Close
Faqja 5 prej 73 FillimFillim ... 345671555 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 727

Microsoft Office: me kerkohet "PROPLUS.MSI"?

pershendetje,

dje kam ri-intaluar Microsoft Office, megjithate sot me doli nje "problem" i vogel, sepse po me kerkon pakon "PROPLUS.MSI" !
    Di ndonjeri ku mund ta gjej? Ose ne kete rast si duhet te veproj!? Nuk e kam te qarte pse me ben kete pyetje, nderkohe qe dje punoja sh.mire...
    Cdo keshille eshte e mire se ardhur.

nga sdb

Moderator Maska e benseven11
    Anėtarėsuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,821
    mund te besh riparim te instalimit duke shkuar start/settings/controll panel/add-remove programs/ne liste klik ne ofice xp klik ne remove do dale nje dritare
    per te konfirmuar 2 opsione heqje/riparim
    zgjedh riparim dhe vazhdon me instruksionet
    mund te te kerkoje edhe futjen e CD se Microsoft ofice+frontpage per ta perfunduar instalimin komplet dhe futur nga CD Proplus Msi-ne(eshte file per microsoft volume license informacion per version microsoft ofice corporate)
    mbase mund te kerkoje ndonje patch ose crack si version pirat
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga benseven11 : 24-11-2004 mė 22:57
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

Buzeqesh optimist ! Maska e Miremengjes
    Anėtarėsuar
    28-02-2004
    Vendndodhja
    -xyz-
    Postime
    261

Problem me Wordin!!!

E hoqa Office2000 dhe thashe te provoje njehere kete te XP dhe vura re se kishte ca gjera interesante. Me doli nje problem tek fjalori. Dmth kur vete tek Tools -Language-Translate dhe shkruan nje fjale dhe i jep translate del nje promt dhe kerkon te vesh Cd e OfficeXP e vura pastaj del nje promt dhe thote nje mesazh te gjate ne pergjithesi thote qe ca dok mungojne ose nuk gjenden. A i ka ndodhur ndonjerit prej jush i njejti problem dhe si e ka zgjidhur...?
    Koha eshte jeta!
    Koha eshte si shpata po se preve te pret ajo ty.
    Ditet jane si shigjeta kurse njerzit jane shenjestrat e tyre!
    Dora qe nuk shkruan eshte kembe!

i/e regjistruar Maska e zeus
    Anėtarėsuar
    27-05-2003
    Vendndodhja
    Kėtu
    Postime
    944
    ---------------------------------------------------------

Besoj se me e mira eshte ta heqesh Office XP dhe ta instalosh nga e para. Duke bere instalim te personalizuar mund te zgjedhesh te gjithe perberesit qe te duhen dhe nuk do te kerkoje me CD!

---------------------------------------------------------
    Nė botė ka 10 lloje njerėzish: ata qė kuptojnė sistemin binar, dhe ata qė nuk e kuptojnė!

Programues Softueresh Maska e edspace
    Anėtarėsuar
    04-04-2002
    Vendndodhja
    Filadelfia, SHBA
    Postime
    2,565
    Nqs vazhdon tė tė dalė gabimi pasi tė bėsh instalimin qė ka shkruar zeus, postoje tė plotė nė forum qė tė shikojmė nė internet pėr zgjidhjet.
    Edi

i/e regjistruar Maska e Eve
    Anėtarėsuar
    20-06-2002
    Vendndodhja
    albania
    Postime
    1,150

Nuk hapet MS OFFICE

Hej kam nje problem qe po me ngre nervat....
    sa here qe dua te hap Microsoft office Word ose Excel ose Power Point nuk me hapet por me del nje si pune window: Can not find Microsoft Office Professional XP with front page!
    Puna eshte se une i kam te instaluara keto se kur klikoj ne Start kam Programs pastaj kam Microsoft Word ose Excel....nuk e di mbase eshte e thjeshte per tu zgjidhur por nuk di une.....
    Ndonje ndihme????
    Lost time is never found again.
    -Benjamin Franklin-

Moderator Maska e benseven11
    Anėtarėsuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,821
    shiko file asosacionet
    tek windows\programs\microsoft office shiko te gjitha skedaret exe ne liste brenda Microsoft office
    ke aty exel.exe,ppoint.exe,msword.exe
    u behet klik me te djathte dhe zgjidhet "hape me" ne menu per exel exe fut exelin ne liste,ne qofte se nuk e shikon klik browse dhe shkon ne C windows/programs msoffice dhe klik ne excel.exe kjo e shoqeron hapjen dhe klikimet e ikonave te ekselit me programin e ekselit
    e njejta gje behet edhe me powerpoint exe dhe te tjerat qe jane ne listen e fileve exe ne direktorine e programs/msoffice
    mund te kesh celesa te prishur ne regjister,ose celesa te dyfishte,celesa te ms ofice te vjeter(program ms office version i vjeter qe ke pas dikur dhe e ke hequr dhe celesa te ms office te ri Pro
    mund te pastrosh dhe riparosh regjistrin me regjister mekanik ose sistem mekanik
    Mund te perdoresh edhe riinstalimin e programit nga e para
    shiko ne direktorine ku ke instaluar Msoffice pro C:Windows\ programs\Ms office
    aty shiko per nje ikone blu me figure kompjuteri qe thote setup,ose setup msi
    qe jane skadare instalimi te ms office
    Riinstalimi mund ta korigjoje difektin(pastro regjistrin njehere)
    vende te tjera ku mund te shikosh C:\windows
    C:\windows\system 32
    dhe C:\windows\program files\Common files
    Mbase programi mund te mos jete i plote,mund te jete marre nga emule,kazaa dhe i mungojne skedaret exe te ekselit,ka vetem ca ikona 2kb shortcut
    Sa Mb eshte madhesia e MS office qe ke? Me sa me kujtohet Ms Ofice pro me front page shkon 350 mb mbase me shume
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga benseven11 : 06-12-2004 mė 20:05
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

Instalo OpenOffice Vetėm 65Mb
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga helios : 07-12-2004 mė 09:59
    U let him hold a gun 2 ur head during sex?I thought u were a feminist
    Usually he takes the clip out

i/e regjistruar Maska e Eve
    Anėtarėsuar
    20-06-2002
    Vendndodhja
    albania
    Postime
    1,150
    Faleminderit Benseven11!

Hulio.....ti thua te me zere gjithe space-in e hardware
    Lost time is never found again.
    -Benjamin Franklin-

Perjashtuar nga Mod. Maska e Klevis2000
    Anėtarėsuar
    21-02-2003
    Vendndodhja
    Ne jeten reale
    Postime
    1,120

Problem me MS Word

Kam nje problem sa here shkruaj tek Wordi dhe bej space mbas shkronjes i te vetme me behet e madhe(I) plus kesaj cdo fjale me shkronjen b mbasi bej space per fjalen tjeter me behet B e madhe.

Thnx

Faqja 5 prej 73 FillimFillim ... 345671555 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •