Postuar mė parė nga broken_smile filmi i Dubai eshte Man on fire Diixhi, ndonje foto tjeter te nr.5 please? DING-DING-DING...the first place winner is BROKEN SMILE! 2nd place - PINK LOL!
dubai ku rri ti , ca shteti dmth. Dhe ca je goce apo cun broken ja dhe nje
Postuar mė parė nga Dubai DING-DING-DING...the first place winner is BROKEN SMILE! 2nd place - PINK LOL! Silver medal nuk eshte keq. Lol. Nuk isha ne forme e pranoj . Kohe e keqe ketej, dhe sa hengra chajniz food. Not healthy. Na ver nje tjeter tani.
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
film nr 6.
Postuar mė parė nga D&G Feminine dubai ku rri ti , ca shteti dmth. Dhe ca je goce apo cun broken ja dhe nje An Education...?
an education e gjeti Dubai i pari
Postuar mė parė nga Dubai An Education...? yes silver ti broken kete rradhe
Postuar mė parė nga D&G Feminine yes silver ti broken kete rradhe Une jam goce dhe banoj ne USA...
Postuar mė parė nga Dubai Une jam goce dhe banoj ne USA... pse dubai pra ca shteti ne usa, se mos te kemi kojshije qenkeni vetem femra ketu prandaj spo ma gjen asnjera 6
Postuar mė parė nga D&G Feminine pse dubai pra ca shteti ne usa, se mos te kemi kojshije qenkeni vetem femra ketu prandaj spo ma gjen asnjera 6 sepse vetem ne Dubai nuk kam shkuar...haha yeah, right.... I'm a Southern Belle...hahaha p.s.- give us a clue on 6 plz, lol (desha me postuar 4 smileys dhe nuk me lejon forumi...what kinda rule is that?!?!?! HAHA)
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt