Nuk e di ke dėgjuar apo jo dragua,po unė vetėm njėherė kam ngėrnė nė jetėn time: Peshk Mace.Kishte njė shije qė nuk kam pėr ta harruar.Ishte truē i shkurtėr po i shėndoshė.U kap nė det.
Nuk e di ke dėgjuar apo jo dragua,po unė vetėm njėherė kam ngėrnė nė jetėn time: Peshk Mace.Kishte njė shije qė nuk kam pėr ta harruar.Ishte truē i shkurtėr po i shėndoshė.U kap nė det.
"Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."
yammi, kjo tema. lol
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
trofte.... lol
kete shokun e hengra para 3 ditesh.![]()
kurse kete e hengra para 1jave. E bera ne grill, c'a t'haje. Dhe vete u befasova sa i mire doli.
ne fundjave, du peshk une. Pike. lol
i mire dhe i shijshem shume, por eshte nga me te "dhjamurit" , nuk eshte dhjam qe te ben keq, po nuk eshte shume dietetik.
peshk i lehte eshte merluzi pershembull, ose trofta .
une e hengra para dy javesh, ma beri shitesja tartara dmth te gjalle, te prere cika cika,
i hodha limon dhe kripe, cik vaj ulliri.
KUJDES nga peshku i gjalle,duhet te jet i fresket,se merr toksoplazmosin.
Buon apetito tani ...![]()
"Mi dissero che per farla innamorare dovevo farla ridere. Ma ogni volta che ride, m'innamoro io."
che schifo.
nuk gjetet nai peshk tjeter me i bo reklam.
nai gjo per temen.nuk ka mangiare ktu.![]()
molusqet.
komshinjt e peshkut.
preferohen midhjet
shume te shijshme.
Mua mbushma pjaten me te gjithe llojet e peshkut te detit... po prap se prap i dua nja dy sardele aty ne cep te pjates.
Epiri ėshtė dhe do tė mbetet gjithmonė shqiptar ashtu si e krijoi natyra dhe historia - A. Frasheri
Krijoni Kontakt