Close
Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 14

Angry Para fallso ne treg

Njė 37 vjecare me tre fėmijė, banore e fshatit Sulaj komuna Topojė ka kryer denancimin nė policinė e Fierit pėr dy bashkėfshatarė tė saj tė cilėt mbrėmjen e sė enjtes kishin shkuar nė dyqanin e saj pėr tė blerė paketa e sende tė tjera ushqimore duke e paguar me 15 mijė lekė tė vjetra fallco ( tre kartmonedha tė prerjes 500 lekėshe). Pas marrjes sė denancimit policia ka mundur qė tė shoqėrojė njėrin prej vėllezėrve ndėrkohė qė tjetri mė I vogėl 17 vjec qė ka kryer pagesėn ėshtė shpalur nė kėkrim. I madhi E.P. pasi ėshtė marrė nė pyetje prej policisė ėshtė lėnė I lirė pasi nuk dinte gjė pėr lekėt fallco. Thjeshtė ka shoqėruar tė vėllanė.

Gjatė takimit me 37 vjecaren Vera Sulaj ka pohuar se : Kam njė dyqan tė vogėl tek shtėpia ku banoj. Bashkėshortin se kam se mė ka vdekur nga njė aksident automobilistik. Vetė jam bijė nga Topoja. Ata mė erdhėn por I vogli bleu njė stekė me cigare dhe disa sende tė tjera. I thashė qė kuhstojnė 15 mijė lekė tė vjetra. Mė dha tre 500 lekėshe dhe iku. Sapo I pashė lekėt I dallova qė ishin fallco. Mbylla dyqanin e shkova I takova. U thashė qė lekėt ishin fallco. Ai nuk pranoi , bile edhe mė kėrcėnoi. Pasi debatuam njoftova policinė dhe sot kreva denancimin nė polici.Unė kam tre fėmijė dhe ndėr ta njė vajzė tė sėmurė , uloke nė shtėpi.

Pas denancimit tė kryer nė polici kjo e fundit pasi ka kryer verifikimet e duhura dhe dokumentimin e ngjarjes ka shkuar pėr tė bėrė arrestimin e 17 vjecarit por ai nuk ėshtė ndodhur nė banesė. Policia e ka shpallur atė nė kėrkim por emrin e tij nuk e bėn publik pėr qėllime hetimi.

Gazeta Shqip

i/e regjistruar Maska e Zoti Basha
    Anėtarėsuar
    25-01-2010
    Postime
    860
    Shteti te printoje copa letrash e te na i kembeje me mallra sa te doje, vetem privati te mos printoje leke. Aq hipokrizi ka ne qarkullim sa njerezit nuk e shohin dot me fare.

Citim Postuar mė parė nga Zoti Basha Lexo Postimin
    Shteti te printoje copa letrash e te na i kembeje me mallra sa te doje, vetem privati te mos printoje leke. Aq hipokrizi ka ne qarkullim sa njerezit nuk e shohin dot me fare.
    Privati po printon lek fallco dita dites,por problemi eshte se po ja ngecin privatit dhe jo shtetit

i/e regjistruar Maska e SERAFIM DILO
    Anėtarėsuar
    06-01-2008
    Postime
    7,780
    Keta fshataret nuk kan turp,si perdorin para fallco kur kan letra me vlere.

i/e regjistruar Maska e ylli_pr
    Anėtarėsuar
    29-11-2006
    Postime
    311
    Shume gjyna. Kjo grua mezi se po mbijeton me femije pa baba, e ne kemi zemer te shkojme dhe te ja marrim edhe ate grim fitim qe i del.
    Shteti duhet tij ndihmoj. Tek e fundit te ja kompenzoj.
    Qdo fjal qe del nga zemra, shkon ne zemer.

Anėtarėsuar
    25-01-2010
    Postime
    860
    Citim Postuar mė parė nga ervinkeci Lexo Postimin
    Privati po printon lek fallco dita dites,por problemi eshte se po ja ngecin privatit dhe jo shtetit
    Ti ngelin privatit dhe le te vete ekonomia per lesh. Vetem keshtu hane pyk njerezit qe paraja leter eshte idea me idote ne historine e njerezimit.

Une nuk e kuptoj se ku arrijn ti gjejn materialet per fallsifikim, sepse me sa kam degjuar letra e parave eshte leter e vecant nga ajo qe perdorim ne dhe hollsit e tjera pastaj. Duhet te jen me te vertet profesionste .

i/e regjistruar Maska e SERAFIM DILO
    Anėtarėsuar
    06-01-2008
    Postime
    7,780
    Citim Postuar mė parė nga Zoti Basha Lexo Postimin
    Ti ngelin privatit dhe le te vete ekonomia per lesh. Vetem keshtu hane pyk njerezit qe paraja leter eshte idea me idote ne historine e njerezimit.
    Ti ngelin privatit.....ke te drejte.

Po pse paraja leter eshte idea me idiote e njerezimit?...Me ēfar mund te zevendesohet.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    13-06-2010
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    456
    Letra e parave eshte nje leter e thjeshte dhe mund te gjendet edhe ne dyqane

Anėtarėsuar
    25-01-2010
    Postime
    860
    Citim Postuar mė parė nga SERAFIM DILO Lexo Postimin
    Ti ngelin privatit.....ke te drejte.

Po pse paraja leter eshte idea me idiote e njerezimit?...Me ēfar mund te zevendesohet.

Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •