Close
Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 27
    Shqiperia eshte Evrope Maska e iliria e para
    Anėtarėsuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    Cunami ne Indonezi zgjati per disa minuta, kurse ne trojet tona 500 vjet.
    Postime
    4,907
    Nuk eshte koha e persekutimeve. Nuk mund te akuzosh e as paragjykosh dike per vepren e dikujt tjeter. Ne ketu flasim per Lutfiun dhe suksesin e tij ne kete sport. Dukshem ka permisuar imazhin e shqiptarit ne Skandinavi.E edhe ajo helemete i ka hije. Smira nuk eshte e mire per shendetin. Perndryshe ata qe duan ta shohin ne "action " le et shkojne ne Milano te henen.
    Lumi ka ujin e paster ne burim

Kombi mbi te gjitha

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    30-03-2010
    Postime
    520
    Citim Postuar mė parė nga _MALSORI_ Lexo Postimin
    prinderit e lutfiut kane lindur ne fshatin Lusen krahina e Lumes ne Kukes..fill pas clirimit diku nga vitet 50-55 4 vellezer kolgjini jane arratisur dhe kan dale ne kosove..njeri nga ata flitet se ka qene agjent i sigurimit te shtetit..Zeneli axha i lutfiut eshte kthyer nga kosova dhe shteti shqiptare e ka '' arrestuar '' dhe e ka burgose per 14 vjet..thone se edhe pse ishte ne burg ai kalonte shpesh kufirin atje ne bjeshket e Lumes per ne jugoslavi...tre vellezerit e tjere kane ikur nga kosova dhe dy jane vendosur ne suedi dhe njeri ne paris..pasi ka kryer '' denimin '' zeneli eshte lene i lire dhe eshte '' arratisur '' ne jugoslavi dhe ka perfunduar ne france me duket..nga te gjithe vellezerit babai i lutfiut i quajtur EMER KOLGJINI ka qene me i miri..nga fisi i tyre eshte edhe Hafiz Tahir Kolgjini , nje eksponent i larte ne kohen e zogut i ndjekur nga komunistet dhe i vdekur ne stamboll..

nga sa e njohin lusjanet lutfiu nuk eshte se ka dhene ndonje kontribut per shqiperine apo per qeshtjen shqiptare..thjesht ai i eshte perkushtuar biznesit te tij qe e ka shume fitimprures..pse mban nje shqiponje te stampuar ne helmete nuk besoj se e ben atdhetare..
    malsor ....mos eshte pseudonimi juaj qe keni mbajtur dikur kur vepronte sigurimi i shtetit,,se pershkrimi jot i ngjane nje formulimi alla sigurimsi

Mire ėshte puna mire Maska e PLAKU
    Anėtarėsuar
    19-05-2002
    Postime
    2,443
    ktheterat, Nuk besoj Mpseudonimi MALSORI te dale ndrysshe nga sa na paraqitet ketu em shkrimet e ti, Plaku vertet ashete i pa aresimu, po do sene e vene i sajoj larege,.
    me fale a, kjo qe vetem nje mendim .
    Pa Kosovė e Ēamėri nuk ka Shqipėri

krenar qe jam malsor..... Maska e _MALSORI_
    Anėtarėsuar
    21-07-2005
    Vendndodhja
    diku neper bote
    Postime
    2,637

kthetra..

Citim Postuar mė parė nga kthetrat Lexo Postimin
    malsor ....mos eshte pseudonimi juaj qe keni mbajtur dikur kur vepronte sigurimi i shtetit,,se pershkrimi jot i ngjane nje formulimi alla sigurimsi
    ne fakt une kam dashur ta ve pseudonimin '' Lumnjani '' pasi vij nga kjo krahine..nga kjo krahine vijne edhe te paret e lutfiut..mirepo mu duk me i mire pseudonimi '' Malsori '' pasi vertete me ben te ndihem krenar ngaqe jam malsor..une i njoh mjaft mire dy axhallaret e tij dhe prinderit e mij i njohin edhe ma mire se une..kur ka pas vepru sigurimi i shtetit une kam qene i vogel dhe nuk i ka ra kujt ndermend me me ba mua informator te tij..nuk behen kalamajt nje pellembe informatore..per fat te mire asnje nga fisi im nuk e kam pase me sigurimin..por eshte mentalitet i gabuar ai i joti dhe i shume te tjereve qe nese thua dicka per dike menjehere te vihet etiketa '' sigurims '' apo '' udbash ''..kjo menyre eshte mungese logjikimi..apo me sakte kur nuk ke argumenta me e kundershtuar dike i thua me te paren here '' sigurims '' apo '' udbash ''..

te tregoj nje histori i/e dashur..ne vitet 90 xhamia e fshatit lusen ishte gati ne te rrenuar..vijne njeri nga keto axhallaret e lutfiut nga emigrimi dhe thote '' po e ndertoj une xhamine e re ne vend te xhamise se vjeter por ti vendosim nje pllake ku te shkruante se kjo xhami u ngrit nga filani...xhemati u revoltuan se e pane se ky veq me shite mend donte ta bente dhe i thane faleminderit..mblodhen para nga fshataret dhe e bene vete xhamine..ja pra ne kete rast une e kam marre vesh kush jane kjo familje..une nuk thashe ne shkrimin tim te pare se jane familje e keqe por nga sa thone fshataret e vet kan bashkepunuar me sigurimin...

nejse..here tjeter kujdes me malsoret..kan qene shume te rralle pjestare te sigurimit nga malsia..ti e di qe nuk ka pyll pa derra...po une nuk jam njeri nga ata...
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga _MALSORI_ : 12-11-2010 mė 07:03
    a do male me debore,trima te forte dhe malsore,fort bujare dhe burrerore,shko ne kukes i ke me dore.

......... Dukat ......... Maska e G.S.Vangjeli
    Anėtarėsuar
    14-04-2010
    Vendndodhja
    Athinė, Greqi
    Postime
    356
    Malsor,

mirė e analizon ēėshtjen edhe jam me ty...

megjithatė bravo atij Kolgjinit qė mban shqiponjėn, me kėtė ai nderon vehten e tij edhe ne shqiptarėve tė tjerė . sado pak, ndikon pėr mirė nė sy tė tė huajve
    Gjithmonė jap atė qė mė japin tė tjerėt

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    30-03-2010
    Postime
    520
    ne fakt une kam dashur ta ve pseudonimin '' Lumnjani '' pasi vij nga kjo krahine..nga kjo krahine vijne edhe te paret e lutfiut..mirepo mu duk me i mire pseudonimi '' Malsori '' pasi vertete me ben te ndihem krenar ngaqe jam malsor..une i njoh mjaft mire dy axhallaret e tij dhe prinderit e mij i njohin edhe ma mire se une..kur ka pas vepru sigurimi i shtetit une kam qene i vogel dhe nuk i ka ra kujt ndermend me me ba mua informator te tij..nuk behen kalamajt nje pellembe informatore..per fat te mire asnje nga fisi im nuk e kam pase me sigurimin..por eshte mentalitet i gabuar ai i joti dhe i shume te tjereve qe nese thua dicka per dike menjehere te vihet etiketa '' sigurims '' apo '' udbash ''..kjo menyre eshte mungese logjikimi..apo me sakte kur nuk ke argumenta me e kundershtuar dike i thua me te paren here '' sigurims '' apo '' udbash ''..

te tregoj nje histori i/e dashur..ne vitet 90 xhamia e fshatit lusen ishte gati ne te rrenuar..vijne njeri nga keto axhallaret e lutfiut nga emigrimi dhe thote '' po e ndertoj une xhamine e re ne vend te xhamise se vjeter por ti vendosim nje pllake ku te shkruante se kjo xhami u ngrit nga filani...xhemati u revoltuan se e pane se ky veq me shite mend donte ta bente dhe i thane faleminderit..mblodhen para nga fshataret dhe e bene vete xhamine..ja pra ne kete rast une e kam marre vesh kush jane kjo familje..une nuk thashe ne shkrimin tim te pare se jane familje e keqe por nga sa thone fshataret e vet kan bashkepunuar me sigurimin...

nejse..here tjeter kujdes me malsoret..kan qene shume te rralle pjestare te sigurimit nga malsia..ti e di qe nuk ka pyll pa derra...po une nuk jam njeri nga ata...
    kadal oj Lume,,,,mos e mer me gute,se e paske ene byrazel,kani katunar ,,,enver hoxha ene MEHMET SHEUN e boni spiun te anglo amerikaneve e jomo kolgjinin,,,Thahir Kolgjini ka qene nera e LUSNES,,,,PER TEQE TE desrvish ismajlit po or lume ,,,MA KADAL OR DAJE nuk nxiret shpoja ne pazar,,,,,hajt me shnet daja Lume

prinderit e lutfiut kane lindur ne fshatin Lusen krahina e Lumes ne Kukes..fill pas clirimit diku nga vitet 50-55 4 vellezer kolgjini jane arratisur dhe kan dale ne kosove..njeri nga ata flitet se ka qene agjent i sigurimit te shtetit..Zeneli axha i lutfiut eshte kthyer nga kosova dhe shteti shqiptare e ka '' arrestuar '' dhe e ka burgose per 14 vjet..thone se edhe pse ishte ne burg ai kalonte shpesh kufirin atje ne bjeshket e Lumes per ne jugoslavi...tre vellezerit e tjere kane ikur nga kosova dhe dy jane vendosur ne suedi dhe njeri ne paris..pasi ka kryer '' denimin '' zeneli eshte lene i lire dhe eshte '' arratisur '' ne jugoslavi dhe ka perfunduar ne france me duket..nga te gjithe vellezerit babai i lutfiut i quajtur EMER KOLGJINI ka qene me i miri..nga fisi i tyre eshte edhe Hafiz Tahir Kolgjini , nje eksponent i larte ne kohen e zogut i ndjekur nga komunistet dhe i vdekur ne stamboll..

nga sa e njohin lusjanet lutfiu nuk eshte se ka dhene ndonje kontribut per shqiperine apo per qeshtjen shqiptare..thjesht ai i eshte perkushtuar biznesit te tij qe e ka shume fitimprures..pse mban nje shqiponje te stampuar ne helmete nuk besoj se e ben atdhetare..
    Malsori i Lusnes nuk eshte trimeri e burreri te flasesh per bashkefshataret e tu me kete gjuhe e per me teper ne nje teme qe s'ka te beje fare me ato qe perhap ti.

Ky eshte nje tregues shume negativ i formimit tend! Trego tash e prapa perralla sa te duash por mjafton ky shkrim i ulet per te te vleresuar se kush je.

Lutfi Kolgjini, sikur mbare familja e nderuar Kolgjini eshte krenaria e Lusnes, e Lumes dhe e gjithe shqiptareve.

Ndryshuar pėr herė tė fundit nga DYDRINAS : 13-11-2010 mė 06:07

krenar qe jam malsor..... Maska e _MALSORI_
    Anėtarėsuar
    21-07-2005
    Vendndodhja
    diku neper bote
    Postime
    2,637

patriot..

Citim Postuar mė parė nga DYDRINAS Lexo Postimin
    Malsori i Lusnes nuk eshte trimeri e burreri te flasesh per bashkefshataret e tu me kete gjuhe e per me teper ne nje teme qe s'ka te beje fare me ato qe perhap ti.

Ky eshte nje tregues shume negativ i formimit tend!
    Trego tash e prapa perralla sa te duash por mjafton ky shkrim i ulet per te te vleresuar se kush je.
    Lutfi Kolgjini, sikur mbare familja e nderuar Kolgjini eshte krenaria e Lusnes, e Lumes dhe e gjithe shqiptareve.
    me vjen keq qe me gjykon keshtu..nje filozof thote '' mos ju hidhero dikujt qe te beri nje te keqe kur gjithmone te ka bere te mira dhe mos ju gezo dikujt qe te beri nje te mire kur gjithmone te ka bere keq.''..kurse nje tjeter thenie thote '' edhe nese nuk me pelqen mendimi jot une do bej cmos qe te te krijoj mundesine qe ti ta thuash ate mendim..ne kete forum une kam te drejte te them mendimin tim..nese i sheh shkrimet e mia une i kam shume te pakta dhe vetem aty kur kam pasur cka te them..shikoji me vemendje dhe do te shohesh se nuk jam hedhur asnjehere nga njera karrige ne tjetren..ndoshta ti vjen nga ky fis apo ke lidhje me kete fis dhe ndoshta nuk te pelqyen mendimet e mia..por cte te them kur keto qe thash une jane te verteta..nuk i shpika une o mik por shko pak ne lusen e pyet vete..te tregojne mire se kush eshte tamam krenaria e lusnes dhe e lumes..nuk eshte objekt i ketij shkrimi ..une di shume me shume se sa kam thene ketu por nuk i kam thene pasi vertete nuk ja vlen te thuhen..ti mund ta dish ate thenien shqiptare '' hajde baba te te tregoj kufinjte..''..keshtu miku im..

postuar me pare nga kthetrat
    kadal oj Lume,,,,mos e mer me gute,se e paske ene byrazel,kani katunar ,,,enver hoxha ene MEHMET SHEUN e boni spiun te anglo amerikaneve e jomo kolgjinin,,,
    Thahir Kolgjini ka qene nera e LUSNES
    ,,,,PER TEQE TE desrvish ismajlit po or lume ,,,MA KADAL OR DAJE nuk nxiret shpoja ne pazar,,,,,hajt me shnet daja Lume
    kjo eshte e keqja jone i dashur..gjithmone kemi deshire te shohim njeren ane te medaljes..harrojme qe cdo medalje ka edhe anen tjeter qe duhet tja shohim..burreria malsore qe na e ve ne dukje miku yne dydrinas eshte te themi cka shohim ne te dyja anet e medaljes..jo vetem ate qe na pelqen..une thashe nje mendim dhe nuk e shava kete njeri qe ju te dy te krijonit nje opinion te keq per mua..une nuk frikem te them te verteten edhe pse ajo dhemb..se nuk kam si e quaj nje elite kombetare nje njeri qe kurre nuk e kam degjuar ndonjehere te thote qe eshte shqiptare..ai kurre nuk e ka vizituar shqiperine e jo me lusnen..ai kurre nuk garoi per shqiperine apo nuk valeviti nje flamur shqiptar diku arenave te europes...pse ai mban nje shqiponje ne kokoren e tij nuk e ben elite i dashur..jo jo..se me gjak shqiptare ne kemi qindra e mijera neper bote por qe per vendin e tij nuk e dine se nga bjen..nuk duhet te gjykojme ne baze folklorizmash ..e di si tha dikush ne nje vjershe '' deri vali shkove ne siri , po cka bere per shqiperi...''

nje keshille do ta jap..kurre mos bej be ne teqen e dervish ismailit..duhet te jesh 100% i sigurte ne nje gje dhe pastaj te besh be ne te..e ti nuk besoj se je 100% i sigurte ne ato qe thua..vertete tahir kolgjini ishte personalitet i fushes fetare dhe politike por mos harro se asnje dite nuk ndenji ne lusen per te dhene kontributin e tij ne shkollimin e djemve te fshatit..nese nuk e din shkollen e pare ne lusen e hapi djali bicjan ahmet shehu dhe jo djali lusjan tahir kolgjini..

gjithsesi une kam te drejte te jap mendimin tim dhe ju te jepni gjykimin tuaj...
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga _MALSORI_ : 13-11-2010 mė 11:54
    a do male me debore,trima te forte dhe malsore,fort bujare dhe burrerore,shko ne kukes i ke me dore.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    30-03-2010
    Postime
    520
    o malsor,,vetem fakti qe ti bije ketu se fshati u merzite pasi ai kolgjini deshte te ndertonte xhamine dhe ne shenje respekti te vihej nje pllakat ku te ishte emri i tije,meret veshe senga te pret spata,ne ato vite lusjane jo vetem ather por e dhe sot e kane ate mentalitet te kultivuar nga xhaxhi,por a e kevene re sot per c do projekt qe ndertohet ne shqiperi edhe ne bote pa filluar ndertimi te vene nje baule te madhe dhe te thone se ky filan projekt u financua nga Sorosi Berzh,nga shejtan mavria e ku e di une,s ka asnje gje te keqe pse ai deshte te vinte emrin e tije.pok konceptet komuniste akoma ekzisojne edhe sote pavarsihte se jane me te sterholluara
    thua edhe per tahirin se nuk kontriboje per fshatin po c far deshe ti qe te vinte te ruante dhent tek laku i limthit me lusjanet.apo xha shefqeti beri me shume per ju lusjanet e kame fjalen per shefqetin e pecerve nga gjirokastra kur u vuri plumbin lusjaneve edhe buzemadhes,dhe as kush nuk po ndihet
    A ta kane treguar ate kengen e Mines ,SI E HIDHTE KEMEN.
    Kur te daleshe tek TAHIR KOLGJINI or malsor birazeli,lahu njehere me xha shefqetin me shoke pastaj ktheu tek i nderuari Tahir kogjini
    Apo e din ate kengen labe,,,o balo te hengert tenja , e keshe te ligun brena

Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •