Po
Jo
Ndonjehere
Heuuu!
Ti o djal edhe mund te ktheje ndonje pergjigjeje,edhe pse spo shof qe kam bere ndonje shkrim ne forme pyetse.Ama te me pergjigjeshe me pytje,ku jan me banalet edhe mund te ishe kursy
Po tashi sipas teje nje popull duhet te gjithe p.sh te jene racista per te qene ata qe jan?
Po ata qe kan then se jan racista,dale nga pytjet tua me lidh dhe mua kjo pytja,ata qe jan raciste nuk jan shqiptare?
Kto pytje qe ke bere ti jan ba vend ketu
P.S.Une e kisha ne pergjithesi popullit shqiptare i u eshte imporuar racizmi me shume se cdo populli tjeter,kemi komshinjet tane qe sju kemi bere asgje dhe jan racist te lindur sikur te mundnin do na zhduknin.
PSS.Edhe une them qe sjam raciste,dhe keshtu ndjehem,por kur ja beje pytje vetes nese do martohesha me nje serb apo grek me vjen ti shkul foket e mia![]()
po cfare lidhjeje ka?????
je ti ajo qe po i klasifikon te tere popullin shqiptar si racist ose jo.
ti po arsyeton ne kete menyre, jo une...
pergjethsimi eshte nje nder gjerat me absurde. te besh disa grupe e ne to te fusesh popuj te tere.
une as popullin grek dhe serb nuk arrij ta fus ne nje grup.
Vasudhaiva Kutumbakam
A jeni racist ?
Po i behet kjo pyetje shqiptarve![]()
Wir leben alle unter dem gleichen Himmel, aber wir haben nicht alle den gleichen Horizont.
wu wuuu
Mos te duket dhe ty qe je ne kontradit me veten?Postuar mė parė nga the admiral
Se une spo e shof veten te kem pergjithesuar,kam then ne shqiptareve (dhe kjo e kuptoj qe do te thote pergjithesim teorikisht por se ka kete kupitim te pakten se kisha qellimin)sepse te citova ty,dhe ra fjala![]()
Besoj qe ka grupe njerezish qe jane me te pershattur se te tjetret per kushte te vecanta. Nje nga aftesite pershattese eshte inteligjenca. Pra, ne nej veshtirm jam racist.
Kantonizimi i hapėsirės shqiptare, rruga e vetme drejt zhvillimit!
To iksera pou eisai filelinas krifos. Kamari sou mi ntrepese.
To na kanis propaganta jia ton racizmo simeni , stin periptasi sou oti oi elines dhen einai racistes kai afto exei mia dhosi alithias opos kai na to kanoume ektos me tous musoulmanous ekei alazi to prama.
Se sinharo ja tis krifes sou agapes.
Sto onoma tis alithias mpravo!
Paqe!
Krijoni Kontakt