Po
Jo
Postuar mė parė nga {A_N_G_E_L_69} Me thuaj cduhet te bej.. Asgje ..tashme ia arrite qellimit..
https://www.behance.net/robberysk1100
Postuar mė parė nga Robery Asgje ..tashme ia arrite qellimit.. ne fakt nuk ia arriti sepse ky tha qe do te te ofendoj me heshtje po ky nuk heshti lol kshtu qe ske pse ofendohesh
JO NEGOCIATA VETĖVENDOSJE
Postuar mė parė nga Robery Asgje ..tashme ia arrite qellimit.. Ta thash ne nerva e siper ate punen e ofedimit.Nuk dua qe te merzitesh me mua.
Ti, Shqipėri, Mė Jep Nder, Mė Jep Emrin Shqiptar
Postuar mė parė nga {A_N_G_E_L_69} Ta thash ne nerva e siper ate punen e ofedimit.Nuk dua qe te merzitesh me mua. E kam akoma mendjen te piramida une..po cne qe nderrove mendje..
Postuar mė parė nga derjansi ne fakt nuk ia arriti sepse ky tha qe do te te ofendoj me heshtje po ky nuk heshti lol kshtu qe ske pse ofendohesh ouuuuuuuuuuuuuu yess ...and the winner is??
Postuar mė parė nga Robery E kam akoma mendjen te piramida une..po cne qe nderrove mendje.. Ok mire ben qe e ke akoma mendjen te piramida.Thjesht nuk dua qe dikush te ndjehet keq prej meje.
Postuar mė parė nga derjansi ne fakt nuk ia arriti sepse ky tha qe do te te ofendoj me heshtje po ky nuk heshti lol kshtu qe ske pse ofendohesh U qartesove tashi..
Postuar mė parė nga {A_N_G_E_L_69} U qartesove tashi.. kush mo un apo robery?
Ti pra ti..meqe vure re gjithcka ne replikat tona dhe i dhe men Robery.
Postuar mė parė nga {A_N_G_E_L_69} Ti pra ti..meqe vure re gjithcka ne replikat tona dhe i dhe men Robery. u shi shi do me ofendojsh dhe mu me heshtje (qe do jete gjoja me e mire per ty) apo do vazhdojsh me blegerit si kec i vogel?
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt