Close
Faqja 68 prej 122 FillimFillim ... 1858666768697078118 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 671 deri 680 prej 1215
    Hands up! Maska e Jack Watson
    Anėtarėsuar
    30-04-2007
    Vendndodhja
    Tiron'
    Postime
    4,549
    ok foto tjetėr. filmi ėshtė chick flick, e vura ta gjente pinku shpejt po ahaaa snuk fare.
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura  
    Life's too short to remove USB safely.

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Se paskam pare kete film Jack

i/e regjistruar Maska e ChuChu
    Anėtarėsuar
    03-06-2002
    Vendndodhja
    nyc
    Postime
    3,400
    Citim Postuar mė parė nga uj me gaz Lexo Postimin
    i mire, sepse aktoret ishin te rinj dhe ngjarjet relativisht reale.
    pjeserisht i merzitshem se i zgjaste shume ca skena pa ndonje permbajtje shtese.
    mesazh nuk gjeta dot. c'desh te thoshte autori?

tabllo diktatoreske ngado. pervec dokumentimit te se shkuares dhe te botes femerore ne kushte diktatoreske, nuk gjeta ndonje vlere te vecante per ta ruajtur ne memorie. por mbase do ndihmonte njerezit ne perendim te kuptojne me mire njerezit ne lindje duke njohur te shkuaren e tyre.

nese ai film t'u duk i ngadalshem, hidhu nje sy filmave franceze. aktori kryesor hap sirtarin... 5 min pause... aktori kryesor mbyll sirtarin... prape 5 minuta pause.

c'mesazh kerkon te marresh nga filmat... mos bej seks para martese? mos u fol te panjohurve? lol

per mua ishte nje tip dokumentari i jetes ne komunizem, shume mire mund te kishte qene film shqiptar, cdo gje ishte njesoj. skenat e gjata, mungesa e muzikes jane bere me qellim, por kerkon nje shikues te duruar. nuk po them qe eshte filmi me i bukur i vitit, por dicka ndryshe nga hollywood crap per te pare. pale ajo skena e fundit.... ku bene gjithe perpjekje per te zhdukur fetusin, dhe ne fund u vene perpara nje pjate me mish....papapapa.

p.s. nuk shijohen filmat nga ekrani i comp.

cherry blossom girl
    Anėtarėsuar
    14-05-2010
    Postime
    6,095
    ChuChu une ty po te prisja..se ke pare ate filmin e Jackut? se u bllokua loja, jo per gje

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-04-2009
    Postime
    384
    un kom pa i note i film xhapaniiiz, desh mka shpetu sh............ mbrek vallai. pak pashe se vallai su shtyte fare:

ish i gru e re, xhapaniiiize kjo, e bukur, ene ishte me i dhom. njoni, i gongster, ene ky xhapaniiiiz, sikur e dejte kte gocen. ene shko tu e gjemu mas dere, per dritare. cer me pa!!!!!!!!!!!!!! kjo gruja mate rob ca goca tjera shtatzon, ene jua merrte fetuset ene i gatute mfurre, ene i hajte masanej mpjate, me pirun e me thike.

ky gongsterri hikte me vrap masanej, tu thirr me tmodhe: o none o none ku paskam qon tu ra. ene masanej, skena u kthy prape ke kjo goca, kjo su plakte fare medemek, ene kjo filloi tu skuq i qeter fetus.

ene ktu, meqi s'ish ai gongsterri me hik mvrap, hika un tu ja bo: o none o none cer filmash shof ene un. ene nji tzapume icik ene rash me i film me lufte, qi i ka qef Pinku aty zuna cik rehat, ohoho, e shtyna deri mfun. masanej rashe gjum se helbete, dit e veshtire vallai.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Plot : 23-09-2010 mė 11:54

i/e regjistruar Maska e D&G Feminine
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Postime
    2,659
    Citim Postuar mė parė nga ChuChu Lexo Postimin

nese ai film t'u duk i ngadalshem, hidhu nje sy filmave franceze. aktori kryesor hap sirtarin... 5 min pause... aktori kryesor mbyll sirtarin... prape 5 minuta pause.

c'mesazh kerkon te marresh nga filmat... mos bej seks para martese? mos u fol te panjohurve? lol

si matt dillon me duket ky mua jack
    filmin s'e kam pare

Anėtarėsuar
    03-06-2002
    Vendndodhja
    nyc
    Postime
    3,400
    Citim Postuar mė parė nga broken_smile Lexo Postimin
    ChuChu une ty po te prisja..se ke pare ate filmin e Jackut? se u bllokua loja, jo per gje
    Ncuqiiii.... non vedare una.. lol

jack, jepi dum muhabetit.

cherry blossom girl
    Anėtarėsuar
    14-05-2010
    Postime
    6,095
    Citim Postuar mė parė nga D&G Feminine Lexo Postimin

si matt dillon me duket ky mua jack
    filmin s'e kam pare
    edhe mua si ai mu duk po spo me kujtohet ku tjeter e kam pare kte aktoren..

Anėtarėsuar
    03-06-2002
    Vendndodhja
    nyc
    Postime
    3,400
    Citim Postuar mė parė nga Plot Lexo Postimin
    un kom pa i note i film xhapaniiiz, desh mka shpetu sh............ mbrek vallai. pak pashe se vallai su shtyte fare:

ish i gru e re, xhapaniiiize kjo, e bukur, ene ishte me i dhom. njoni, i gongster, ene ky xhapaniiiiz, sikur e dejte kte gocen. ene shko tu e gjemu mas dere, per dritare. cer me pa!!!!!!!!!!!!!! kjo gruja mate rob ca goca tjera shtatzon, ene jua merrte fetuset ene i gatute mfurre, ene i hajte masanej mpjate, me pirun e me thike.

ky gongsterri hikte me vrap masanej, tu thirr me tmodhe: o none o none ku paskam qon tu ra. ene masanej, skena u kthy prape ke kjo goca, kjo su plakte fare medemek, ene kjo filloi tu skuq i qeter fetus.

ene ktu, meqi s'ish ai gongsterri me hik mvrap, hika un tu ja bo: o none o none cer filmash shof ene un. ene nji tzapume icik ene rash me i film me lufte, qi i ka qef Pinku aty zuna cik rehat, ohoho, e shtyna deri mfun. masanej rashe gjum se helbete, dit e veshtire vallai.
    kta aziatiket ngordhin te hane fetuse, lol... kam pare dhe une nje te tille, por ishte short movie... nja 20 min.
    Ah quhet Dumplings, ky filmi im.
    http://www.youtube.com/watch?v=EY9_DMYKoDk
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga ChuChu : 23-09-2010 mė 12:01

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-04-2009
    Postime
    384
    Citim Postuar mė parė nga ChuChu Lexo Postimin
    kta aziatiket ngordhin te hane fetuse, lol... kam pare dhe une nje te tille, por ishte short movie... nja 20 min.
    nje japoneze e bukur dhe e pasur nuk donte te plakej, dhe shkonte ne nje lagje te varfer ku nje grua gatuante fetuse femijesh...
    po kjo paska qon mi dreq, se e natarrova cik, po kshu ish ene ai.shum shef ene ti, cer bo gjith noten ti? se una e kom zgjidh, kom mazllumin qi mbo muhabet

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •