ok foto tjetėr. filmi ėshtė chick flick, e vura ta gjente pinku shpejt po ahaaa snuk fare.
ok foto tjetėr. filmi ėshtė chick flick, e vura ta gjente pinku shpejt po ahaaa snuk fare.
Life's too short to remove USB safely.
Se paskam pare kete film Jack![]()
![]()
nese ai film t'u duk i ngadalshem, hidhu nje sy filmave franceze. aktori kryesor hap sirtarin... 5 min pause... aktori kryesor mbyll sirtarin... prape 5 minuta pause.
c'mesazh kerkon te marresh nga filmat... mos bej seks para martese? mos u fol te panjohurve? lol
per mua ishte nje tip dokumentari i jetes ne komunizem, shume mire mund te kishte qene film shqiptar, cdo gje ishte njesoj. skenat e gjata, mungesa e muzikes jane bere me qellim, por kerkon nje shikues te duruar. nuk po them qe eshte filmi me i bukur i vitit, por dicka ndryshe nga hollywood crap per te pare. pale ajo skena e fundit.... ku bene gjithe perpjekje per te zhdukur fetusin, dhe ne fund u vene perpara nje pjate me mish....papapapa.
p.s. nuk shijohen filmat nga ekrani i comp.![]()
ChuChu une ty po te prisja..se ke pare ate filmin e Jackut?se u bllokua loja, jo per gje
![]()
un kom pa i note i film xhapaniiiz, desh mka shpetu sh............ mbrek vallai. pak pashe se vallai su shtyte fare:
ish i gru e re, xhapaniiiize kjo, e bukur, ene ishte me i dhom. njoni, i gongster, ene ky xhapaniiiiz, sikur e dejte kte gocen. ene shko tu e gjemu mas dere, per dritare. cer me pa!!!!!!!!!!!!!! kjo gruja mate rob ca goca tjera shtatzon, ene jua merrte fetuset ene i gatute mfurre, ene i hajte masanej mpjate, me pirun e me thike.
ky gongsterri hikte me vrap masanej, tu thirr me tmodhe: o none o none ku paskam qon tu ra. ene masanej, skena u kthy prape ke kjo goca, kjo su plakte fare medemek, ene kjo filloi tu skuq i qeter fetus.
ene ktu, meqi s'ish ai gongsterri me hik mvrap, hika un tu ja bo: o none o none cer filmash shof ene un. ene nji tzapume icik ene rash me i film me lufte, qi i ka qef Pinkuaty zuna cik rehat, ohoho, e shtyna deri mfun. masanej rashe gjum se helbete, dit e veshtire vallai.
![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Plot : 23-09-2010 mė 11:54
kta aziatiket ngordhin te hane fetuse, lol... kam pare dhe une nje te tille, por ishte short movie... nja 20 min.
Ah quhet Dumplings, ky filmi im.
http://www.youtube.com/watch?v=EY9_DMYKoDk
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga ChuChu : 23-09-2010 mė 12:01
Krijoni Kontakt