Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 16 prej 16

Tema: Gjumi

i/e larguar
    Anėtarėsuar
    09-11-2005
    Vendndodhja
    France ...
    Postime
    6,159
    Iza po eshte me beb te vogel moj , i jep gji akoma , right Rexhi

Un keto dit Rexhi degjova shoqet e mia qe thonin nje ore para se te shtrihesh pi uje dhe sillu neper shpi te ze gjumi top , dhe te nesermen cohesh top pa ndjer probleme lodhje ose ate ndjenjen qe ske fjetur tamam , tashi un se kam provuar akoma se me te degjume e kam por them ta provoj se dhe un me gjumin se kam hic mire muhabetin .

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    sepse kam vajzen, mbas 4 muajsh kur te mbushi 1 vjece mund te filloj te pi nje gode vere only nese do filloj te pi qumesht te blere
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    Citim Postuar mė parė nga WALCHIRIA Lexo Postimin
    Iza po eshte me beb te vogel moj , i jep gji akoma , right Rexhi

Un keto dit Rexhi degjova shoqet e mia qe thonin nje ore para se te shtrihesh pi uje dhe sillu neper shpi te ze gjumi top , dhe te nesermen cohesh top pa ndjer probleme lodhje ose ate ndjenjen qe ske fjetur tamam , tashi un se kam provuar akoma se me te degjume e kam por them ta provoj se dhe un me gjumin se kam hic mire muhabetin .
    do ta provoj dhe une walchi, dua tepakten te kem 7-8 ore gjume, meqe tani filloj dhe cupa te flej tepakten 7 ore naten
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-06-2003
    Postime
    2,796
    Gjimnastik para gjumit dhe nje dush te bejn te flesh si qengj

Proud 2 b Albanian Maska e Linda-uk
    Anėtarėsuar
    10-08-2009
    Vendndodhja
    Angli
    Postime
    298
    edhe une kam po te njejtin problem kam asnjehere nuk kam fjet ne dreke, naten deri ne oren 1-2 rri pa problem, u mesova qe kur studioja, ngaqe kisha qetesi, + jam njeri qe edhe pse shtrihem me kalojn neper tru te gjithe problemet e dites e mundohem tu jap zgjidhje. Biles disahere kur nuk mundesha ti jepja zgjidhje ndonje problemi ne pune, apo llogarite sme dilnin si duhej, shpesh e kam zgjidh problemin kur shtrihem per gjume. Sad!
    I kam zili njerzit qe flejne shume, kam provuar vere, uje, sbejne fajde fare tek une. arrita sa te shkoj tek doctorri te marr ilaqe gjumi se po me vinte inat, nje kokerr me la 20 ore gjume, i hodha fare e tashme kam dhene doreheqje me gjumin, thjesh e shkurt nuk i kam mire punet me te e kaq
    U cant judge a book by its cover but you can tell its price

EAGLE warrior Maska e MafiaWarz
    Anėtarėsuar
    12-05-2010
    Postime
    1,787
    Aktiviteti fizik eshte i mire , por duhet te behet se paku 3-4 or para gjumit , gjumi stabil krijo rregull, pervo bir ne gjume ne te njejten koh qdo dit, nese pi duhan ky ndikon ne qrregullime te gjumit , ushqim 2-3 ore para gjumit ose mos e ha fare darken, mendime pozitive, nje qaj apo dy kamomil para gjumit, ose mundesh edhe nje gote vere por vetem nje got

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •