Gjysmëfinalja e parë e Ligës së Kampionëve është ajo ndërmjet skuadrës së Bayern dhe Real Madridit, jepni mendimet tuaja në lidhje me këtë ndeshje.
ps: Ndeshja e parë zhvillohet më 17 Prill ndërsa ndeshja kthyes më 25 Prill.
Gjysmëfinalja e parë e Ligës së Kampionëve është ajo ndërmjet skuadrës së Bayern dhe Real Madridit, jepni mendimet tuaja në lidhje me këtë ndeshje.
ps: Ndeshja e parë zhvillohet më 17 Prill ndërsa ndeshja kthyes më 25 Prill.
Ndryshuar për herë të fundit nga RaPSouL : 04-04-2012 më 17:28
Sui generis
Reali është shumë në formë,po Bayern seç ka një etje,një dorë të hekurt që të fut frikën.
Mendoj se kalojnë Gjermanët.
"Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."
kalojn madrilenet dhe i bojn gropen barces ne finale
JO NEGOCIATA VETËVENDOSJE
kush i fshin shkrimet se marr vesh
JO SEKS PARA MARTESE
Goldo u fshi gjithë tema meqë ndodhi një gabim teknik, mund të postosh sërish.
shnet.
Sui generis
Reali në finale me Barcelonën. Kan ekspertin KAKA në Champions që e rrifte Bayernin tek pull dikur :-D
Pogba, Pogba l'hano visto nella spiaggia che diceva VU CUMPRA
███
e mer reali sivjet kupen e kampioneve
Reali është padyshim skuadër më e mirë, por sivjet mendoj se është viti i Bajernit. Nuk mendoj se do ta lëshojë lehtë ktë rast, pasi edhe finalja luhet në fushën e tij.
Kam patur simpti per Bayern e vitit 1999, te Efenberg, Elber, Paulo Sergio, Mehemet Sholl, Lizarazu, etj, dhe jam nje fans e tifoz i çmendur i Toni Kros. Per kete arsye votova per Bayrn.
Por, Reali ka nje ekip mjaft te forte dhe mund te eleminoje e te fitoje me kedo nese perkushtohet i gjithe ekipi.
Për inad të Djallit dhe Shqyptarëvet, Zoti ka me mbajtë Shqypninë më kambë me nder e me lumni
Krijoni Kontakt