Do doja te vjedhi nga vjedhesit e ti kthej pasurin atyre qe ju eshte vjedhur,por sjam e aft asnje bonbon te vjedhi![]()
Po
Jo
Nuk e di
Nuk ma lejon etika ime
Nuk ka mbetur asgjė pėr tu vjedhur
Do doja te vjedhi nga vjedhesit e ti kthej pasurin atyre qe ju eshte vjedhur,por sjam e aft asnje bonbon te vjedhi![]()
- - Shumė shpesh ndodh rasti, kur dhembjen nuk mund ta ndash me askė!
Agim Metbala" ♥
Do tė vidhnit edhe ju?
Pse jo?
Vetem mos mu dhente rasti![]()
Wir leben alle unter dem gleichen Himmel, aber wir haben nicht alle den gleichen Horizont.
Nese do te provosh karakterin e nje njeriu .............. jepi pushtetin. (Lincoln me duket se e ka thene)
Nuk e di ne do vidhja apo jo pa e provuar..........
jo nuk do vjedhja kurr parat e popullit tim kurr sdo vjedh une parat e te varferit te moshuarit ti le ne mjerim, kurr une sdo mund te vjedhi para e vllezerit e mi te cilet vdesin neper spitale ne munges te parave per sherim kete gje
keta qe sot vjedhin parat e popullit nuk e kan sefte sepse nje fjal e thot kjo gje shkon me te lene dhe nje njeri qe ska vjedh kurr ai do e ket shum shum veshtir te vjedh
Pėrderisa ėshtė dikush nė Qiell qė mė mbron...
Nuk ka askush nė Tokė qė mė mposhtė...
Edhe te mos duash eshte vendi i punes i tille qe infektohesh .
Po do vidhja pak , ju premtoi![]()
Jeto sot se neser nuk i dihet
Tani do ta beja nje nen pyetje; a do vidhnit nga nevoja apo deshira?
vec mos ta kem ate mundesi se nami bej
JO SEKS PARA MARTESE
Nuk ju besopj atyre qe thojen nuk vjedhin se sot gjdo i dyti ne kosove dhe shqiperi jane hjna ne para,,,dhe te behen te sinqerte se paraja eshte shume e posjhter sikur kurvat
Krijoni Kontakt