-
EULEKSI dhe Qytetari i Kosoves
Rasti i Skenderajt ku Euleksi degjoj ankesat e disa qytetareve e shkoj u beri nji kontroll zyrtareve atje tregon se ku eshte sot KOSOVA.
A duhet EULEKSI ne Kosove?
A i duhet qeveria e komunaret e ndryshem qytetarit te vogel te Kosoves?
Llap.. e ju tjere..
meqe je admirues i qeverise se kosoves.. a mund te tregosh ketu se.. a mundet nji qytetar i kosoves te kontaktoje me telefon ose Email me nje zyrtar te qeverise?
psh si mban kontakt Thaqi me Njerzit e Thjeshte?
a ka ai ndonji nr telefoni ose email qe e ka te lire per qytetaret ku kushdo hallexhi mund ti drejtohet?
ne se po.. ku jan kto numra e adresa?
ne se po.. a di ndoj rast ku nji qytetar i ka ra nr te telit te Thaqit e i ka dal Thaqi e i ka than.. urdhno bre shoki fol cfar halli ke?
Kjo vlen dhe per ministrat e drejtorat e drejtorive te ministrive.
Euleksi shkoj kto dit sic e din ti ne Skenderaj me ba kontrolle te zyrtareve e zyrave.
A ishin anku me pare qytetaret e Skenderajt ne qeveri te Thaqi apo ministrat para se me shku ne EULEKS?
Une por jo vetem une ketu e shikojm se sa vlen e se sa e popullit eshte nje Qeveri.
Miku im i ka dergue Komunes se Gillanit disa letra dhe asnji pergjigje ska marre.
Un i thash .. drejtoju EULeksit sikurse ata te Skenderajt..
jo bre tha se marre asht me padit tonet tek i huaji.
Ani thash merre marren e pija langun pra..
A mos ka ardh koha qe qytetari i Kosoves me ju drejtue vec EULEKSIT kur ka probleme?
A mos ka ardh koha.. ( jo per faj te popullit) qe.. me ardh puna qe komunat e qeverria e ministrat te mos i vyjn ma kerkujt e Kosova te ket vec Euleks ne Prishtine e deget te Euleksit neper cdo Komun e Katund?
???
Si thoni burrrra..
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Brari : 13-10-2010 mė 06:31
-
Regullat e Postimit
- Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
- Ju nuk mund tė postoni nė tema.
- Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
- Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
-
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt