te flas tamam sic te ka hije dhe jo keshtu sic flet ti ok, apo berishiani jot don vetem te marre tokat e dukatit dhe ti shese me 1 euro m2 italianit dhe rusit , kshu thua ti ?
--
kush jan keta barinj mo help neper ministrira?
me sa di un te gjithe jan me nga 1-2 e3 universitete qe punojne neper ministrira..
po ministrite nuk jan ushtri ku mund te pranosh me mijra te rinj..
kush jan keta te rinj te shkelqyer qe i ka len saliu pa pune o help?
ta thash se sot ne demokraci rinija e shkolluar duhet te startoje vete..
pra te krijojne vet ndermarrje te vogla e te guxojne te rrezikojne se keshtu ka bere gjith bota.
nuk i gjeti pune bill geicit.. xhim karteraj apo xhoxh bushollaraj..
vrau mendjen.. shtrydhi trute e ja hyri.. punes.. e sot.. e di gjith bota cben ai..
nje komshiu im ne fshatin tone.. pa shkolle fare.. erdh demokracia beri nje tezge me rrota.. biciklete dhe vu si kinezet.. co mall andej co ketej.. shit atje e ble aty.. shtrengo lek e beji nga 1 dy.. e sot eshte nje far gjys bosi..
asnji lek nuku i ka marrre shtetit ne form rroge byxheti..
boll kam lirine me tha nje dit qe te shes e blej ku ka leverdi..
sot ka nje kamioncine..
nuk jam ko.qe tha te bleja mercedes a bmw per l.oqe tallje.. por bleva mjet per punen time..
kurse nje komshiu im.. me 4 gjuh te huaja.. pret ti vij nga qielli puna e rroga..
po futu mo mesues i thash..
ska vend tha ne gjimnazin e fshatit ton tha..
po ka ne tepelen i thash vend si mesues .. ka dhe ne fush arrez pun si mesues ..shko i thash.. nuku te ndalon kerkush..
ik o pirdhu me tha.. e porositi kamarierin tja sjelle nje birre.. qe me c'kuptova do ta paguante me pension te mamase se vet..
..
Krijoni Kontakt