Close
Faqja 4 prej 7 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 69
    yep Maska e Izadora
    Anėtarėsuar
    11-09-2008
    Vendndodhja
    ne zemren e atij qe ka "zemer"
    Postime
    8,793
    Citim Postuar mė parė nga tetovarja87 Lexo Postimin
    oj izi ne e tham mendimin tone mi...dhe mire ka thene dhe nete se rruget nuk jan per te bere sfilat e ne nuk jena manekene...

dhe c'te duhet mi te " c'mendesh" meshkujt e rruges...
    une kete nuk e quaj te hijshme,c'far te mire mund te ket mi aman po ti pelqeu se si i con vithet majtas apo djathtas nje mashkull (40 vjecar) qe rastesishte mund te ket qelluar ne rrug...pffff.....plus edhe me jep gerdi po me foli ndonje....
    Edhe une e respektoj mendimin tend , ishte shaka :-)

Por do te te korigjia pak , cdo femre ne pergjithesi i pelqen te joshi , i pelqen te adhurohet .

Dhe nga natyra qe ka secila , ndryshon si ne ecje , ne veshtrim , ne veprim .
    Se fundi fundi dhe fizikun , ndertimin e trupit e kane ndryshe .
    Nje femer me trup jo shume te bukur nuk ka cfare findesh te bej, se nuk i shkon, duke fallco , ajo gjen nje menyre tjeter joshje , nje menyre tjeter te terheqi vemendje.

Ne nuk po themi se duhet te marrim leksione ecje , psh une s'eci dot pa taka , me duket sikur me rendon trupi . Takat me japin ndjesi tjeter , mbahet trupi drejt , jo levizje vithesh se nuk me ka ik menja akoma , koken e mbaj drejt ect ect dhe kush me sheh i krijoi pershtypjen e nje menefregisteje , mosperfillse , mendjemadhe.

Me ka dal nomi kot
    Jeto sot se neser nuk i dihet

♥ Kitty Loves Bubi ♥ Maska e Viola.V
    Anėtarėsuar
    22-05-2010
    Vendndodhja
    CANADA
    Postime
    990
    Citim Postuar mė parė nga skender76 Lexo Postimin
    Megjithmen qe asht pervluse....por vetem per me ba nja dy metra drejt krevatit...... ne kushte te tjera nje femer e atill n'syte e mi asht vetem qesharake....
    Nje ecje elegante me plot konfidence tregon personalitet dhe nuk quhet sexualitet . Nuk eshte ecja ajo qe te con drejt krevatit .Per ne krevat do mjaftonte shenja qe ben per auto-stop ( kur kerkon taxi )ose ose nje shkelje syri ose fishkellime ose ...ose ...pa mbarim ose .....por jo nje ecje elegante & konfidente .

Me gjithate thanx per opinionin tuaj !
    $ € $ ... ♥♫ - ♥♫

Anėtarėsuar
    22-05-2010
    Vendndodhja
    CANADA
    Postime
    990
    Citim Postuar mė parė nga Izadora Lexo Postimin
    Edhe une e respektoj mendimin tend , ishte shaka :-)

Por do te te korigjia pak , cdo femre ne pergjithesi i pelqen te joshi , i pelqen te adhurohet .

Dhe nga natyra qe ka secila , ndryshon si ne ecje , ne veshtrim , ne veprim .
    Se fundi fundi dhe fizikun , ndertimin e trupit e kane ndryshe .
    Nje femer me trup jo shume te bukur nuk ka cfare findesh te bej, se nuk i shkon, duke fallco , ajo gjen nje menyre tjeter joshje , nje menyre tjeter te terheqi vemendje.

Ne nuk po themi se duhet te marrim leksione ecje , psh une s'eci dot pa taka , me duket sikur me rendon trupi . Takat me japin ndjesi tjeter , mbahet trupi drejt , jo levizje vithesh se nuk me ka ik menja akoma , koken e mbaj drejt ect ect dhe kush me sheh i krijoi pershtypjen e nje menefregisteje , mosperfillse , mendjemadhe.

Me ka dal nomi kot
    Thank youuu ! Tani po qe me pelqeu mendimi jot . Me qe rra fjala, ecja me taka rekomandohet edhe nga doktori jo vetem se mban shpinen drejt ,por especially kur ke thyer ndonje kembe ose ke dhimbje mezi .Ka edhe shume efekte pozitive por do dilja jashte teme dhe do ta ktheja temen per keshilla mjekesore .
    $ € $ ... ♥♫ - ♥♫

Anėtarėsuar
    22-05-2010
    Vendndodhja
    CANADA
    Postime
    990
    Citim Postuar mė parė nga TiaraT Lexo Postimin
    Sa gjera koti i cmendin meshkujt...!
    Show them who you are before you die ! Don't go unnoticeable !

Attitude !
    $ € $ ... ♥♫ - ♥♫

Anėtarėsuar
    22-05-2010
    Vendndodhja
    CANADA
    Postime
    990
    Citim Postuar mė parė nga illyrian rex Lexo Postimin
    Une jam mashkull, pra jam me kompetent se te gjitha femrat qe shkruajne ne kete teme

Nese nje femer i ngreh krahet mbrapa dhe e qet gjoksin perpara (veprim ky i pashmangshem nese i ngren krahet mbrapa), ne syte e nje mashkulli nuk duket keq.

Te mbajtja e kokes larte apo poshte nuk shoh ndonje element te terheqjes. Mbajtja e kokes larte eshte e mire per boshtin kurrizor.

