Close
Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 26
    biotech Maska e Atheist
    Anėtarėsuar
    12-05-2002
    Vendndodhja
    nė mal
    Postime
    141
    Citim Postuar mė parė nga jarigas Lexo Postimin
    Nga shqiptaret Ximi, nga shqiptaret.....pa bishta prapa!!
    Kur do ta kuptosh valle qe shteti eshte laik???!!

P.S. Allahu yt s'ka krijuar kerkund "addhe"!!!
    Kėtė punėn e bishtave nuk do ta kuptojė kurrė.

Ėshtė njėsoj ēėshtja si me Fishtėn qė shkroi "Lahutėn e Malėsisė". Fishta nuk e shkroi "Lahutėn e Malėsisė" se ishte katolik, por se ishte shqiptar. Nuk e shtyu katolicizmi Fishtėn tė shkruajnė atė vepėr, po shqiptaria. Se nė fakt "Lahuta e Malėsisė" ėshtė epikė pagane-nacionaliste shqiptare dhe sipas fesė katolike Fishta i bie tė ishte duke kryer mėkat...

Po njėsoj shqiptari qė mbron kombin e vendin nuk e mbron se ėshtė ortodoks, apo katolik, apo ateist, apo islamik, por sepse ėshtė shqiptar. Nuk e shtyn ortodoksizmi apo katolicizmi apo islamizmi apo mosbesimi nė absurditete shqiptarin qė tė mbrojė kombin, por qenia e tij shqiptar. Madje fetė janė ato qė pėrpiqen ta bindin pėr "bashkim-vėllazėrim" me popujt bashkėfetarė dhe eventualisht na kanė asimiluar siē i ka ndodhur miliona shqiptarėve nė Serbi, Bosnjė, Mal tė Zi, IRJM, Greqi dhe Turqi qė sot s'dinė as gjuhėn dhe kanė pėrzier dhe racėn, pikėrisht nė emėr tė feve qė morėn.
    Njė shėtitje e rastit nė pavijonin e tė ēmendurve tregon se besimi nuk provon kurrgjė — Fridrih Niēe

Vete zot, vete shkop Maska e jarigas
    Anėtarėsuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221
    Citim Postuar mė parė nga ximi_abedini Lexo Postimin
    natyrisht nga shqiptaret musliman jo ateist sepse ne vendin ku jetoj une jemi te gjith musliman dhe kemi dhen me mijra euro per te ndertu shkollen nuk na ka ndihmu askush vet e kemi ndertu dhe raste te tilla ka me mijra ne kosov

jo nese nuk e din vendi ku lind eshte adhe i njeriut
    Abedin, mbaj shenim!!
    Kur thua "shqiptaret mysliman" ke parasysh ndoshta ata qe kur vjen miku ke shtepia e presin me kafe e raki??!!Ata qe kane emra e mbiemra turko-arab, por qe s'ja kane pare kurre surratin hoxhes???
    E pra Ximi, ata jane "SHQIPTARE"!!Jane ata qe nese i preket besa e shqiptarit e perlajne arabin, turkun dhe Muhamedin me gjithe ē'i permban defteri!!
    Dhe nese kane dhene para per ndertimin e shkollave (dyshoj qe ata si ti ta kene bere ), akoma me shume do te thote se e kane bere per komb e jo per fč!!

P.S.Une e di qe vendi ku lind quhet Atdhe, qe do te thote Dheu i Atit dhe jo Addhe, siē e shkruan ti kapluar nga avujt e fese!!Meso shqip, o Shqiptar!
    kete e kan then hogjollart rus te cile para shum viteve kan qen ne kosov te paguar nga serbia per te deviju fen islame mirpo ata jan kthy kokulur
    Ximo, ti ketu po thua qarte se hoxhallaret mund te jene vegla ne duart e atij qe i paguan!!! Kjo do te thote se edhe ata qe jane sot ne Kosove, mund te jene vegla ne duart e atyre qe i paguajne!!!
    Qe hoxhallaret nuk jane misherimi i persosmerise, e dinim, por qe ti ta dish dhe te vazhdosh te flasesh si hoxhe, nuk eshte tamam ajo qe quhet "diēka e menēur"!!!
    Jarigas

EAGLE warrior Maska e MafiaWarz
    Anėtarėsuar
    12-05-2010
    Postime
    1,787
    Citim Postuar mė parė nga ximi_abedini Lexo Postimin
    shokit une jetoj ne vendlindjen time edhe pse kam pas rastin te jetoj ne disa shtete te evropes ku ne suedi kam pas lejeqendrimin por une jam kthy dhe jetoj ne kosov sepse skam mund te jetoj larg kosoves

une flas vetem gjuhen shqipe a me ke pa ndonjeher tu fol gjuh tjeter ne forum perveq shqipes nuk me ke pa as nuk ke mem pa , ne shtepin time flitet vetem shqip dhe gjithmon do flitet shqip deri ne vdekje

e pse e perdori une emrin Allah dhe selam alejkum keto jan per musliman jo per arab jan universale per gjith boten kudo qe te shkosh i ke keto terma si ne amerik evrop azi afrik ne kater anet e botes
    Jo more SHQIP eshte PERSHENDETJE jo Selam Alekum apo rrahmetulla s.a..w.s. qa jon ato nuk po i gjej ne fjalor shqipe? me ndihmo ti gjej ne ndonje fjalor shqip ?

New York Maska e mario_kingu
    Anėtarėsuar
    09-12-2004
    Vendndodhja
    New York
    Postime
    2,225
    nje pyetje sa kam qen ne shqiperi alekum salam sallam se kam degjuar ndonjehere

kete po PERSHENDETJE SHQIP 100%
    Partizoni

i/e larguar Maska e Gordon Freeman
    Anėtarėsuar
    03-05-2009
    Vendndodhja
    .
    Postime
    2,895
    Citim Postuar mė parė nga mario_kingu Lexo Postimin
    nje pyetje sa kam qen ne shqiperi alekum salam sallam se kam degjuar ndonjehere

kete po PERSHENDETJE SHQIP 100%
    ME te vish ne Kosovė do degjosh miliona kesi shprehjesh e pastaj duan Shqiperine e madhe

Nese Islami eshte kunder kombit apo jo ketu eshte nje citat i antarit referi e cila shpjegon islamin e vertete ate origjinal

http://www.forumishqiptar.com/showthread.php?t=127873

Dhe populli shqiptar ka luftuar pėr nacionalizėm e jo pėr fe.Pėrkundrazi fenė e kan mohuar.
    Kurse ju dhe hoxha juaj jeni injorantėt dhe xhahilat mė tė mėdhaj qė nė vend popullit tja spjegoni teuhidin ju pėrzieni me nacionalizmin dhe islamin.
    A tė kujtohet hadithi i profetit ku nė luftėn e bedrit KUZMANI,nji luftėtar i madh,i ashpėr i paepur dhe trim luftoj krah pėr krah me profetin dhe shokėt e tij,saqė ata u mahnitėn me trimėrin e tij.Por Profeti ju tha se ai ėshtė nė zjarrin e xhehennemit sepse luftoj pėr komb....

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    26-05-2008
    Postime
    644
    Nuk ju kuptoj si vazhdoni te debatoni me keta te mjere siq eshte puna e Ximit me shoke!!!!
    LLoji i tyre assesi nuk mund te bindet,sepse te islami kane gjetur qetesine shpirterore!
    Islami eshte zgjedhje ideale per deshtaket e te deshperuarit sepse ka pergjigjjen magjike -kjo bote eshte e rrejshme ,e pertejmja eshte e verteta-dhe nuk duhet shume qe mjerimi te behet shok i pandashem i jetes se tyre dhe ende me mizorja ata ndihem superior kundrej te tjereve!!!!

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    11-01-2010
    Vendndodhja
    Hamburg Reperbahn
    Postime
    453
    Skenderbeu qafir e bir qafiri ishte dhe ne zjarr ka perfundu u shit te vendiku u be viktim e Venedikasve dhe si pasoj ra si viktim jo si hero per mua ai esht vetem nje individ i cili luftoi per interesat dhe bindjet e tij personale sesa te nje kombi kur paska ber gjenocid e masaker vetem pse njerzit kan qen Musliman Ju mbajeni Gjergjin dhe Gjonin dhe kush i ka pjell kto klyshat qe i cilesoni si princa .

Luftėtar Maska e Veton-Pz
    Anėtarėsuar
    31-08-2010
    Vendndodhja
    Prizren
    Postime
    26
    Edhe rilindasit tanė shqiptarė gjithmonė kishin frikė nga kjo gjė qė sot po ndodh.

Individ tė ndryshėm po mundohėn qė tė zhfrytėzojnė faktin se shqiptarėt janė popull me tri fe dhe gjithmonė duke harruar faktin se ka ekzistuar ajo harmonia fetare , pėr arsye tė cilat unė nuk i kuptoj mundohėn qė ketė harmoni ta prishin.

Nė pergjithėsi fetė monoteiste nuk janė kundėr kombit. Gjithsesi mendoj personalisht se edhe feja Islame nuk ėshtė kundėr kombit shqiptar.
    Mendoj se shumė trima tė cilet kanė qenė musliman, tė krishterė por edhe ateistė nuk u ka penguar fakti se pėr kauzen kombetare tė bashkohėn .
    Nese dikush do pyeste se kush janė atdhetarėt mė tė mėdhenjė qė ka ky komb shqiptar, unė do tė thoja, janė dėshmorėt.
    Andaj ne si shqiptarė nuk kemi nevoj pėr patriotizem me bateri qė prodhon vetėm ndarje nė popullin tonė.
    Ē’mund tė jetė mė e ēmueshme, sesa tė jesh ēdo ditė nė komunikim me mendjet mė tė mira.

New York Maska e mario_kingu
    Anėtarėsuar
    09-12-2004
    Vendndodhja
    New York
    Postime
    2,225
    Citim Postuar mė parė nga Mr_Elbasanlliu Lexo Postimin
    Skenderbeu qafir e bir qafiri ishte dhe ne zjarr ka perfundu u shit te vendiku u be viktim e Venedikasve dhe si pasoj ra si viktim jo si hero per mua ai esht vetem nje individ i cili luftoi per interesat dhe bindjet e tij personale sesa te nje kombi kur paska ber gjenocid e masaker vetem pse njerzit kan qen Musliman Ju mbajeni Gjergjin dhe Gjonin dhe kush i ka pjell kto klyshat qe i cilesoni si princa .
    ti me keto fjal qe thua vetem shqiptar sduhet te thosh qe je
    e shash te madhin gjergj kastriot dmth sje shqiptar por legen ciao
    Partizoni

EAGLE warrior Maska e MafiaWarz
    Anėtarėsuar
    12-05-2010
    Postime
    1,787
    [QUOTE=Fishtani1;2845570]Po ti si pjell i harapeve normal qe del kunder shqiptareve dhe mbron pedofilin tend se nga ai pis milet vjen edhe ti.

Ti as nuk e ke lexuar historine e Skenderbeut more hordhi dylber, Skenderbeu luftoi edhe kunder spanjolleve, venedikaseve, frenkeve.......kjo tregon mbi atdhedashurine e popullit te tij, te shqiptaret nuk ka pasur kurr efekt feja mbi traditat stergjyshore qe kishin trasheguar brez pas brezi o injorant.

Skenderbeu ishte ai me nje shkembim letrash me mbretin e nje principate spanjolle ku i mbronte shqiptaret nga ofendimi qe kishte bere ai, duke thene qe jemi pasardhesit e Lekes se Madh dhe Pirro te Kaonit, dhe shume fjale tjera duke mbrojt popullin e tij.

Skenderbeu ka dit shkrim, lexim, ka folur 7 gjuhe, ka pasur shume aftesi diplomatike ndryshe nga ai burri i ajshes 6 vjeqe qe ka qene analfabet ka masakruar femije dhe gra dhe ka demtuar shume fise harape e te tjere, e ju harapet sot i ktheni bythet ne Meke ndaj tij.[/QUOTE]

QFAR FAKTE DONI ME SHUME!!!

ME MIR PERMENDENI BEUN 555 her ne dite se ket tjetrin ka pasur aftesi ma te mdhaja dhe ka qen burr i zoti e i forte

Dhe ka ana morale them se ka qen shum me i paster ka pasur NJE GRUA dhe ata ne moshen e duhur ! jo nje femije qe ala ka nevoj per qumesht qe te piqet ..

RRNOFT GJERGJI!

Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •