Close
Faqja 91 prej 121 FillimFillim ... 41818990919293101 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 901 deri 910 prej 1208
    i/e regjistruar Maska e D&G Feminine
    Anëtarësuar
    08-08-2003
    Postime
    2,659
    Citim Postuar më parë nga Homer Lexo Postimin

Crazy Stupid Love me Ryan Gosling .. dy filma te tij kam pa deri tani Fracture dhe kyt qe pash sonte Blue Valentine .. por meqe ky i fundit asht i ketij viti duhet te prisni postimin komplet te ardhshem rreth filmave te 2011 .. suspens .. suspens .. . Por mund te them veç diçka qe tek ky i fundit Ryan asht i papame.
    Ryan eshte me te vertete i papame. E pashe ket filmin "Crazy stupid love" , shume interesant funny dhe charming. Cdo skene qe ishte Ryan ishte tip top! 8/10

Pashe edhe "Our idiot brother" very funny ! Paul Rudd eshte 1sh! Skena me e bukur kur ishte ne krevat me ket ciftin, edhe i jep nje te puthur ketij burrit qe mos te merzitej ky qe Paul Rudd s'e pelqente Kam qesh me te madhe aty. 8/10

bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    e kam pare dhe une kete film, ka kohe ne fakt. Me duket ja vrasin burrin kesaj, ishte gazetar right?

dje re-pashe Law Abiding Citizen, G. Butler eshte briliant aty. Shume me pelqen ai aktor. lol

kam pa dhe Salt, sa do doja te isha dhe une sa cereku i asaj. Shume e forte ishte. lol

Sex and the city- kete te fundit, sa ishin plak ato mer jahu. Mjaft me kete film-serial jo real, ishalla ska me pas kesaj, lol

The Tourist- so so dhe ky.

kaq me kujtohen tani per tani. lol

Citim Postuar më parë nga Hyllien Lexo Postimin
    Filmi nuk i përket vitit të fundit, por është i 2000. Harrison's Flowers flet për masakrat shtazarake Serbe në Vukovar. Film shumë i rëndë, por i realizuar mjeshtërisht. Ngjan si dokumentar "live" në të njëjtën kohë.

Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

R[love]ution Maska e Hyllien
    Anëtarësuar
    28-11-2003
    Vendndodhja
    Mobil Ave.
    Postime
    7,708
    Po, pak a shumë në ato linja zhvillohet ai filmi sipër, vec se mundohet edhe të shërbej si dokumentues i asaj cka ka ndodhur në atë luftë. Filmi i dedikohet 48 më duket se ishin gazetarëve të vrarë gjatë luftës së shpërbërjes fillestare të Jugosllavisë.

Disa të tjerë që kam parë këto kohët e fundit:

Fireflies in the Garden - Film shumë interesant dhe i ngarkuar emocionalisht, edhe pse do dëshiroja të futej më tepër në zbërthimin e karaktereve dhe konflikteve.

The Midnight Meat Train - Nëse shikohet versioni i duhur që ka sa më pak "cuts" ky film është me të vërtetë i frikshëm. Kisha kohë që nuk e prekja këtë genre, sidomos kjo niche, sepse horrori tashmë është term shumë gjeneral.

Flawless - Film i genre "noir". Aktrim fantastik i Demi Moore dhe Michael Caine. Histori shumë e këndshme.

"The true history of mankind will be written only when Albanians participate in it's writing." -ML

bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Kam pa Death at a funeral- omg, 1 pjese aty, ishte .....
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    04-06-2007
    Postime
    44
    Di njeri ku mund të shkarkohet ky filmi që ka dalë tani "A Dangerous Method"?

R[love]ution Maska e Hyllien
    Anëtarësuar
    28-11-2003
    Vendndodhja
    Mobil Ave.
    Postime
    7,708
    Një nga filmat që më ka lënë më shumë mbresa këto kohët e fundit me Kirk Douglas, ndoshta filmi fundit i tij si aktor. Një realizim i rrallë dhe histori shumë e bukur,

Ndryshuar për herë të fundit nga Hyllien : 05-09-2011 më 22:21
    "The true history of mankind will be written only when Albanians participate in it's writing." -ML

i/e regjistruar Maska e Linda5
    Anëtarësuar
    03-10-2007
    Postime
    7,276
    Kte pash para 1 ore.Me pelqeu shume.

Wir leben alle unter dem gleichen Himmel, aber wir haben nicht alle den gleichen Horizont.

Gjurmë në Pentagram ♪... Maska e symphony
    Anëtarësuar
    04-06-2009
    Vendndodhja
    Në luginën e dashurisë.
    Postime
    2,622

Lost in translation - Filmi i vitit do ta quaja.
    Love has no limits

i/e regjistruar Maska e prizrenasi_30
    Anëtarësuar
    18-11-2008
    Vendndodhja
    Prizren
    Postime
    729

The next three days

Ky eshte filmi i fundit qe e kam pare dhe me ka lene shume pershtypje.

Eshte nje film qe vertet ja vlen te blehet e te shikohet!
    Fotografitë e Bashkëngjitura Fotografitë e Bashkëngjitura  
    Mos ja bëj të tjerëve atë që nuk ke qejf të ta bëjnë ty!

Pashe CONTAGION! I rrofshin miliardat qe ka fituar ky film se mua s'me pelqeu fare... i realizuar shume keq, kalohej nga nje vend ne nje vend tjeter shume shpejt, beheshin zbulime/perfundime e thjesht tregohej teorikisht nje gje e tille e mbi te gjitha nuk me la fare ate ndjenjen e "ankthit" qe zakonisht te kap ne filmat thriller....
    Fotografitë e Bashkëngjitura Fotografitë e Bashkëngjitura  
    Ndryshuar për herë të fundit nga kleadoni : 15-09-2011 më 16:05

La vita non si spiega, si VIVE!

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •