Close

Rezultati i Sondazhit: A jeni racist ?

Votues
38. Nuk mund tė votoni nė kėtė sondazh
  • Po

12 31.58%
  • Jo

16 42.11%
  • Ndonjehere

10 26.32%
Faqja 32 prej 35 FillimFillim ... 223031323334 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 311 deri 320 prej 343
    Citim Postuar mė parė nga the admiral Lexo Postimin
    nuk arrij te kupetoj se si ke goje te thuash qe shqiptaret qe transferohen ne vende te huaja duhet te braktisin zakonet dhe traditat shqiptare e te adoptojne ata te vendit ku jetojne!!!!!!!!!!!!!
    c'jane keto mendime????? une do turperohesha nese do thoja nje gje te tille.
    Ore kush po te thote ti braktisesh ? Une po them qe ti nuk mund ti manifestosh traditat dhe zkonet e tua ne nje vend tjeter qe nuk ka ngjashmeri me to...
    nje shqiptar shkon ne kine. atje duhet te marrezakonet dhe traditat kineze.
    pastaj shkon ne brazil. atje duhet te marre zakonet dhe traditat braziliane.
    pastaj shkon ne mali. atje duhet te marre zakonet dhe traditat maleze.

nuk ka kupetim kjo qe thua.
    Ehuhaaaa 1000 here e njejta gje.... Shko ku te doje qefi, por nuk ke te drejte te etj etj etj etj se u lodha
    nje i huaj duhet te mbaje zakonet dhe traditat e veta kudo qe te shkoje. e vetmja gje qe duhet te adoptoje ne vendin e ri eshte LIGJI...
    Po pra te vijne afrikanet ne mes te parisit dhe te ecin rruges lakuriq

Citim Postuar mė parė nga puroshkodran Lexo Postimin
    ne ket rast zakonet e te ardhunve bien ndesh me ligjin e vendit. asht gja tjeter.
    Po pra, ketu vjen edhe racizmi pastaj ,Psh: me disa njerez si admirali qe thote dua te shkoj ne mes te tokios dhe bashk me te eshte edhe nje patriot i tije dhe ky sipas tradites i ofron shokut te vet ne mes te nje lokali nje alamet duhani me te dredhur i heq edhe kepucet qe i mbajn era derr i ngordhur sepse keshtu bejn disa neper lokalet ne shqiperi dhe kur ti thone ata qe nuk lejohet, ky do i thote qe nuk i prish traditat e shqipris une

Mos ta keqkuptoni si tradit shqiptare ate shembullin qe zura me lart
    Revolution 1848

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anėtarėsuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar mė parė nga EuroStar1 Lexo Postimin
    Po pra te vijne afrikanet ne mes te parisit dhe te ecin rruges lakuriq

Po pra, ketu vjen edhe racizmi pastaj ,Psh: me disa njerez si admirali qe thote dua te shkoj ne mes te tokios dhe bashk me te eshte edhe nje patriot i tije dhe ky sipas tradites i ofron shokut te vet ne mes te nje lokali nje alamet duhani me te dredhur i heq edhe kepucet qe i mbajn era derr i ngordhur sepse keshtu bejn disa neper lokalet ne shqiperi dhe kur ti thone ata qe nuk lejohet, ky do i thote qe nuk i prish traditat e shqipris une

Mos ta keqkuptoni si tradit shqiptare ate shembullin qe zura me lart
    lexo mire se cfare kam shkruar para se te replikosh kot:
    nje i huaj duhet te mbaje zakonet dhe traditat e veta kudo qe te shkoje. e vetmja gje qe duhet te adoptoje ne vendin e ri eshte LIGJI...

pra ti mbaj traditat dhe zakonet sa te mundesh deri ne ate pike qe nuk cenojne ligjin... te dalesh lakuriq eshte e paligjshme, pra ajo qe shkruajte eshte replike e kote.......

nese ti je njeri qe kudo te shkosh, braktis traditat dhe zakonet shqiptare dhe merr ato te vendit, shume mire per ty...

pra nese ti shkon ne nje vend ku eshte tradite qe naten e vitit te ri, te besh seks me nje dhi, ti do besh seks me nje dhi sepse eshte zakonin i atij vendi???????

sa gje absurde!!!!!!

p.s. pyetjes: sipas teje te gjithe shqiptaret qe jetojne ne vende te huaja duhet te kishin braktisur kulturen dhe zakonet shqiptare per te adoptura ato vendase???
    ti iu pergjigje:
    Natyrisht.... Pse si mendon ti ?
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga the admiral : 29-10-2010 mė 13:15
    Vasudhaiva Kutumbakam

Me ty u lodhke kot.....Ti ose ben sikur nuk kupton ate qe them, ose je kercu

Mbetesh i pershendetur perfundimisht
    Revolution 1848

Citim Postuar mė parė nga the admiral Lexo Postimin
    nuk eshte ndarje racore.................
    po akoma nuk e more vesh qe fjala racizem nuk perdoret vetem per diskriminim ndaj dikujr qe ka race tjeter, por edhe dikujt qe ka kombesi, besim osebindje seksualte te tjera???

kush te tha se ia vendosem vehtes??? mos ia ke vendosur vehtes ti, se une jo. une nuk ia kam vendosur vehtes epitetin kriminel... jane ca injorante te tjeret qe na i kane vendosur.
    njerez qe e quajne vehten raciste. si ti...
    ja ne cilen kategori futesh me vullnetin tend. ne kategorine e atyre qe te paragjykojne sepse je shqiptare.

p.s. per muale te vije kinezi e afrikani. nuk me plas fare.
    pse si eshte sipas teje? ne te shkojme kudo e askush te mos vije te ne???????

Aha,ani!!!

Edhe jam, edhe sjam, varet.
    Paqė

i/e regjistruar Maska e safinator
    Anėtarėsuar
    29-06-2011
    Postime
    711
    Po jam racist.

i/e regjistruar Maska e davidd
    Anėtarėsuar
    02-09-2009
    Postime
    2,016
    Citim Postuar mė parė nga ximi_abedini Lexo Postimin
    sjam racist as kurr sdo jem e urrej te behem racist dhe i urrej shum racistat
    po ti je me rracist se te gjith. e ke then vet qe i urren. e kjo do te thot qe je dhe urren, por e thua ne nje menyr per tu dukur se je njeri i mire gjoja, por ma do mendja ai ajo qe te njeh mire do te te njoh si njeri te ndyre nga brenda. hipokrit
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga davidd : 10-10-2011 mė 20:08

Ēufo Cufo o gjumash... Maska e Mau_kiko
    Anėtarėsuar
    06-03-2009
    Vendndodhja
    In the Jungle, the mighty Jungle!
    Postime
    1,576
    Une nuk jam rracist, urrej gjithcka rraciste. GJITHCKA!

Ama ata zezaket si duroj dot!

PS: Nuk mund te votojme me?
     /l、
    (゚、 。 7
     l、 ~ヽ   
     じしf_, )ノ
    ...e Dio disse kung e kung fu...
    哈哈

i/e regjistruar Maska e lisa12
    Anėtarėsuar
    30-11-2008
    Postime
    2,624
    o zot na fal por dhe une nuk i shihnja me sy zezaket por ja qe femijet ne shkolle kane ne klase zezak dhe nuk mund ti ushqej kurre te jene rracista dhe ti shohin me ate sy.......... me ato prinder me duhet te kem kontakte(ishalla si kap meraku me ndonje te zi se mua me bie pika)
    Ti me sjell gjithmone fat dhe lumturi

faraone Maska e tutankamon
    Anėtarėsuar
    11-03-2009
    Vendndodhja
    perball komshiut
    Postime
    3,009
    i urreni i urreni zezaket....po sikur te vij goca e tua prezantoj nje te tille ne shtepi...ca do beni??
    Cdo Gje Ne Jete Paguhet , Eshte Thjeshte Ceshtje Kohe . . .

Faqja 32 prej 35 FillimFillim ... 223031323334 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •