Close
Faqja 2 prej 6 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 53
    Mr.Niti
    Anėtarėsuar
    18-10-2010
    Vendndodhja
    Nė planetin e qujtur tokė
    Postime
    46
    Citim Postuar mė parė nga MafiaWarz Lexo Postimin
    Athere pse dreqin e arabis, po rraseni ne nenforumin ku tregon qart qe eshte ATEIST, ikni ne at te hashkalive dhe kenaquni muhabet njeri me tjetrin.

Po te hy, ne nenforumin islamik dhe te postoj diqka qe nuk eshte , MUSLIM&SUNET, dal me bomba neper gjepa
    Parameno po te jet anti muslim&sunet , = EXPLODE PC

O ti Mafia warez nese vet je injorant nuk e njeh besimin islam sdi qysh munesh me than ksi fjal palidhje neeise ski faj ateizmi osht qaq i lodht sa skeni ku me u bazu kerkun garant majmunat ju kan ba

Thenje nga Kurani
    Edhe sikur Ne tė dėrgonim furtunė, e jobesimtarėt tė shihnin
    qė ēdo gjė tė zverdhej, edhe pas kėsaj ata do tė mbeteshin mohues
    tė dhuntive.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga nitti47 : 20-10-2010 mė 06:45

EAGLE warrior Maska e MafiaWarz
    Anėtarėsuar
    12-05-2010
    Postime
    1,787
    [=nitti47;2899724]O ti nese je injorant nuk e njeh besimin sdi qysh munesh me than ksi fjal palidhje neeise ski faj ateizmi osht qaq i lodht sa skeni ku me u bazu kerkun garant majmunat ju kan ba

Thenje nga Kurani
    qė ēdo gjė tė zverdhej, edhe pas kėsaj ata do tė mbeteshin mohues
    tė dhuntive.[/QUOTE]

Hajde bre ma, o kllona hoxhallaresh , se kupton se i di keto permendsh te gjith te njejt jeni, hajt kllono bej ca ndryshime vetes te dallohesh pak nga kllonat e hoxhallarve tjer.

Edhe nje here ky forum qart tregon se eshte Ateist?atehere qfare kerkoni ketu? kur e dini qe ja shilojm allavit posht e nalt:d

i/e regjistruar Maska e na1mche
    Anėtarėsuar
    21-09-2010
    Vendndodhja
    Ne Token e ALLAHUT
    Postime
    14
    [=MafiaWarz;2899821][=nitti47;2899724]O ti nese je injorant nuk e njeh besimin sdi qysh munesh me than ksi fjal palidhje neeise ski faj ateizmi osht qaq i lodht sa skeni ku me u bazu kerkun garant majmunat ju kan ba

Thenje nga Kurani
    qė ēdo gjė tė zverdhej, edhe pas kėsaj do tė mbeteshin mohues
    tė dhuntive.[/QUOTE]

Hajde bre ma, o kllona hoxhallaresh , se kupton se i di keto permendsh gjith njejt jeni, hajt kllono bej ca ndryshime vetes te dallohesh pak nga kllonat e hoxhallarve tjer.

Edhe nje here ky forum qart tregon se eshte Ateist?atehere qfare kerkoni ketu? kur e dini qe ja shilojm allavit posht e nalt:d[/QUOTE]

Hahaha o injorant ju jeni dyshim edhe me vet veten tuaj ,po nuk diskuptohet me juve se veq lehni edhe fund asgje

P.S Admin/Mod Lock Temes shum palidhje
    Muhamedi s.a.v.s ka thėnė: "Morali i Muslimanit ėshtė Turpi,Nese ske turp vepro qfar tė duash"

Citim Postuar mė parė nga VOLSIV Lexo Postimin
    >>> Kush mendon se njeriu eshte vetekrijuar ka problem perballjen me Krijuesin.
    Ne fakt , problem me perballjen me kriuesin e keni ju , se perndryshe nuk harxhoni jeten kot mbyllur ne xhami dhe kisha duke shpresuar qe nuk do shkoni ne ferr...Kot e keni , ferr ja beni vetes ketu dhe ne ferr do shkoni
    Revolution 1848

i/e regjistruar Maska e VOLSIV
    Anėtarėsuar
    14-10-2009
    Postime
    1,069
    [=EuroStar1;2899974]Ne fakt , problem me perballjen me kriuesin e keni ju , se perndryshe nuk harxhoni jeten kot mbyllur ne xhami dhe kisha duke shpresuar qe nuk do shkoni ne ferr...Kot e keni , ferr ja beni vetes ketu dhe ne ferr do shkoni [/QUOTE]

>>> Eshte pikerisht e kunderta, Une parajsen e jetoj qe tani pavarsisht se per ty eshte e pakonceptueshme. Ti nuk je i lire aq sa mendon dhe une nuk jam aq skllav sa te dukem ty.
    La verita' ti rendera' libero!

Me thuaj ciles fe i perket, te them me argumente te asj feje qe i perket se sa skllav je, pastaj diskutojm per lirin time apo skllaverin time
    Revolution 1848

Anėtarėsuar
    14-10-2009
    Postime
    1,069
    >>> Pak rendesi ka. Une besoj qe me kane krijuar ndersa ti qe je vete krijuar.
    > Ky eshte kendveshtrimi baze qe na ndan mendimet ne gjithcka.
    > Tema thote qe jemi vetekrijuar ndersa une mendoj pikerisht te kunderten dhe debatet ne forum nuk kane per t'ia ndryshuar mendjen ndokujt.
    > Une shpreha mendimin tim dhe aq. Kush mendon se do marre pergjigje ne forum per pyetjet me rendesi e ka gabim. Ketu thjeshte mund te merret spunto per te kerkuar me tej.

Do kesh nje fakt te vetem per ate qe te kan krijuar ?
    Revolution 1848

I love god
    Anėtarėsuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    Citim Postuar mė parė nga VOLSIV Lexo Postimin
    >>> Kush mendon se njeriu eshte vetekrijuar ka problem perballjen me Krijuesin.
    krijusi im quhet X.Y

lidur ne shkoder ne vitin 1935 etj........

lum si ju qe keni dy krijusa

Anėtarėsuar
    14-10-2009
    Postime
    1,069
    Citim Postuar mė parė nga EuroStar1 Lexo Postimin
    Do kesh nje fakt te vetem per ate qe te kan krijuar ?
    >>> Faktet qe mund te te jap une nuk te bejne pune. Sepse jam i sigurt qe i di edhe ti.
    > Nuk eshte ceshtje faktesh sepse ka plot. Eshte ceshtje zemre dhe kendveshtrimi.

Ka dy menyra sesi jetohet jeta:

"There are only two ways to live your life. One is as though nothing is a miracle. The other is as though everything is a miracle."
    --A. Einstein

Faqja 2 prej 6 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •