Oj deve e harapeve, ti je edhe kunder Shijave,Sufi e sekteve tjera te islamit qe perbejne mbi 60% e popullsise islame.....kurse ata per juve sunitet thojne s'jeni musliman etj , e din ti kete?....me nje fjale me vjen mire qe e kuptove qe Kosova s'ka bej asgje me islamin apo ndonje fe tjeter, ngulite ne sum kete se ndryshe nuk merr vesh ti. Harapet e tu do mbeten gjithnje ne krah te serbeve dhe ruseve...edhe kete ngulite ne sum por edhe ne mendje mundohu, hajt tash futja nje namaz alla-harapqe.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Fishtani1 : 29-08-2010 mė 18:11
Une ti kam dhene njehere statistkat, sunitet eshte e vertete qe jane shumice por rreth 45-50%, vetem hinduzet qe e ke ate sektin e tyre perbejne nje % shume te madhe...Apo gafa tjeter eshte kur turqit i konsideroni 100% sunit...kur dihet qe aty jane mbi 10 milion vetem te sektit "alevi "(17-18% e popullsise) pa permendur qe jane edhe ca Bektashi, Sufi, Shija etj.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Fishtani1 : 29-08-2010 mė 18:24
Une per token e SHQIPERISE I NDERROI DHE PER SHQIPETARI E NDERROI FET PER Ē'DO ORE MBRENDA 24 ORVE E NDEROJE FENE 24 HERE
Une as edhe nje theua te gishtit te dores nuk e jap te cilido shqipetari per arabe apo tokat e azise qofshin katolik qofshin ortodokse qofte edhe musliman apo edhe pagane sepse jemi vellezer te nje xhaku .E ti nese ke tjer vellazer te arabise urdhero e shko te vellazerit t'ai se ne na ke me te larget sepse peshkut i vjen era nga koka e jo nga bishti
Sēarmatosem sa tjetė jeta!
Krijoni Kontakt