Levizja e vitheve majtas-djathtas. Padyshim se gjate ecjes levizin edhe vithet, ndonjehere me shume e ndonjehere me pak. Mvaresisht nga gjatesia e hapit. Kjo eshte OK.
    Por kur nje femer fillon qe me qellim te bej levizje te tepruara te vitheve vetem per tu dukur me sexi, atehere ajo pavetedije i ben dem vetvetes...sepse kjo nuk do ta terhiqte nje mashkull por do ta bente ate te mendoj per te si nje femer cheap qe kerkon vemendje te pamerituar.
    Flm Ilirian Rex !
    Nje pyetje kishja : Keshtu jane te gjithe meshkujt shqiptare ?!
    Deri me sot ( for over 4 decades )vetem nje mashkull si ty kam gjetur ( the man that I am with )
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Viola.V : 06-11-2010 mė 21:03
    $ € $ ... ♥♫ - ♥♫

Anėtarėsuar
    22-05-2010
    Vendndodhja
    CANADA
    Postime
    990
    Citim Postuar mė parė nga tetovarja87 Lexo Postimin
    ne kete menyre munde te ecish vetem neper shtepi e neper dhome,per te cmend burrin,
    se rruges ka plote bura,meshkuj seshte e hijshme te cmendesh e te pervelosh c'do kende.
    E ben vetem per burrin dhe jo per njeri tjeter nuk ka rendesi , rendesi ka qe e ben .Eshte nje lidhje e ndersjellte tregon respekt dhe dashuri per burrin , njekohesisht respekt per veten tende . Sido qe ta marresh dhe ta kthesh ne nje krye do dalesh .
    $ € $ ... ♥♫ - ♥♫

Ragnald
    Anėtarėsuar
    18-06-2006
    Vendndodhja
    london
    Postime
    4,442
    E ecura e tille kujt nuk i pelqen , por ndjesia qe ajo ecje krijon tek mashkulli eshte kalimtare .
    Nuk e ben as ecja e as veshja personin.

Keto dy te fundit mund te krijojne edhe mendime te gabuara ne koke ndonjehere.

Keto jane mentalitete alla paris hilton .

Cdo mashkull e deshiron paris hiltonin , por vetem per nje nate , jo me shume

. Maska e illyrian rex
    Anėtarėsuar
    11-10-2009
    Vendndodhja
    ne fronin tim
    Postime
    4,491
    Citim Postuar mė parė nga Viola.V Lexo Postimin
    Flm Ilirian Rex !
    Nje pyetje kishja : Keshtu jane te gjithe meshkujt shqiptare ?!
    Deri me sot ( for over 4 decades )vetem nje mashkull si ty kam gjetur ( the man that I am with )

Ou cfar komplimenti morra, akoma pa e pi as kafen e mengjesit . Flm Viola.

Nuk po flas per te gjithe meshkujt shqiptar. Por keta qe me rrethojne jane te ngjajshem me mua. Plus-minus ndonje preference, qe eshte shume normale.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga illyrian rex : 07-11-2010 mė 06:18

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    12-05-2009
    Vendndodhja
    Iliri
    Postime
    2,914
    Citim Postuar mė parė nga Izadora Lexo Postimin
    Ajo me kallirin ishte nje shaka

Perderisa une e pranoj si partnerin tim , e ka fitu me kohe ate rrol . Ndryshimi qendron ,femra udheheq ne heshtje ;-)

Per sa i perket ecjes , joshese , ndjedhese do quaja levizjen e vitheve majtas -djathtas . Megjithse mund te le nje shije jo shume te mire , por mund te japi rezultat

Nete , tetovare ca po ndodh me ju mi goca ???
    per hecjen me levizjen e vitheve majtas djathtas tani me jom mesuar ,por nga lart-posht ket hecje sikur e kom te fiksuar ne nji mbremje ku nje vajz rreth te 20 mbeti ne kujtesen time si te pa par.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga ganimet : 07-11-2010 mė 06:00

not exist Maska e skender76
    Anėtarėsuar
    10-06-2003
    Vendndodhja
    Sa me larg Shqiperise...
    Postime
    4,790

Ecni ne kete menyre:

Koka duhet mbajtur lart , shpatullat mbahen nga mbrapa dhe nxjerr gjoksin perpara .Krahet i leviz lirshem para - mbrapa , ndersa me vithet leviz nga njera ane te tjetra
    .

Duke ecur ne kete menyre jo vetem qe na ben me "perveluese", por ndihemi me sexy

Meshkujt : cfare do t'ju pelqente me teper se ecja tek nje femer ?!

http://ca.shine.yahoo.com/love-sex/t...-14-cosmo.html
    Nje ecje elegante me plot konfidence tregon personalitet dhe nuk quhet sexualitet . Nuk eshte ecja ajo qe te con drejt krevatit .Per ne krevat do mjaftonte shenja qe ben per auto-stop ( kur kerkon taxi )ose ose nje shkelje syri ose fishkellime ose ...ose ...pa mbarim ose .....por jo nje ecje elegante & konfidente .

Me gjithate thanx per opinionin tuaj !
    Viola.V pershnetje!
    Por shiko, nese un bej nje shum te perveluese+sexy me del = me "kam turp ta them"
    Kurse tek kjo e dyta jam plotsisht dakort me ty.
    paqen, e sjell vetem drejtsia

Faqja 4 prej 7 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •