Close
Faqja 6 prej 8 FillimFillim ... 45678 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 73
    ♥ Kitty Loves Bubi ♥ Maska e Viola.V
    Anėtarėsuar
    22-05-2010
    Vendndodhja
    CANADA
    Postime
    990
    Citim Postuar mė parė nga ximi_abedini Lexo Postimin
    Ta duash Atdheun dhe popullin tend, eshte detyre mbi detyrat e ēdo myslimani!"
    MUHAMMED s.a.v.s
    Une vete nuk jam as myslimane , as kristiane , as budiste etc , vete besoj ne nje tjeter Zot apo energji , por dua te them kete :Ne te vertete te duash Atdheun dhe popullin tend eshte detyre e CDO SHQIPTARI ...= kjo qe thua ti jo vetem qe eshte " Brain - Washing " , por nje urrejtje e ushqyer nga Myslimanet per Jo- Muslimanet
    $ € $ ... ♥♫ - ♥♫

♥ Kitty Loves Bubi ♥ Maska e Viola.V
    Anėtarėsuar
    22-05-2010
    Vendndodhja
    CANADA
    Postime
    990
    Citim Postuar mė parė nga Lilo-Ila Lexo Postimin
    je me t'vertet per keqardhje.....po mos t'ishin t'verteta ato qe po i shkruaj,nuk do beheshe nervoz kaq shpejt ......'ka frike ai qe e ka mizen nder kapuq',thuhet tek ne ne KOSOVE.

T'uroj sherim sa me te shpejt nga URREJTJA,diskutimi im me ty mer fund ketu,sepse nuk ia vlen te diskutohet me ata qe nuk kan njohuri te mjaftushme per asgje.
    .
    Nderkohe ne Kosove thone edhe nje shprehje tjeter : "pa lidhje fare"....=qe te gjitha qe ke shkruar ti jane pa lidhje fare dhe pa kuptim , nje konfuzion i vertete,duke filluar qe nga Darness - no dictionary results found...
    No results found for darness:
    Did you mean Darn = I mallkuar ?!=====nga koka tek kembet po shikoj : Urrejtje , mallkime dhe paragjykime ...nothing else .
    Did you mean dearness? Dearness = I dashur ...do ishte nje fjale me kuptimplote dhe dashamirese , nje shprehje dashurie dhe respekti .

Apo ke menduar Dar Ness ?!
    Dar Ness = Hotel in Morocco ?! = Hotel ne MAROK ?!

T'uroj sherim sa me te shpejt nga URREJTJA = Forumi eshte nje audience qe edhe pse ka opinione te ndryshme , prape nuk mund te kundervihet , se sipas mendimit tim cdo njeri sheh vlera tek ai opinion . Shume prej tyre mund te degjojne vetem per te perforcuar mendimet e tyre edhe pse e kane te fiksuar mendimin apo opinionin e tyre , por ata ende duan te degjojne ate qe eshte per te thene.

You are UNIQUE just like everyone else...
    Nga vjen gjithe ky percmim dhe kjo urrejtje e skajshme ?!
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Viola.V : 12-08-2010 mė 01:52
    $ € $ ... ♥♫ - ♥♫

i/e regjistruar Maska e Elytony
    Anėtarėsuar
    09-03-2010
    Vendndodhja
    Kosova(Vushtrria)
    Postime
    1,015
    Citim Postuar mė parė nga blueton Lexo Postimin
    duke pare dhe lexuar ne forum disa shkrime te disa anetareve sidomos ne forumet fetare kam ardhur ne perfundim se disa anetare ,jo te gjithe urejne shqiptaret tjere vetem pse nuk jane te fese se tyre, sidomos ata qe jane jo musliman sulmojne dhe qe eshte edhe me e keqja dhe per te ardhur keq se ofendojne dhe nencmojne ne menyra te ndryshme.

kjo per mua eshte e papranueshme dhe e palogjikshme , shpesh here ua kemi terhequr verejtjen mirepo ,kjo nuk ka sjelle rezultat ,ata akoma kane vazhduar me te njejtin ritem.

une mendoj se keta persona , jane njerez te edukuar gabimisht ,ose jane rugace se tjeter gje nuk ka

dhe ne fund me erdhi dicka ne mendje se po valle edhe pas ketij shkrimi do kete njerez qe do vazhdojne te njejtin avaz, atehere sme ngel tjeter vetem te vertetoj ate me te keqen qe kam menduar per ata
    I nderuar varet se ēka e merrni ju si ofendim. Unė jam muslimanė por nuk e marr pėr ofendim nėse ti mė thua mua se s'ka Zot apo diē tė till sepse ky ėshtė njė mendim i yti apo thjesht bindja yte ėshtė e atill. Ofendim pėr mua do ishte nėse mė nėnvlerson mua nė aspektin qenėsorė sh.p. pėrqesh organizmin tim,apo mė quan majmun,shtazė,i ēmendur e tė tilla. Kėtu behet debat dhe ai qė do le tė rri e tė shikojė(nėse nuk ka argument) ai qė nuk do le tė shkojė nga ka ardhur.

...

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    22-11-2009
    Vendndodhja
    shkup
    Postime
    13
    jam i ri ne kete forum por jam lexues i rregullt i ktij forumi I urrej fanatikėt Shqipetar po qofshin krishter apo musliman te gjith janė nji *** kak . prandaj ju lutem adminave qe te mos lejojn gjera te tilla se keta lloj njerzish te quajtur shqipetar janė te pagur nga organiyata te ndryshme qe te perēajn popullin Shqipetar dhe dalin e japin mėnd dikujt qe nuk din as vetnuk jam kunder feve po secili le te mbaj fene vetė
    Sipas do antarve te forumit qe janė fanatik qe dalin me i tregu dikujt .se fenė muslimane e prun turqėt dhe fenė krishtere e prun greket apo talijanet kjo eshtvetem peēarje ne mes shqiptarve poshtė fanatikėt e fetar RROFT POPULLI SHQIPETAR PERSHENDETJE NGA SHKUPI

i/e larguar Maska e Gordon Freeman
    Anėtarėsuar
    03-05-2009
    Vendndodhja
    .
    Postime
    2,895
    blueton mos u mundo tani te manipulosh me antaret qe ste njohin,ata qe ti kane pare shkrimet e tua fort mire e din per ty ske nevoje te hapesh teme te arsyetosh vetveten.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    14-01-2009
    Postime
    3,263
    pershendetje....ky forum dal ngadal po mer pamjen e nje cerdhe,ku rolin e femijeve e luajn ca antare te cilet vertet posedojn nje aftesi mendore sa te nje 10 vjecari.

Nje nuk e kuptoi kurr- deri kur duhet te diskutohen gjerat e njejta,a nuk shifet qart se te njejtat tema shtjellohen ketu,vetem se titulli ndryshon.....

un nuk do futem ne debat me askend,edhe pse nga shkrimet qe lexova,disa flasin vetem ashtu sic ua mer mendja e jo se si esht realiteti..por do do te permbahem temes

E gjith kjo urrejtje eshte prezente ne mesin tone si rezultat i mungeses se edukates te te debatuarit,pse? sepse,ne nuk debatojme,ne shiqojm se kush ta ofendon tjetrin me shum,ateistat shajn te dy fete,muslimanet ofendojn gjithcka qe esht jo islame,e te krishteret gjithcka qe eshte islame.....

cfar behet nese askush nuk ofendon tjetrin?- ska lezet pa ofendime dhe provokime,e zgjidhjja,ofendoni sa te mundeni....!!!

un jam musliman dhe shqiptar krenar dhe mburrem e krenohem me islamin tim,kush me ka inat per nga feja,skam cti bej,inati esht pjes e shpirtit....ndersa te me thot dikush se jam arab apo turk,vetem pse i perkas fes islame,vertet esht e padrejte dhe nuk pin uj....

me te mira
    Jetė e rėndė.......!!!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    14-01-2009
    Postime
    3,263
    Citim Postuar mė parė nga Viola.V Lexo Postimin
    Une vete nuk jam as myslimane , as kristiane , as budiste etc , vete besoj ne nje tjeter Zot apo energji , por dua te them kete :Ne te vertete te duash Atdheun dhe popullin tend eshte detyre e CDO SHQIPTARI ...= kjo qe thua ti jo vetem qe eshte " Brain - Washing " , por nje urrejtje e ushqyer nga Myslimanet per Jo- Muslimanet
    me fal e nderuar,por kete fjale nuk thot personi qe i drejtohesh kete thenie e ka thene dikush tjeter,mjaft bukur shifet perfundi....

dhe nuk dij ku e sheh nje urrejtje te ushqyer nga muslimanet per jo muslimanet,

muslimani nuk e urren bashkekombasin e tij vetem pse ai nuk i takon islamit

edhe nese e urren kjo esht nje e mete e personit e nuk e urdheron islami ne te

dhe mundesisht shkruaj shqip se anglishten nuk e zoterojne te gjithe keshtuqe me lehte e kuptoim

shendet...
    Jetė e rėndė.......!!!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    14-01-2009
    Postime
    3,263
    Qe 130 vite na thonė se i kemi armiq : Islamin, Perandorinė Osmane, Turqinė. Dhe se duhet ndėrruar fenė apo sė paku ē’islamizuar, se ndryshe nuk na do Europa. Apo edhe mė tej : duhet ē’islamizuar sepse “SERBIA na paraqet fundamentalistė nė skenėn ndėrkombėtare” Ky ėshtė kapėrcipėrisht rezon kristosllavė. Edhe tek anticipimi i “armikut” edhe tek BRENGOSJA se qfarė mendon Serbia pėr ne.

Pra anti-muslimani ėshtė shumė i brengosur se ēfarė qėndrimi kanė serbėt ndaj nesh. Dhe pėr hatėr tė Serbisė dhe Europės kėrkon nga ne ē'islamizimin. Sepse me apo pa vetėdije mendon si serb e si njė i tėhuajsuar nė kristianė. Ėshtė substrat i nacional-krishterizmit serb. Jo rastėsisht Ibn Halduni, Baruh De Spinoza e Frantz Fanoni thonin se viktima me kalimin e kohės dashurohet nė armikun. Por kėtu nuk jemi as ne pa faj. Po i lejojmė, le t’na hypin nė qaf!
    Jetė e rėndė.......!!!

i/e regjistruar Maska e refet
    Anėtarėsuar
    24-04-2007
    Postime
    553
    Citim Postuar mė parė nga MafiaWarz Lexo Postimin
    Urrejte per muslimanet koft larg, te gjithe miqt i kam musliman dhe skam aspak urrjetje per ta vetem dashuri te paster shoqerore por urrej ARABET,GJUHEN E TYNEV DHE INPONIMIN urrej at fjal alekuqm quruthjlutum pasi nuk eshte ne shqip dhe dua qe ne vendin tim te mbretroj kultura tradita gjuha shqiptare e paster pa pas perzirje gabelesh arab...
    Ju disa ketu jeni duke suportuar Arabizmin ne trojet shqiptare ket urrej aq sa urrej nje shka dhe nje turk..
    Un perkrahi ata qe bejn me zemer te paster per Shqiptarin jo ata qe tentojn ne qdo mnyr me na ndrru gjuhen e traditat ..

e shikoni ju veten qe vetem mundoheni ta sulmoni biblen.. skeni gje per fen tuaj vetem thoni krishteret keshtut krishteret ashtut ju vet nxitni urrejte per veten tuaj pastaj ka qen ni shkrim ku ka permbledhur kuranin me shum fjal kunder krishterve e jahudive se per fen islame...
    mafi mos fol se e prishen krejt . ti duaje populin tende por ska nevoje qe dikend tjeter ta urejsh edhe mire eshte te duash fene tende e mos ure fete tjera.
    ti je isamofob . thua se ke miq shqiptare musliman mos rej mafi ??????????????
    ti sen e ban muslimanin mik

Citim Postuar mė parė nga blueton Lexo Postimin
    eshte edhe nje e vertet tjeter qe skenderbeu eshte per disa malok figure kombetare i cili edhe pse luftoi por deshtoi ne luften e vete, ndersa ti shiqon shume filma heheh bile edhe ai aktori ishte sllav qe luante rolin e gjergjit, kur flisni per skenderbeun me duket njejte si maqedonet me vojvodet e tyre

kete pune te flamurit ia ke fute kot , flamuri nuk eshte i skenderbeut , ku e di nga e kishte mare , si duket nga ndonje tifoz KUQ E ZI ne QEMAL STAFA
    Atehere Shqipetaret (keta me gjak) jane te gjithe malok. Slenderbeu eshte figure kombetare per gjithe (jo injorantat) shqiptaret brenda dhe jashte vendit.
    We never really grow up, we only learn how to act in public.

Faqja 6 prej 8 FillimFillim ... 45678 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •