po mendohem per ndonje te shemtut tani![]()
Helmuti. Ti qenke fare o goc! Na cove postimet 11 mije me budalliqe . Lol. Homer na sill nga ato filmat e tua pls![]()
Dg ,ju qenkeni cherra fare. Lol. Kush ka qene H. Me I bukur I kombetareve gjermane ,qe e kishin qejf femrat? S'ishte bjond.lol
Where does a thought go when it's forgotten?
Pink,that ap! Gjej helmutin!![]()
E gjetet?![]()
Jo. Cora pse ke thene 1 here mos merr kids ne Aruba ? Pergjigja?
![]()
Pink,ulu ta bisedojme.
Se pari,po shkove me avion merr femije me vete. Po shkove me cruise mendova mos merrje. Por ndryshova mendje,sepse me sa te njoh ketu sjemi njesoj. Ti je strong dhe une jjo. Une psh tmerrohem te eci femija ne kuverten e lagur te anijes,pak centimetra nga litaret. Kurse ti dukesh qe sje drama queen si une.por cruise eshte beautifull thing. Duhet provuar patjeter.
Haha u ula .. Thashe mos dije ndonje gje qe se dija prandaj. Mbase jam e forte, ose ashtu tregoj por nese e shoh sic thua ti e lidh me litare cunin pas vetes.
. Ne fakt jam ca me cunin. Dhe ne park kur e coj , para mbrapa I rri. Me shume kam frike mos ma vjedhin . Lol. Dhe burri kshu me thote; kur te jete I rritur e te jete ne gjendje te vendosi vet! Po dhe pa ate, me behet fiksim. I guess po bej muaj mjalti prape. Nje mendje me thote ta le ne shtepi! Ta marr cruise Aty ne Tampa, ke ndonje mendje?
![]()
Ashtu beje! Lere ne shtepi cunin. Te tregoj me shume,nga kompjuteri,se ketu nga celli u verbova fare.
Krijoni Kontakt