Njė 37 vjecare me tre fėmijė, banore e fshatit Sulaj komuna Topojė ka kryer denancimin nė policinė e Fierit pėr dy bashkėfshatarė tė saj tė cilėt mbrėmjen e sė enjtes kishin shkuar nė dyqanin e saj pėr tė blerė paketa e sende tė tjera ushqimore duke e paguar me 15 mijė lekė tė vjetra fallco ( tre kartmonedha tė prerjes 500 lekėshe). Pas marrjes sė denancimit policia ka mundur qė tė shoqėrojė njėrin prej vėllezėrve ndėrkohė qė tjetri mė I vogėl 17 vjec qė ka kryer pagesėn ėshtė shpalur nė kėkrim. I madhi E.P. pasi ėshtė marrė nė pyetje prej policisė ėshtė lėnė I lirė pasi nuk dinte gjė pėr lekėt fallco. Thjeshtė ka shoqėruar tė vėllanė.
Gjatė takimit me 37 vjecaren Vera Sulaj ka pohuar se : Kam njė dyqan tė vogėl tek shtėpia ku banoj. Bashkėshortin se kam se mė ka vdekur nga njė aksident automobilistik. Vetė jam bijė nga Topoja. Ata mė erdhėn por I vogli bleu njė stekė me cigare dhe disa sende tė tjera. I thashė qė kuhstojnė 15 mijė lekė tė vjetra. Mė dha tre 500 lekėshe dhe iku. Sapo I pashė lekėt I dallova qė ishin fallco. Mbylla dyqanin e shkova I takova. U thashė qė lekėt ishin fallco. Ai nuk pranoi , bile edhe mė kėrcėnoi. Pasi debatuam njoftova policinė dhe sot kreva denancimin nė polici.Unė kam tre fėmijė dhe ndėr ta njė vajzė tė sėmurė , uloke nė shtėpi.
Pas denancimit tė kryer nė polici kjo e fundit pasi ka kryer verifikimet e duhura dhe dokumentimin e ngjarjes ka shkuar pėr tė bėrė arrestimin e 17 vjecarit por ai nuk ėshtė ndodhur nė banesė. Policia e ka shpallur atė nė kėrkim por emrin e tij nuk e bėn publik pėr qėllime hetimi.
Gazeta Shqip
Krijoni Kontakt