Close
Faqja 0 prej 23 FillimFillim 1210 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 229
    MoDa KaLoN,sTiLi QeNdRoN! Maska e fashion_girl
    Anėtarėsuar
    06-07-2010
    Postime
    2,409

Pushime ne Shqiperi apo jo ?????

kush nga ju do te shkoje ne shqiperi kete vere per te kaluar pushimet ???
    une kete vere nuk do iki uffiiiiiii, por vitin tjeter po sepse u bon 3 vjet qe nuk shkoj .

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    09-02-2009
    Postime
    812
    isha un me pushime ne Durres kete vit. pas 5 vjetesh pushime neper bot thash hajde se ndoshta do jet rregullu pak dicka, kisha te drejt te medoja ashtu..kishte shum ndryshime por fatkeqesisht jo per mir.... fukaralleku mbizoteronte,klubet bosh me pronaret tu bertit e tu anku se nuk vjen asnjeri,,.kur je me kok nga deti shef ato pamje magjike,por sapo ti kthesh shpinen detit realiteti te trem..me shku ke plazhi ne kemb kujdes se te bejn makinat cop-cop..nuk ka as semafor e asgje.me kalu rrugen esht rast me festu sic ka then 1 gazetar Anglez para ca kohesh,,plazhin e kan nda hajdutat ne pjese te vogla ku cdo hajdut don 2 mij lek po deshe me u ul aty po nuk deshe rri ne kemb ose ne rer te lagur.banjo publika esht thellesia e detit...kur te zhytesh ne det kujdes kur te dalesh ne siperfaqe se do kesh naj dhurat surratit,jashtqitje,ose edhe motorr deti qe jan te lir te tallin lesht ne mes te njerezve tu shit tangerllek..i japin gaz motorrit dhe pastaj kthehen e shofin nese dikush ngeli i impresionuar apo jo...ju femnat kujdes se ti leshojn duart ven e pa ven budallet qe dhe pse flasin shqip dreqi e din se cfar thon,kur te shkoni aty afer stacionit te trenit merrni kundragazin se mban era qelbesin. harro ato lypsat ke Vollga qe ta nxijn jeten.kujdes nga pusetat 2 metra a 3 te thella pa kapak..me posht do sjell ca foto per te ilustruar pamjet e mrekullueshme te qyetetit me te madh bregdetar te Shqiperis..ty te uroj pushime te mbara por kujdes nga ata qe te thash me siper..
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura    

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    09-02-2009
    Postime
    812
    next ..puseta mbeturina dhe trena ne mes te Durresit ..

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    09-02-2009
    Postime
    812
    dhe se fundi ruhuni nga ky shoku...

Varet se ku e drejton objektivin a aparatit dhe ku e fokuson mendien. As gje nuk eshte bardh e zi. Pushimet ne Shqiperi kan te bukuren e tyre, une per vete kam kaluar pergjithesisht shume mire pamvarsisht nga pislleku dhe problemet e ndryshme.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    09-02-2009
    Postime
    812
    o shoku edhe un te mirat i shof por te keqiat duhet ti vem ne dukje dhe jo ti fshehim..po nuk i vum ne dukje neve ata kurr nuk rregullohen,,per Shqiptaret e Shqiperis gjithcka esht normale por per dikend qe jeton ne 1 vend normal ato qe shef ne Shqiperi jan jo normale..

Besimtar Musliman Maska e strange
    Anėtarėsuar
    31-10-2006
    Postime
    4,278
    Pse nuk merrni mėsim nga shkau? Sado e keqe tė jetė Serbia njė fjalė tė keqe nuk e dėgjon nga goja e tyre!

Tė gjithė e dimė si ėshtė gjendja nė Shqipėri e nė Shqiptari mė mirė me thėnė ama s'bėn kėshtu! Mė kėtė qė ke bo ti o dritek7 me ke kujtua lajmet e Vizionplus si dhe Top Channel, nga kėta dy kanale televizive nuk kam dėgjua fjalė tė mira pėr Shqipėrinė unė!

Kur ėshtė diēka mirė askush asgjė nuk thotė, kur ėshtė e keqe me njėherė me foto na komentoni!

Pėr fund po citoj njė fjalė popullore: "Kur nuk je i mirė pėr vėllanė tėnd, kurr nuk do tė jesh pėr tė tjerėt". Nėse ne vetė ulim vendin tone ėshtė normale se edhe gazetaret anglez si dhe gjithė bota do flasin keq pėr ne.

Sidoqoftė ky mbetet mendimi im....
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga strange : 17-07-2010 mė 11:48
    Mėso Islamin nga Kur'ani e jo nga myslimanet!

i/e regjistruar Maska e IllyrianPatriot
    Anėtarėsuar
    27-06-2010
    Postime
    1,027
    Citim Postuar mė parė nga dritek7 Lexo Postimin
    o shoku edhe un te mirat i shof por te keqiat duhet ti vem ne dukje dhe jo ti fshehim..po nuk i vum ne dukje neve ata kurr nuk rregullohen,,per Shqiptaret e Shqiperis gjithcka esht normale por per dikend qe jeton ne 1 vend normal ato qe shef ne Shqiperi jan jo normale..
    ti te mirat i shikon po flet vetem per te keqijat hmmm ...

une per vete , vete per 1 muaj a me shume cdo behar ne shqiperi .... edhe ja kaloj shume mire ....

saranda vlora edhe riviera shqiptare jan me te vertet fantastike ...

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    21-04-2007
    Vendndodhja
    KUDO DHE ASGJEKUND
    Postime
    837
    Citim Postuar mė parė nga fashion_girl Lexo Postimin
    kush nga ju do te shkoje ne shqiperi kete vere per te kaluar pushimet ???
    une kete vere nuk do iki uffiiiiiii, por vitin tjeter po sepse u bon 3 vjet qe nuk shkoj .
    une kete vit isha tre jave por pushime nuk i quaje kurre ,vajtjet ne shqiperi jane vizita
    qe te shkoje vertet per pushime ne shqiperi as qe behet fjale ,kushtet jane poshte mesatares per te mos thene skandaloze ,cmimet jane per 5 yje ,

i/e regjistruar Maska e Linda5
    Anėtarėsuar
    03-10-2007
    Postime
    7,276
    Pushime ne Shqiperi apo jo ?????

Normal,3 jav i bona , do shkoj dhe 10 dite ose 2 jave te tjera me vone
    Wir leben alle unter dem gleichen Himmel, aber wir haben nicht alle den gleichen Horizont.

Faqja 0 prej 23 FillimFillim 1210 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •