Close
Faqja 34 prej 50 FillimFillim ... 24323334353644 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 331 deri 340 prej 500
    Kaq i dėshpėruar je derbardhė sa ēdo krahasim apo ēdo gjė qė ka lidhje me futbollin do ta ēosh te Messi ?

Messi tė ka shtypur me kėmbė skuadrėn gjatė gjithė karrierės sė tij dhe do vazhdoj ta shtypi pėr aq kohė sa tė jetė duke luajtur futboll.

"Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anėtarėsuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar mė parė nga BlooD_VenoM Lexo Postimin
    Kaq i dėshpėruar je derbardhė sa ēdo krahasim apo ēdo gjė qė ka lidhje me futbollin do ta ēosh te Messi ?

Messi tė ka shtypur me kėmbė skuadrėn gjatė gjithė karrierės sė tij dhe do vazhdoj ta shtypi pėr aq kohė sa tė jetė duke luajtur futboll.

po ngaqe shume njerez jane verbuar dhe s'dine gje tjeter vetem: "messi, messi, messi", prandaj e permendi.
    e adhuroni me shume ju, se argjentinasit te cilet madje edhe e fishkellejne... se mos t'u flisni argjentinasve per krahasimin messi - maradona. pupupupu. aty behet nami...
    messi pa xavi e iniesta nuk eshte askush. ata jene yjet e vertete te barcelones te cilet e kane treguar vehten edhe me kombetaren.
    ndersa messi...... as ne boteror, as ne copa america nuk arrine te ndrise. do klonoje xavin e iniestesn dhe do i fuse ne kombetaren argjentinase. hahah...

sa per sivjet... le te shohim. koha do e vertetoje.
    tani per tani, barca ne kampionat nder 5 ndeshje qe ka zhvilluar, vetem 2 ka arritur te fitoje
    Vasudhaiva Kutumbakam

Citim Postuar mė parė nga the admiral Lexo Postimin
    po ngaqe shume njerez jane verbuar dhe s'dine gje tjeter vetem: "messi, messi, messi", prandaj e permendi.
    e adhuroni me shume ju, se argjentinasit te cilet madje edhe e fishkellejne... se mos t'u flisni argjentinasve per krahasimin messi - maradona. pupupupu. aty behet nami...
    messi pa xavi e iniesta nuk eshte askush. ata jene yjet e vertete te barcelones te cilet e kane treguar vehten edhe me kombetaren.
    ndersa messi...... as ne boteror, as ne copa america nuk arrine te ndrise. do klonoje xavin e iniestesn dhe do i fuse ne kombetaren argjentinase. hahah...

sa per sivjet... le te shohim. koha do e vertetoje.
    tani per tani, barca ne kampionat nder 5 ndeshje qe ka zhvilluar, vetem 2 ka arritur te fitoje
    Jo ore jo,se mirė e ke ti...ke gojė tė flasėsh,se gjithmonė e nisni mirė ju,pastaj nga mezi dhe fundi i rrugės diēka ndodh dhe jua marim nė kthesė.Se ēa nuk funksionon...ku di unė.

Pėrsa i pėrket Messi-t,unė e kam thėnė dhe argumenti i vetėm qė kam ėshtė;
    PO E VLERĖSON NJĖ BOTĖ E TĖRĖ,ME GAZETARĖ,SPORTDASHĖS,TRAJNERĖ DHE FUTBOLLISTA !!!
    Nqs ti je mbi kėta,atėhere kapelen e hoqa nga koka dhe po e mbaj nė dorė.Shndet,shifemi nė datė 10.
    "Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

Anėtarėsuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Jo ore jo,se mirė e ke ti...ke gojė tė flasėsh,se gjithmonė e nisni mirė ju,pastaj nga mezi dhe fundi i rrugės diēka ndodh dhe jua marim nė kthesė.Se ēa nuk funksionon...ku di unė.

Pėrsa i pėrket Messi-t,unė e kam thėnė dhe argumenti i vetėm qė kam ėshtė;
    PO E VLERĖSON NJĖ BOTĖ E TĖRĖ,ME GAZETARĖ,SPORTDASHĖS,TRAJNERĖ DHE FUTBOLLISTA !!!
    Nqs ti je mbi kėta,atėhere kapelen e hoqa nga koka dhe po e mbaj nė dorė.Shndet,shifemi nė datė 10.
    nje bote e tere??? te ftoj te rrish me disa argjentinas dhe do e shohesh a eshte keshtu sic thua ti apo jo.
    deri para nje viti topi i arte fitohej ne baze te votave te gazetareve...
    e di si ishte renditja sipas gazetareve per topin e arte 2010???

1- Snejder; 2- Iniesta; 3- Xavi.......

e di pse messi e fitoi topin e arte vjet (kete vit them edhe une qe e meriton)???
    Vasudhaiva Kutumbakam

nje bote e tere??? te ftoj te rrish me disa argjentinas dhe do e shohesh a eshte keshtu sic thua ti apo jo.
    deri para nje viti topi i arte fitohej ne baze te votave te gazetareve...
    e di si ishte renditja sipas gazetareve per topin e arte 2010???

1- Snejder; 2- Iniesta; 3- Xavi.......

e di pse messi e fitoi topin e arte vjet (kete vit them edhe une qe e meriton)???

The award is voted for by journalists, national team bosses and captain of national sides. It shows how highly he is rated by the football community as a whole
    .

