Anesti 55--citm-Ore ti ja fut kot apo si
Realiteti dhe vetem realiteti ,jo pėrralla e fjalė tė kota rrugėsh ,si shpesh e perserit JU,JU,JU nė tė gjitha postimet unė besoj se shkruaj dhe lexoj nė F.SH pastaj nė ēdo fjali e perdor INJORANT edhe kjo ndoshta ėshtė shprehje e pėrditshmė,pastaj pėr ofendime ke fjalor tė pasur,ke filluar edhe tė japish urdhėra ,mirru mė Temėn e jo mė Leternjoftimin tim se unė jam nė rregull,njė anėtar i F.SH nė Avatar i shkruan vet zot vet shkop thėnė Shqip s'jam edhe keq.
Sa i perket lavazhit ,dua ti pėrshėndes tė gjithė ata tė cilėt punojnė nė lavazhe ,dhe do ti qortoj se duhet tė kan kujdes hėrėn tjeter ta pastrojnė Ferrarin e Borgjezit !!!!
Populli Shqiptar s'ka humbur asnjė luftė ,trojet tona u copėtuan mė tadhėti nga tradhėtar tė mbrendshem dhe tė jashtem,e jo nė dy-luftim.
Sa i pėrket Fesė tė tregova nė fillim mos mė shkruaj pėr kėtė ,por ti e kerkove ,mua mė pengon njisoj turku dhe Janullatosi aqė sa edhe shkau nė kulturėn Shqiptare.
Sipas bindjės qė ke don tė thuash se vetem Amerikan,rus e Gjerman apo kinez tjerat Kombe s'duhet tė egzistojnė ,pastaj na flet pėr kulturė,urtėsi ,pajtim mua mė duket kontradiktė kjo.
Anesti--tani tė thėmė sinēerishtė se s'te mjafton vetem njė Lap-tope e TV apo shumė Libra e gazeta ke nevoj pėr diēka tjeter ,sa pėr trimėri sot ka mundėsi tė bėhėsh trim i madh mė njė L wiski apo vodka etj.por edhe Hakiki s'mungon pastaj ofendimet s'kan kufi.
Sa pėr Pajtimin e Ballkanasve mundė tė debatojmė edhe pėr ata tė cilėt e shkatėrruan kėtė ,pastaj do tė nxjerrim konkluzionet e duhura.
P.S--deri sa jam anėtarė i F.SH-kerkoj falje nga Moderatoret se dola pak nga Tema ,mirėpo ty Anesti 55 --mundė tė thėmė lirishtė ;Ore ti ja fut kot apo si
S'te pelqėn realiteti prandaj dole nga tema ;VAZHDOJMĖ MĖ TEMĖN
PĖRSHĖNDETJE VETEM PĖR SHQIPTAR
Krijoni Kontakt