Close
Faqja 6 prej 6 FillimFillim ... 456
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 54 prej 54
    i/e regjistruar Maska e K.i EPERM
    Anėtarėsuar
    09-03-2009
    Postime
    924
    Anesti 55--citm-Ore ti ja fut kot apo si

Realiteti dhe vetem realiteti ,jo pėrralla e fjalė tė kota rrugėsh ,si shpesh e perserit JU,JU,JU nė tė gjitha postimet unė besoj se shkruaj dhe lexoj nė F.SH pastaj nė ēdo fjali e perdor INJORANT edhe kjo ndoshta ėshtė shprehje e pėrditshmė,pastaj pėr ofendime ke fjalor tė pasur,ke filluar edhe tė japish urdhėra ,mirru mė Temėn e jo mė Leternjoftimin tim se unė jam nė rregull,njė anėtar i F.SH nė Avatar i shkruan vet zot vet shkop thėnė Shqip s'jam edhe keq.
    Sa i perket lavazhit ,dua ti pėrshėndes tė gjithė ata tė cilėt punojnė nė lavazhe ,dhe do ti qortoj se duhet tė kan kujdes hėrėn tjeter ta pastrojnė Ferrarin e Borgjezit !!!!
    Populli Shqiptar s'ka humbur asnjė luftė ,trojet tona u copėtuan mė tadhėti nga tradhėtar tė mbrendshem dhe tė jashtem,e jo nė dy-luftim.
    Sa i pėrket Fesė tė tregova nė fillim mos mė shkruaj pėr kėtė ,por ti e kerkove ,mua mė pengon njisoj turku dhe Janullatosi aqė sa edhe shkau nė kulturėn Shqiptare.
    Sipas bindjės qė ke don tė thuash se vetem Amerikan,rus e Gjerman apo kinez tjerat Kombe s'duhet tė egzistojnė ,pastaj na flet pėr kulturė,urtėsi ,pajtim mua mė duket kontradiktė kjo.
    Anesti--tani tė thėmė sinēerishtė se s'te mjafton vetem njė Lap-tope e TV apo shumė Libra e gazeta ke nevoj pėr diēka tjeter ,sa pėr trimėri sot ka mundėsi tė bėhėsh trim i madh mė njė L wiski apo vodka etj.por edhe Hakiki s'mungon pastaj ofendimet s'kan kufi.
    Sa pėr Pajtimin e Ballkanasve mundė tė debatojmė edhe pėr ata tė cilėt e shkatėrruan kėtė ,pastaj do tė nxjerrim konkluzionet e duhura.

P.S--deri sa jam anėtarė i F.SH-kerkoj falje nga Moderatoret se dola pak nga Tema ,mirėpo ty Anesti 55 --mundė tė thėmė lirishtė ;Ore ti ja fut kot apo si
    S'te pelqėn realiteti prandaj dole nga tema ;VAZHDOJMĖ MĖ TEMĖN

PĖRSHĖNDETJE VETEM PĖR SHQIPTAR

i/e regjistruar Maska e Anesti_55
    Anėtarėsuar
    22-10-2005
    Postime
    2,647
    Citim Postuar mė parė nga K.i EPERM Lexo Postimin
    Anesti 55--citm-Ore ti ja fut kot apo si

Realiteti dhe vetem realiteti ,jo pėrralla e fjalė tė kota rrugėsh ,si shpesh e perserit JU,JU,JU nė tė gjitha postimet unė besoj se shkruaj dhe lexoj nė F.SH pastaj nė ēdo fjali e perdor INJORANT edhe kjo ndoshta ėshtė shprehje e pėrditshmė,pastaj pėr ofendime ke fjalor tė pasur,ke filluar edhe tė japish urdhėra ,mirru mė Temėn e jo mė Leternjoftimin tim se unė jam nė rregull,njė anėtar i F.SH nė Avatar i shkruan vet zot vet shkop thėnė Shqip s'jam edhe keq.
    Sa i perket lavazhit ,dua ti pėrshėndes tė gjithė ata tė cilėt punojnė nė lavazhe ,dhe do ti qortoj se duhet tė kan kujdes hėrėn tjeter ta pastrojnė Ferrarin e Borgjezit !!!!
    Populli Shqiptar s'ka humbur asnjė luftė ,trojet tona u copėtuan mė tadhėti nga tradhėtar tė mbrendshem dhe tė jashtem,e jo nė dy-luftim.
    Sa i pėrket Fesė tė tregova nė fillim mos mė shkruaj pėr kėtė ,por ti e kerkove ,mua mė pengon njisoj turku dhe Janullatosi aqė sa edhe shkau nė kulturėn Shqiptare.
    Sipas bindjės qė ke don tė thuash se vetem Amerikan,rus e Gjerman apo kinez tjerat Kombe s'duhet tė egzistojnė ,pastaj na flet pėr kulturė,urtėsi ,pajtim mua mė duket kontradiktė kjo.
    Anesti--tani tė thėmė sinēerishtė se s'te mjafton vetem njė Lap-tope e TV apo shumė Libra e gazeta ke nevoj pėr diēka tjeter ,sa pėr trimėri sot ka mundėsi tė bėhėsh trim i madh mė njė L wiski apo vodka etj.por edhe Hakiki s'mungon pastaj ofendimet s'kan kufi.
    Sa pėr Pajtimin e Ballkanasve mundė tė debatojmė edhe pėr ata tė cilėt e shkatėrruan kėtė ,pastaj do tė nxjerrim konkluzionet e duhura.

P.S--deri sa jam anėtarė i F.SH-kerkoj falje nga Moderatoret se dola pak nga Tema ,mirėpo ty Anesti 55 --mundė tė thėmė lirishtė ;Ore ti ja fut kot apo si
    S'te pelqėn realiteti prandaj dole nga tema ;VAZHDOJMĖ MĖ TEMĖN

PĖRSHĖNDETJE VETEM PĖR SHQIPTAR

Sinqerisht nuk kam kuptuar asgje per ato c'ka shkruan.Ke mbetur disi i fyer kur une perdor fjlen injorance e cila eshte kthyer ne identitet per shqiptaret, nuk eshte faji im ky dhe per kete debatoj ashper ne temat e mija pasi ne kete shrehje gjej ne menyre te ironizuar dhe veten.Une kur them se shqiptaret jane injorant , nuk e kam fjalen per individe te vecate me te cilet debatoj, por niesem nga ne kete shprehje si nje rezultante e perbashket e civilizimit te popullit tim.Ben mire qe kur replikon ose dhe kur diskuton ne ndonje teme, sitoje vargun dhe nen te jep argumentin tend.
    Pashe shqetesimin dhe ju riktheva dhe njehere shkrimit, por nuk pashe ndonje gje te tepruar.

Dy fjale per temen.Disa ketu shprehen se c'duhet te bejne serbet.Por tema e ka bere te qarte se pajtimi eshte vullnet i perbahket i te gjitheve, pra sejcili duhet te jape kontributin e vet duke ndryshuar vetveten dhe jo te prese qe te ndryshojne vetem te tjeret.Une mendoj se nese u urryem ne 500 vjet dhe si reezultat provojme dhe luftra ku humbasim te gjithe, a nuk do te ishte me mire te punojme 100 vjet per te vendosur nje paqe dhe te shijojme lirine?
    Injorantin e kam frike,
    Budallin e meshiroj,
    Te diturin (civilin) e dua pa mase.

Nuk me plas fare per ballkanasit. Shpresoj vetem qe Shqiperia e Shqipetaret te rriten gjithmone e me shume ekonomikisht dhe politikisht.

Hierark i lartė Maska e Uriel
    Anėtarėsuar
    07-02-2010
    Vendndodhja
    Torre della Fame
    Postime
    1,207
    Kjo temė mė kujton historianin Holm Sundhaussen qė e cilėsonte pjesėn e shekullit XX duke filluar prej vitit 1914 deri mė 1989, si njė shekull i humbur pėr Ballkanin. Derisa pjesa tjetėr e Europės po luftonte nė luftrat e mėdhaja botėrore pėr tė pastruar mė pas terrenin dhe pėr ti lėnė vend njė strukture tė re tė komunikacionit ndėrkombėtar, shtetet e Ballkanit janė ende dhe sot tė thurura nė probleme tė vėshtira tė vendosjes sė shteteve tė reja. Gjithsesi anėtarėsimi nė bllok drejt BE-sė do kontribuojė nė pjesėn e vet rreth kėtij ''pajtimi''. Siē ėshtė cituar dhe mė lart - ėshtė interesi ekonomik i shprehur mė sė miri nė mirėqėnie ekonomike, faktori mė i rėndėsishėm i cili ka legjitimuar shumė forma politikbėrjesh tė dala mode dhe do legjitimojė format e reja qė aspirojnė integrimin europian.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Uriel : 12-11-2010 mė 12:28
    relata refero

Faqja 6 prej 6 FillimFillim ... 456

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •