Postuar mė parė nga
drenicaku
Qfar rendesie ka kjo me ken rri une apo me ken rri ti,e verteta eshte per ata qe kan sy e vesh dhe dy kokrra mend ne kok qe politika na ka nda ne lokalizma dhe ketu besoi bijm dakord.
Qdo bised qe zhvillohet sot i destinohet politikes,po ashtu eshte e vertet se ne te drenices ne nje menyr po identifikohemi me politikajt qe sot rastesisht jan ne institucione shtetrore,dhe kjo eshte veti e popujve te pacivilizuar sepse qfar kuptimi ka qe te identifikohemi me qeveritaret qe sot jan te drenices,neser mund te jen te nje rajoni tjeter qrendesi ka.
Eshte shume e vertet se jemi shoqeri me nje imazh jo fort te mir,perkundrazi jemi tregu dhe po tregohemi edhe sot qe te vetmen zotesi kemi hajnin,ket na e kan then dhe po na e thon edhe miqet tan nderkombetar,por jemi edhe vet deshmitar te perditeshem se politika eshte mjeti me i shpejt per tu ber i pasur.
Dhe krejt ne fund nuk kuptoi perse duhet te me quash te mjer,ketu nuk jemi ti vem epitete te ndryshme njeri tjetrit vetem se mendon ndryshe,sidoqoft une nuk do te quj te mjer sepse nuk ma lejon edukata,une do te vazhdoj te debatoi per aq sa me lejojn njohurit e mia.
Qeverit kritikohen qdo kun,sepse gjithmon ka diqka qe nuk shkon,por kjo nuk do te thot qe po nuk je me ne je kunder nesh sepse ato koh kan kalu,kur regjimet krijoni armiq te mbrendeshem e te jashtem.
Per mua me rendesi eshte qe gjerat te ecin ne drejtim te duhur,por me sa po shof gjerat jo qe kan ngec por jemi duke u futut ne nje kaos institucional,ku udheheqesit tan akuzohen, qoft nga nje pjes e mir e shqipetarve, por edhe nga bashkesia nderkombetare, qe kosoven po e shofin si nje vrim te zez te ballkanit ,dhe kjo na ben te mos krenohemi asesi perkundrazi duhet te shqetsohemi,sepse femijt tan meritoin nje jet me dinjetoze por perspektven ua kan marr hajdutet