what`s your number , eshte shume romantik dhe komik njekohesisht..,kush do te qeshi ja sugjeroj .......![]()
what`s your number , eshte shume romantik dhe komik njekohesisht..,kush do te qeshi ja sugjeroj .......![]()
Kam pa Soul Surfer (2011). Me Dennis Quaid and Helen Hunt, kjo e fundit shume e shemtuar eshte bere. Si e shpifur ne kete film. Ajo skena, kur i ha krahun peshkaqeni ishte.. ajajaja. Not bad si film, me shty kohen ose kur ske ca te besh. lol
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
"Sherlock Holmes : A game of shadow"
Shume nice, kish shume efekte spektakolare. I mbushur plot aksion, adrenaline dhe qe plus mund te them se ishte nje film inteligjent.
Me pelqeu vertete! Do e vleresoja me 8/10
Ndryshuar për herë të fundit nga Mariushka : 09-01-2012 më 05:07
Mariushka
Po ate filmin the tunel(2001) e keni pare?Film i bukur bazuar ne ngjarje te jetuara.
Filmi flet per nje grup njerezish ne Gjermanine Lindore ne kohen e Luftes se Ftohte
qe filluan te germonin nje tunel qe shkonte poshte murit te Berlinit
dhe dilte matane,ne berlinin Perendimor.Shume gjermane jane arratisur ne Berlinin perendimor nepermjet tuneleve.
Sipas filmit,gjate kohes se Luftes se ftohte u ndertuan shume tunele ne Berlin,se mbaj mend numrin ekzakt.Ne pjese e ketyre tuneleve u zbuluan nga policia dhe u bllokuan,vulosen.
Ne nje rast(kjo nuk eshte ne film),nje grup studentesh bejne nje plan dhe filluan te germonin nje tunel te ri ne nje varreze qe ishte jo shume larg Murit te Berlinit.
E ndertuan me sukses dhe nje numer i madh studentesh u arratisen ne Berlinin perendimor.Hyrjen e tunelit ne varreza studentet e kishin maskuar qe te mos dukej si hyrje,grope.
Nje dite nje grua me nje karroce bebesh po kalonte neper varreza dhe i ra rruga te kalonte aty ku ishte gropa e maskuar.Ajo bie ne grope,karroca ngelet lart ne siperfaqe te tokes.Kur ajo bie thyen kemben.
Karroca kishte ngelur lart pa zot.Dikush e pa karrocen nga larg dhe lajmeron policine.
Vjen policia aty dhe gjen karrocen dhe gruan ne grope,te gropa vazhdonte anash tuneli.Policia vulos tunelin,hyrjen.
Ndryshuar për herë të fundit nga benseven11 : 09-01-2012 më 23:59
≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies
Real Steel
Interesant gjithmone filmat qe ambjentohe ne te ardhmen
Kam pare filma te vjeter...
1. Stealing beauty - i lezetshem;
2. North country - shume i bukur;
La vita non si spiega, si VIVE!
Kam pa The Darkest Hour ne 3D , efectet cool , filmi so so .. me shume e pashe se me pelqen aktori kryesor, kam pare dhe Mission Impossible - Ghost Protocol ne IMAX Experience , me pelqevi me shume se te tjeret me perpara .
Krijoni Kontakt