Kam nje macbook dhe ka windows xp te instaluar problemi eshte se dua te formatizoj se eshte mbush me virusa fus cd-widowsit kur starton po nuk me jep asgje cilin key te shtyp qe te startoj te instalohet behet sikur tek xp kjo mund te me ndihmoni ndokush .