Close
Faqja 22 prej 73 FillimFillim ... 1220212223243272 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 211 deri 220 prej 727
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-04-2004
    Postime
    674
    Citim Postuar mė parė nga benseven11 Lexo Postimin
    Shiko portin e emailit 110(pop).Meqenese merr emaila,porti 25(smtp) eshte ne rregull....
    Mos i ke ngaterru keto dy.

SMTP serveri ne Gjermani do te kryente pune poqese je ne rrjete te njejete. Me rritjen e masave kunder emailave te padeshiruar, trafiku ne SMTP eshte duke u bere me rigoroz, keshtu qe shum lehte mund te jet qe ISP ne shqiperi refuzon te beje relay per smtp serverin ne Gjermani. Une te kisha propozuar qe per dergim te emailave te perdoresh smtp serverin e ISP qe e perdor per kycje ne internet ndersa pranimi i email-ave behet pa problem nga pop serveri ne gjermani

Carpe Vinum Maska e Zombi
    Anėtarėsuar
    27-08-2007
    Vendndodhja
    Postime
    1,035

Si te bej citimet dhe komentet ne Word?

Ju lutem, ka ndonje menyre qe mund te me ilustroni se si te bej citimet dhe comentet ne word.doc. Psh. une di vetem nje variante /insert/references/footnote/....mirepo ky opcion nuk selekton te gjithe tekstin qe dua te citoj.

Ju faleminderit!
    • The rest is silence.

i/e regjistruar Maska e che_guevara86
    Anėtarėsuar
    21-02-2006
    Vendndodhja
    verdalle anej ktej
    Postime
    641
    Eshte e lehte fare vella .

Pasi ke hapur Wordin dhe ke shkruajtur tekstin ke vajtur ne nje pike qe fjalen e fundit duhet ti besh nje citim .
    Shume mire Shko tek INSERISCI(INSERT) dhe pastaj tek RIFERIMENTI(REFERENCE) dhe pastaj NOTE A PIE DI PAGINE(NOTE A PIE OF PAGE) dhe te hapet nje tabele nga kjo tabele pastaj duhet te shohesh ku e do CITIM ne fund ne fillim nese i jep INSERISCI(INSERT) ruan impostacionet e veta dhe ta jep ne fund citim .
    Shkruaj tekstin dhe mbarove .
    Citimi eshte me numer 1 si poshte si tek fjala qe do te citosh .
    Wordi im eshte ne Italisht dhe pak a shume ti perktheva ne Anglisht .

Gjithe te mirat dhe shendet .
    Besoj se ke ndonje provim Informatike .
    Shnet .

Doja te te lidhja nje skedar por max ishte 100 kb . Sorry .

Wilma Maska e xhuliana
    Anėtarėsuar
    15-12-2006
    Vendndodhja
    Emilia-Romagna
    Postime
    824

Si tė krijoj njė tabelė pivot me kolonat nė Excel

Problemi im eshte se nuk dij si te importoj psh: 2 colona E5 : E25; G5 : G25 ne nje tabel pivot...
    La Lussuria, La Superbia e L'Avarizia ostacolano il Pentimento

Anėtarėsuar
    27-08-2007
    Vendndodhja
    Postime
    1,035
    Faleminderit che_guevara

Po kete opcion perdora dhe une, nevoja te meson! Por problemi eshte se fjaline qe duhet cituar nuk e citon te terrin, te nxjerr vetem numrat reshtor ne fund te fjalise, keshtu qe une u detyrova ta bej manual, duke e futur tekstin ne "" ose italic dhe ne klapa() vendos emrin e autorit dhe nr e faqes. Besoj qe keshtu duhet, mbase ka edhe ndonje opcion tjeter por nuk arrij ta gjej dot. Citimi eshte shume i rendesishem ne punimet akademike, andaj eshte mire te sillet ndonje guide ketu, kuptohet nese dikush ka njohuri, nuk me ndihmoni vetem mua por te gjithe atyre qe do te kete nevoje!

Pershendetje!
    • The rest is silence.

Anėtarėsuar
    21-02-2006
    Vendndodhja
    verdalle anej ktej
    Postime
    641
    Zombi mundesi tjeter nuk ka , Kjo mundesi citon nje fjale te caktuar .Gjithsesi nese do manual e do ne itlaisht apo ne anglisht???
    Une pakten e Mircrosoftit e kam trajtuara ne Fakultet dhe se bsoj te kete mundesi tjeter .

Kalo mire .

Anėtarėsuar
    21-02-2006
    Vendndodhja
    verdalle anej ktej
    Postime
    641
    Xhuliana nese te intereson ndonje manual ne Italisht me thuaj .

Kalo mire .

Anėtarėsuar
    27-08-2007
    Vendndodhja
    Postime
    1,035
    Citim Postuar mė parė nga che_guevara86 Lexo Postimin
    Zombi mundesi tjeter nuk ka , Kjo mundesi citon nje fjale te caktuar .Gjithsesi nese do manual e do ne itlaisht apo ne anglisht???
    Une pakten e Mircrosoftit e kam trajtuara ne Fakultet dhe se bsoj te kete mundesi tjeter .

Kalo mire .
    Sidoqofte, ky qenka opcioni i fundit: INSERT/REFERENCES/FOOTNOTE/

Faleminderit!

Teachers can help students to distinguish between different genres and to write them more effectively by a careful study of their structure. Students might then regard genres as set of rules, “a how-to-do” list, or what Freadman (1994:46) calls “a recipe theory of genre”3
    3 Badger, Richard and Goodith White. (2000). “A process genre approach to teaching writing. “ELT Journal, 54/2:153-160
    Nje shembull si ilustrim
    • The rest is silence.

Faqja 22 prej 73 FillimFillim ... 1220212223243272 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •