Po
Jo
Nuk e di
Nuk ma lejon etika ime
Nuk ka mbetur asgjė pėr tu vjedhur
Do vidhja apo jo??
Sa me shume te kisha mundesi.
Ne fund te fundit vidhte edhe Robin Hood pak rendesi ka si i shfrytezonte fitimet e vjedhjeve.![]()
Hapu Shoqe Se Skom Frenaaa.
Jo..nuk kisha vjedhur nga djersa e popullit tim,vetem kisha pas deshir nje nxitje gjithe atyre qe jane te prirur per ket,e tani i kisha demasku nje nga nje para opinionit me koke ulur hmmm.
Votova "Nuk e di" edhe pse tani per tani kam mendiminm se nuk do vidhja. Po nuk i dihet asnjehere asaj pune deri sa te jepet rasti. Te ofron tjetri miliona mbase, qe te sigurojne jeten, dhe mbase te prishet mendja. Mbase "Do vidhja me karar" duhet te ishte nje opsion.![]()
valla kisha vjedh si i kisha sos lol
allahile si ka munsi ne ket forum kret antaret jan te ndershem, te drejte, te bukur,
kjo do te thot se hajnat e shemtaraqet nuk rrin forumeve ahahahah
JO NEGOCIATA VETĖVENDOSJE
Na i ka vjedhė qeveria tė gjithė hajnat e forumit...
"Nuk mund tė mbash gjarpinj nė kopshtin tėnd, me shpresėn se ata do t'i kafshojnė vetėm fqinjėt..."
Ne momentin qe do behesha politikan me siguri do thoja se nuk ka mbetur asnje per tu vjedhur por me pas kur te mblidheshin ca lek do thoja se nuk ma lejon etika ime por perseri nuk do jem i sigurt nuk e di te vjedh apo jo por me siguri qe per sa koh do jem ne pozit jo nuk do vjedh, por kur te afrohet fundi i mandatit normale qe do vjedhi sic kishte vjedhur ai para meje se jeta e bukur duhet te vazhdoj edhe pas mandatit.
Krijoni Kontakt