Njėherė kalon tek performanca,pastaj shkon tek topi i artė,pastaj te ndėrzimi artificial dhe kalon te lufta nė Vietnam.

Urdhėro kėtu poshtė se si flasin personalitet e futbollit dhe jo vetėm pėr Messin.

http://www.lionel-messi.co.uk/quotes/

Tani unė tė them e lavdėron njė botė e tėrė,ti mė tregon ata mbupat qė njeh ti ,hajde rri nė tavolinė.Edhe nė Portugali ka plot qė se pėlqejnė Ronaldon,edhe nė Brazil ka plot qė nuk pėlqejnė Pele,edhe nė Argjentinė ka plot qė nuk e pėlqejnė Maradonėn(plot jo,po ka),edhe kėtu ka plot qė nuk e pėlqejnė Strakoshėn lol.Ēa do tė thotė kjo ?

Anėtarėsuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    .

Njėherė kalon tek performanca,pastaj shkon tek topi i artė,pastaj te ndėrzimi artificial dhe kalon te lufta nė Vietnam.

Urdhėro kėtu poshtė se si flasin personalitet e futbollit dhe jo vetėm pėr Messin.

http://www.lionel-messi.co.uk/quotes/

Tani unė tė them e lavdėron njė botė e tėrė,ti mė tregon ata mbupat qė njeh ti ,hajde rri nė tavolinė.Edhe nė Portugali ka plot qė se pėlqejnė Ronaldon,edhe nė Brazil ka plot qė nuk pėlqejnė Pele,edhe nė Argjentinė ka plot qė nuk e pėlqejnė Maradonėn(plot jo,po ka),edhe kėtu ka plot qė nuk e pėlqejnė Strakoshėn lol.Ēa do tė thotė kjo ?
    qe nga viti 2010 topi i arte votohet nga gazetare, trajnere dhe kapitene kombetaresh... kjo pasi u hoq fifa world player. lexo mire se cfare kam shkruar, para se te citosh fjali kot ne anglisht.
    messi ne vitin 2010 e mori topin e arte vetem se pati fati ngaqe u hoq fifa world player.

nje bote e tere thua ti more zoteri. ke sa te duash qe thone se pa xavin e iniesten nuk ben gje ai (te pakten deri tani). po e verteton me kombetaren gjithnje e me shume.

pastaj kush po e shane? a me duket apo kam thene edhe une qe kete vit duhet te fitoje messi topin e arte??? thjeshte ai vit per vit nuk eshte gje tjeter vecse nje zhgenjim me ekipin kombetar. kete e thote "nje bote e tere". lol.
    apo per ty nese nuk thuhet qe messi eshte lojtari me i madh i historise, kjo eshte shamje???
    Vasudhaiva Kutumbakam

qe nga viti 2010 topi i arte votohet nga gazetare, trajnere dhe kapitene kombetaresh... kjo pasi u hoq fifa world player. lexo mire se cfare kam shkruar, para se te citosh fjali kot ne anglisht.
    messi ne vitin 2010 e mori topin e arte vetem se pati fati ngaqe u hoq fifa world player.

nje bote e tere thua ti more zoteri. ke sa te duash qe thone se pa xavin e iniesten nuk ben gje ai (te pakten deri tani). po e verteton me kombetaren gjithnje e me shume.

pastaj kush po e shane? a me duket apo kam thene edhe une qe kete vit duhet te fitoje messi topin e arte??? thjeshte ai vit per vit nuk eshte gje tjeter vecse nje zhgenjim me ekipin kombetar. kete e thote "nje bote e tere". lol.
    apo per ty nese nuk thuhet qe messi eshte lojtari me i madh i historise, kjo eshte shamje???
    Ore qėnke interesant ti. Ēar doje ti mėr ? Mos ta hiqnin ? Ec ti varim tani qė e hoqėn.
    Epo mirė,shumė mirė,na u bėnė 2 botė.1 qė thotė Messi ėshtė mė i miri,1 qė thotė Messi nuk ėshtė mė i miri.
    The Best vs The Worst

Sa tė ēuditshėm qė jeni mėr aman.Mė shumė komentoni Barcelonėn sesa Realin lol.Shif mėr ēun sykoqet e realit ,lėri kėta tė Barcelonės.

Anėtarėsuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Sa tė ēuditshėm qė jeni mėr aman.Mė shumė komentoni Barcelonėn sesa Realin lol.Shif mėr ēun sykoqet e realit ,lėri kėta tė Barcelonės.
    ia ke fute kot plako.

komentet e tua tek nenforumi i realit: 32
    komentet e mia tek nenforumi i barcelones: 0
    Vasudhaiva Kutumbakam

ia ke fute kot plako.

komentet e tua tek nenforumi i realit: 32
    komentet e mia tek nenforumi i barcelones: 0
    Hahahaahahahahaha. Ti duhesh mar nė studim

Nuk e kam fjalėn qė komenton te tema e barcelonės,e kam fjalėn qė komentoni shumė rreth Barcelonės kėtu te strofkulla juaj.Do mė titra ?

Anėtarėsuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    po kur futesh ti ketu dhe kerkon debat, pasi une permenda "shen" messin tuaj, c'te bej une? te mos shkruaj me???
    une nuk jam futur akoma tek "strofkulla juaj".

sdq 33:0 per ty. vazhdo se mund te besh me mire se kaq. lol.
    Vasudhaiva Kutumbakam

Faqja 34 prej 50 FillimFillim ... 24323334353644 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •