O djema nuk u be nami se perfundoj ndeshja barazim, nuk mund ti fitosh te gjitha ndeshjet ne futboll. Ndonje do humbesh, e ndonje do barazosh... sonte nuk ishe nje nate e mire per lojtaret tone.
Ndonjehere te gjithe behemi me nerva, por nuk ka nevoje te shani, dhe te perdorni fjalor banal. Keni pak respekt per te tjeret, se ka edhe femra qe marin pjese neper temat e futbollit. Gjithashtu edhe mua me sillni ne pozite te veshtire, ne vend qe tua fshi postimet sipas rregullave, une shkoj ua modifikoj,duke hequr ato pjese me fjalor te pahijshem. Shpresoj ne mirekuptimin tuaj.
Ne pergjithsi mire luajtem, te na kishe dashur fati do e kishim fituar ndeshjen.
Jo tranverzat, jo dreqi lol
Kemi pasur raste plot per te shenuar, por fatkeqesisht po i shperderojme si shume ato mundesite qe na jepen. Prandaj dhe ndeshkohemi!
Pastaj ne fillim te ndeshjes goli i Messit nga goditja e lire u anulua pa te drejte, goli qe i rregullt.
Villa-n ne disa ndeshje nuk e ka dashur loja, si me Arsenalin ne CH-L, edhe sonte dobet ka luajtur.
Abidal kete sezon ka qene fantastik.
Mua nje gje me vjen inat me Guardiolen qe nuk i jep me shume hapesire per te luajtur Afellay. Me pelqen si lojtar, eshte shume i mire. Vrapon, luan mire me topin dhe ka nje still te ngjashem me te Iniestes. Une personalisht do e kisha luajtur Afellay ne formacion startues para Pedros dhe Bojan.
Gjithsesi duke e pasur parasysh ndeshjen qe zhvilluam ne CH-L ne mesjave perballe Arsenalit, si dhe kundershtarin qe patem sonte Sevillen ne transferte, nuk eshte rezultat i keq barazimi.
Vazhdojme te kryesojme klasifikimin.
Nqs Barcelona arrin ta ruaj kete diference pikesh(+5) me Realin deri ne perballjen direkte El Clasico, atehere kampionatin e kemi ne xhep.
Orarin e ndeshjeve e kemi te lehte ne, ndersa keto bardhoshkat qe kete jave fillojne me Atletico Madrid, pastaj kunder nesh(Barcelones), dhe me pas radhazi i kane; Villareal,Sevilla,Valencia qe te gjitha ndeshjet ne transferte.
Se paku nje humbje po e bene keto, atehere tu thone lamturmire shpresave,enderrave per tu bere kampion.
P.S; Keto me shume ndjehen te lumtur, dhe gezohen kur humben ose barazon Barcelona, sesa kur fiton skuadra e tyre. lol
Vamos Barcelona!![]()
#VamosArgentina
Arbitrit gjithmonė bėjnė maksimumin. Jam pėrfaqėsues i institucionit tė Barcelonės. Nuk dua tė flas pėr golin e mohuar tė Messsi. Trajneri i Barcelonės nuk i diskuton performancat e referėve”, ka thėnė Guardiola pas ndeshjes.
I madh o ky !
http://www.youtube.com/watch?v=cIDWo...ature=youtu.be
S kemi gjė nė terezi kshu me Pique.
"Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."
Mbrojtėsit tė Barcelonės Eric Abidal iu ėshtė zbuluar njė tumor nė mėēlqi dhe ai do ti trajtohet njė ndėrhyrje kirurgjike tė premtėn, siē ėshtė raportuar nga skuadra tė martėn nė mbrėmje.
Lojtari i Barcelonės Eric Abidal ėshtė zbuluar njė tumor nė mėlēi qė do tė detyroj atė tė trajtohet kirurgjikisht tė premtėn e ardhshme nė Klinikėn Spitalit tė Barcelonės nga Dr Obregon Josep Fuster. Nė dėshirėn e shprehur tė lojtar, klubi i kėrkoi respekt tė madhe pėr tė drejtėn e privatėsisė.
Klubi kėrkoi nga fansat ta mbėshtesin moralisht nė njė faqe nė Twitter ku mund tė dėrgojnė mesazhe pėr tė.
Lajmi se Abidal ka kancer ne melci ka trondit gjithe boten , mesazhe mbeshtetese per Abidal kan arrit nga gjithe bota ne me posht mundeni ti lexoni disa nga to .
Lucas : Eshte nje lajm i keq per Eric Abidal. Zoti e bekoftė atė dhe shpresoj qe te kthehet sa me shpejt tė jetė e mundur!
"Do te doja te tregoj gjith dashurine dhe mbeshtetjen per Eric Abidal, une jam i bindur se qdo gje do te behet mire. Ai e meriton ate." - Andres Iniesta
Fabregas: Uroj qe Abidal te behet mire...Ky eshte nje lajm i keq per futbollin.Cdo njeri e meriton te gezoje cdo dite te jetes se tij !
Wileshire i trishtuar per ate qe ka degjuar per Abidal, "Shpresoj qe ai te rimekembet dhe te kthehet ne fushe. Ai eshte lojtar i madh."
Rio Ferdinand: Kam degjuar se Abidal ka tomor ne mėlēi !!! Shpresoj te behet mire,ai eshte nje lojtar kyc i Barcelones, kete gje e shikuam edhe kunder Arsenalit" !
Van Persie: "Kam pare shum reagime per lajmin e keq te Abidal, i deshiroj ati gjitha te mirat dhe sherim sa me te shpejt. Eshte lojtar i madh."
Babel: "Kaka me lajmroi per nje lajm te tmerrshem per Abidal, shpresoj qe mos te jete aq e keqe sa duket."
Puyol: " Forcaaa Abi!!! Ne jemi tė gjithė me ty , ju jeni shum i fort dhe jam i sigurt qė do ta kaloni me sukses kėtė gjė "
Cristiano Ronaldo : Shpresoj qe cdo gje te shkoj mire me Abidal-in dhe se shpejti te kthehet.
Kaka (Real Madrid): "Qfare lajmi i keq per Eric Abidal, tumor ne melqi! Te lutemi per te.. Zoti e bekofte!!
Rossi (Villareal): "Forca Abidal !"
Toni Doblas (Zaragoza): "Qendro i forte Abidal, do ta kalosh kete. Kjo eshte finalja me e rendesishme ne jeten tende"
Pique: "Te gjithe dashurine ne bote per Abi.. Do te rikuperohesh shkelqyeshem!!
Behu shume i forte djale !
Filipe Luis (Atletico): "Forca Abidal! Ti je fenomen brenda dhe jashte fushes, nuk kemi asnje dyshim qe do ta kalosh kete !
Jeffren: "Abi, gjithmone me ty vella! Ne te gjithe te duam shume"
Javi Chica (Espanyol): "Nga ketu e mbeshtes dhe e inkurajoj Abidal! Me shume fuqi! Perqafime!
Alejandro Sanz (kengetar): "Te gjithe dashurine dhe perkrahjen per Abidal. Nje perqafim dhe qendro i forte."
Forlan (Atletico): "Te gjithe perkrahjen time dhe uroj te jene shume te forte Eric Abidal dhe familja e tij!!! Jam i sigurt qe gjithqka do te jete ne rregull. Paq Fat!!!
Goitom (Almeria): "Shpresoj qe Eric Abidal te jete mire pas operacionit. Kete sezon ai ka qene fantastik. Ne lutemi per ty."
Ronaldo (i vjetri): "Lajm shume i keq. Shpresoj te rikuperohet shpejt."
Kyle Walker (Aston Villa): "Me vjen keq qe e degjoj kete per Eric Abidal shpresoj qe te rikthehet ne fushe sa me shpejt qe te jete e mundur, lojtar i mrekullueshem..... me vjen keq."
Afellay: "Lajme te tmerrshme per Abidla sot, shpresoj per gjitha te mirat."
Malaga: "Nga familja e Malaga FC , ne i dergojme Eric Abidal urimet me te sinqerta per nje rikuperim te shpejte dhe te kompletuar".
Luis Suarez: "Degjova lajmin e keq per Eric Abidal. Deshiroj ti dergoj nga ketu gjith dashurine dhe mbeshtetjen! Gjitha te mirat.
Joan Laporta (ish president): "Eric, behu shume i forte, si gjithmone ti do te fitosh! Nje perqafim shume i madh, Abi! Jan"
Klubi i Valencies " Valencia FC deshiron qe Eric Abidal te sherohet sa me shpejt dhe i uron atij sa me shum force dhe guxim "
Van Persie: " I uroj Abidalit gjith te mirat dhe nje sherim te shpejt.Eshte nje lojtar i madh "
Palop: " Cfare lajmi i keq !!!...Do te lutem per Abidalin...Forca Abidal "
Adriano: " Ne jemi me ty Abidal,dhe jemi te sigurt qe ti do ta kalosh kete gje.Ju jeni shum i fort dhe gjithcka do te shkoje mire. Qendro i fort Abidu "
Juan Rodriguez (Deportivo): " Qendro i fort Abidal !!! Ju jeni nje njeri shum i fort dhe do ta kaloni kete gje...Ke mbeshtetjen e te gjith botes "
Thiago: " Ne jete ka shum pengesa,por kurr mos u dorzo sepse cdo gje kalohet. Forēa Abi!!! "
Luis Nani: " Vetem kam degjuar per Abidalin...Shpresoj qe ai ta kaloje kete gje sa me shpejt dhe te rikthehet ne fushen e lojes "
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga FcBrC : 16-03-2011 mė 13:42
ABIDAL SOT I KA VIZITU SHOKET NE STERVITJE , VIZITA KA ZGJAT VETEM 15 MINUTA ,PASTAJ ABIDAL JU KA DREJTU GAZETARVE ME NI " OK " DHE ESHTE NIS DREJT SPITALIT TE BARCELONES KU NESER NE ORA 16 : 00 DO TE OPEROHET .
Shpresoj qe Abi ta kaloj me sukses kete luft qe eshte ma e madhja ne jeten e tij.
FORCAAAAAAAA ABIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
Krijoni Kontakt