Po
Jo
Ndonjehere
Po jam racist,nuk dyshoj ne kete.
Jam racist se me pengojne,jashtezakonisht shume me pengojne martesat qe bejne shqiptaret me te kombeve tjera.
Dhe se dyti; nuk i duroj dot ata qe e nencmojne a i bejne ndonje te keqe kombit tone.
bato. e ke vertetuar qe nuk ke shume kompetenca ne qeshtje racash, qe kur the qe femija qe lind nga nje cift bardh/zi eshte race indiane, prandaj e ke humbur pak kredibilitetin nese flet per perzierje rracash.
te zinjte dhe te verdhet duhet te rrine ne vendet e tyre?!?!
cfare marrezie.
po te bardheve kush ua jep te drejten te shkojne kudo???
fale transportit te sklleverve te te bardhve ka te zinj sot neper amerika...
po kush ua dha te bardheve te kolonizonin gjithe afriken dhe azine???
pse nuk qendruan edhe te bardhet ne vend te tyre???
te rrofte objektiviteti!!!
ti vetem fale nje rastesie je i bardhe. nuk eshte merita jote...
Vasudhaiva Kutumbakam
Vasudhaiva Kutumbakam
E ke gabim, kam shumė njohuri. Kur thashė indianė, e pata fjalėn pėr indianėt e Indisė, jo tė Amerikės. Indianėt e Indisė janė njė pėrzierje e racės sė bardhė, tė verdhė dhe tė zezė.
Lere historinė se ti nuk di asgjė pėr tė. Ti mendon se gjėrat janė kėshtu siē i ke shkruar, por nuk janė aspak kėshtu dhe nuk marr mundimin tė tė sqaroj.Postuar mė parė nga the admiral
Ky ėshtė njė arsyetim shumė i cekėt. Duhet tė kesh respekt pėr tė parėt e tu dhe detyra jote ėshtė genet e tyre t'i pėrcjellėsh, tė jetojnė e tė mos humbasin.Postuar mė parė nga the admiral
Vazhdimisht nė shkrime tė tuat shoh qė ke shumė simpati pėr femrat ēokollatė. Kėtė unė e shikoj si njė fetish qė ke ti. Leri fetish-et mėnjanė, por ji mė largpamės dhe i pėrgjegjshėm. Boshllėku dhe kotėsia e jetės nuk mbushet me udhėtime nėpėr botė dhe me fetish-e.
.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga -BATO- : 24-10-2010 mė 17:07
E si mund t'jemi rracist kur po e shesim bithen per nje neshtetesi te huaj. Fillo nga sportistat e maro tek emigrantet. Nje popull qe strehoi cifutet ne luften e dyte boterore kur gjithe bota donte ti zhdukte smund te jete kurre rracist. Mund t'flasim per nacionalizem ,por kjo sna ben kurrsesi rracista.
Pergjigja eshte ,JO sjam rracist.
Krijoni Kontakt