Close
Faqja 4 prej 7 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 69
    el kafirun Maska e chino
    Anėtarėsuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Citim Postuar mė parė nga shefqeti Lexo Postimin

In God We Trust, m'duket sė Usa ka boll dhe ka patur mjaftė shkencėtarė sa pėr konsultim rreth kėsaj teme .Shumė e arsyeshme ėshtė kur tė pranohet Zoti,pranohen edhe gjitha krijimet e tij.
    Sakte shkruan ashtu. Por lexo dhe Kushtetuten Amerikane dhe shiko se si dhunohet e sterdhunohet Bibla mbare e mbrapshte. E lere me te flasim se cfare ben Kushtetuta me Allahun e gjore.

el kafirun Maska e chino
    Anėtarėsuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Phaaa e ka honger dreqi kete bote. Ka lexuar Shefqeti Kuranin dhe mendon se ka kryer filloren e logjikimit. Kijameti ka ardhe. : D

el kafirun Maska e chino
    Anėtarėsuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Citim Postuar mė parė nga chino Lexo Postimin
    Sakte shkruan ashtu. Por lexo dhe Kushtetuten Amerikane dhe shiko se si dhunohet e sterdhunohet Bibla mbare e mbrapshte. E lere me te flasim se cfare ben Kushtetuta me Allahun e gjore.
    Shefqet, a e kuptove kete qe e shkrova???

Trego patjeter se une si kaurr e ndiej veten te ofenduar te me kaloje nje njeri si ti per skaje dhe te mos kem tentuar ta shpetoj nga demi qe ia ka bere Kurani ne koke. Trego patjeter, a e kuptove, a do deshmi, a do argumente e keso "fjalesh te huaja" per Kuranin.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-03-2006
    Postime
    141
    Nė ketė forum jam nga 2006 ,e shfletoj rregullisht mė ka pėlqy laramania e temave,nuk mė kan pėlqy fyerjet kur bėhen nga zėnja ngusht,nga mos dija nga mos dėshira e pranimit tė ndonjė realiteti .Nga mos respekti pėr mendimin ndryshe . Lexon komente PD,mendimi LS duhet me qenė 0 dhe i pėrjashtuar dhe anasjelltas.Lexon komente Jezus-Muhamed prap i njejti avaz i komenteve .Dmth qe afer 5 vite kėtu i shoh tė njejtat gjėra sillen nė rreth . Nuk i takon njerzve nė krye tė subjekteve tė pajtohen me idetė e kundėrshtarit,por populli e ka mė lehtė tė debatojė,siq dallohen debatet andej nga SHqipėria ,tė ndahet milimetri nė gjysė,ose pjesė mė tė vogla ,aj ėshtė debat .

el kafirun Maska e chino
    Anėtarėsuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Aha. Une mendova se kishe per te thene dicka!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-03-2006
    Postime
    141
    Citim Postuar mė parė nga chino Lexo Postimin
    Shefqet, a e kuptove kete qe e shkrova???

Trego patjeter se une si kaurr e ndiej veten te ofenduar te me kaloje nje njeri si ti per skaje dhe te mos kem tentuar ta shpetoj nga demi qe ia ka bere Kurani ne koke. Trego patjeter, a e kuptove, a do deshmi, a do argumente e keso "fjalesh te huaja" per Kuranin.
    Larg qoftė unė me quajt dikend kaur,kėshtu mendojnė besoj edhe shum njerėz tė besimit islam . Mė ka treguar njė Plak ish i burgosur i "Xhaxhit" kishte patur njė hoxhė mė tė nė dhomė burgu,Ai nga padituria e tij i kishte thėnė se nė botė janė 12 Fe ,cilėndo merre ,por ate qė e merr mbaje .Un atij plaku as qė kam tentuar ti spjegoj se gabim e kanė transmetuar. Pasi plaku ėshtė si njė CD e grisur kur nuk i pranon ma informatat. E ne tė rinjtė duhet ti marrim informatat me logjikėn tonė.

i/e regjistruar Maska e Ermedin
    Anėtarėsuar
    15-09-2010
    Postime
    716
    Citim Postuar mė parė nga mesia4ever Lexo Postimin
    Jezusi ka prediku fjale te Perendise.
    Tash nuk e di kush ėshtė perėndi, Jezusi apo Zoti. Me kėtė ti thua se Jezusi
    ėshtė profet qė ka predikuar Fjalėn e Zotit tė tij. Shumė interesant jeni!

Ai nuk i ndau njerezit ne krishtere e qafira.
    Jezusi yt a nuk i ndau nė kafshė e zotėrinj kėta pjesėtarė tė shoqėrisė?! Ndaj
    besimtarė e pabesimtarė sė bashku njerėz, asgjė mė tepėr nuk i ka emėrtuar
    Muhammed Mustafaja (a.s.) por kur nuk ke njohuri dhe ndjek verbėrisht, c'tė bėj!

Mateu, 15:26-28: "Nuk ėshtė gjė e mirė tė marrėsh bukėn e fėmijėve dhe t'ua
    hedhėsh kėlyshėve tė qenve... (Gruaja qė kėrkoi ndihmė) Éshtė e vėrtetė, Zot,
    sepse edhe kėlyshėt e qenve hanė thėrrimet qė bien nga tryeza e zotėrinjve tė
    tyre... (Jezusi ia ktheu) O grua, i madh ėshtė besimi yt".

Ai kurre nuk ka thene qe ata qe nuk e besojne te vriten apo te persekutohen, t'u vihen taksa shtypese.
    Sa interesant, po ku e ngatėrrove gruan krishtere qė e pati?! A nuk e vrau atė?!
    Sa interesante janė kėto "argumentet" tuaja! Sidomos kur shpifni me tė padrejtė!
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Ermedin : 04-11-2010 mė 11:40

el kafirun Maska e chino
    Anėtarėsuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    O oh, u takuan dy te gabueshmit. Hahaha
    Po e zeme se une jam analfabet i mendimit te ndrydhur ("anekdotave", "parabulave", "miseleve") dhe te pyes: CFARE DESHTE TE ME THUASH?

Cfare do pergjigjeshe?

el kafirun Maska e chino
    Anėtarėsuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Edhe mos u tut ti, se jo ti, po une vetit i thash kaurr.
    Allahu nuk eshte "bik" me t'sulmu ty, kur une "blasfemoj".

Vendi mė i kapshėm pėr sy dhe pėr gjithsecilin ėshė dollari,amerėt i kan do fore qe i pėrdorin ,psh kam rastisė nė kampet e tyre shkruan "today I present a nation" ,nė dalje tė dyerve nga dhomat ,pra jan parrulla qė tė mbesin nė kujtesė mė gjatė . E tash tjerat si shkojnė ato pastrime parash,propagandat tjera, nuk osht kjo temė ktu dhe nuk kam pėrgjegjje, se po i bie se ne jemi tė mbinatyrshėm dhe i dimė gjitha gjėrat qė rrotullohen rreth nesh .
    A mund te dalim tek tema ?
    Nė ketė forum jam nga 2006 ,e shfletoj rregullisht mė ka pėlqy laramania e temave,nuk mė kan pėlqy fyerjet kur bėhen nga zėnja ngusht,nga mos dija nga mos dėshira e pranimit tė ndonjė realiteti .Nga mos respekti pėr mendimin ndryshe . Lexon komente PD,mendimi LS duhet me qenė 0 dhe i pėrjashtuar dhe anasjelltas.Lexon komente Jezus-Muhamed prap i njejti avaz i komenteve .Dmth qe afer 5 vite kėtu i shoh tė njejtat gjėra sillen nė rreth . Nuk i takon njerzve nė krye tė subjekteve tė pajtohen me idetė e kundėrshtarit,por populli e ka mė lehtė tė debatojė,siq dallohen debatet andej nga SHqipėria ,tė ndahet milimetri nė gjysė,ose pjesė mė tė vogla ,aj ėshtė debat .
    Jam plotesisht dakord, prandaj edhe njerzit nuk ndryshojn, sepse nuk i pranojn mendimet e argumentuara te tjereve, por i qendrojn te vetes edhe pse e kan gabim...

Ps: Ju a keni ndonje argument te tuajin pevec atyre qe thon fete dhe lbrat fetare ?
    Revolution 1848

Faqja 4 prej 7 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •