Pervoja dhe vitet e bejne te veten daja Goni,vjen nje kohe qe njeriu arrine te mendoje dhe vleresoje me koken e tij,te dalloje intrigen nga e verteta dhe te identifikoje primesat e propagandes tendecioze sado prefide dhe te sofistikura te jene ato.Ne keto baza ne menyre instiktive reagon pothuajse i sigurte se ka te drejte,dhe me beso rralle here me ka dale gabim viteve te fundit.
Kjo edhe me jep kurajo pse jo, kam edhe une preferencat e mija ne politike,me gjithe nevojen dhe deshiren per nje zgjedhje me te gjere dhe kualitative ,mundesite jam tejet te kufizuara daja Goni.Po te kufizuara brenda spektrit politik aktual te Kosoves bashkangjite edhe Vetevendosjen tende

ush nuk do te kishte deshire kur duhet te beje zgjedhjen te kete kualitete maksimale,por realiteti aktual eshte ashtu si eshte dhe brenda ketyre kufijeve preferenca ime eshte deri sot me e mira e mundeshme , te jem i sinqerte.
Kur eshte ne pyetje Shqiperia mes PD-se dhe PS-se po te heqesh Berishen dhe Ramen nga lidershipi e kam veshtire te zgjedhe.Mes Berishes dhe Rames nese pyetem une nuk jam per asnjerin dhe jam skeptik se Shqiperia e udhehequr nga njeri nga keta do te arrije ndonje progres te dukshem.
Ke verejte se si ne te dy anet e kufirit lufta politike per marrjen e pushtetit luhet me monedhen e luftes kunder korrupcionit,zjua se shqiptaret jane hajnat me te medhej ne bote.NUK u duhen armiqet shqiptareve sepse ata jane armiku me i madh i vetes se tyre.Jepi ndonje post dhe di ti nxjerre syte edhe vellaut .Shtiren se jane luftetaret me te medhej kunder korrupcionit edhepse si pozita si opozita jane pothuajse te zhytura njesoj ne korrupcion.Si thone nuk ka pse e shane vegshi qerepin.
Je djale shum i menqur daja Goni,se more guximin te me vleresosh si aktivist partiak nga dy tri shkrime,por kete here ke gabuar se te siguroj se jo aktivist por nuk jam anetar i asnje partie dhe une ruaj ende respektin per LPK-ne,por ata qe duhej ta mbanin jo vetem gjalle por edhe ta ngrisnin ne piedestal si parti simbol krenarie dhe lavdie e braktisen dhe u shperndane si milli i maxhupit pas interesit,me siguri te pafuqishem te bartin mbi supe lavdine e partise se heronjeve dhe atdhetareve.
Krijoni Kontakt