Close
Faqja 0 prej 5 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 43
    e larguar,pergjithmone
    Anėtarėsuar
    01-04-2010
    Vendndodhja
    Ska rendesi sesa te bukura jane endrrat e mia,rendesi ka qe ti do jesh gjithmone endrra ime e preferuar.Jeta eshte e shkurter...thyeji rregullat..fal shpejt..puth lehte...duaj vertet..dhe qesh pa kontroll...."TE KAM XHAN"-3 fjale te lehta per tu then
    Postime
    302

Emigracioni,semundja e shekujve qe asnjehere nuk sherohet...

Ditet e para ne mergim si kane qene?Jeni aty ku kishit deshiruar gjithmone te ishit perpara se te niseshit per mergim?
    ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
    Po e jap une nje pergj. Shumica e shoqerise sime jane jasht disa per shkolle e disa per pune.Kur erdha ne fillim isha shume e lumtur pasi cdo gje e kisha gati sapo kisha ardh,njerezit me benin yzmet,por nuk zgjati shume kjo gje pasi gjerat duhet ti filloja me i bo vet.Fillon e nderton nje jete te re jashte shtetit pasi cdo gje eshte ndryshe,sidomos mentaliteti.Dhe kur shkon pas 3 vjetesh ne shqiperi sesi te duket,ne fillim me bente pershtypje cdo gje,sjelljet e njerezve,menyra e te folurit,veshja etj,etj,ndoshta ngaqe jam mesuar ktu.
    Me te mira se une,sa te duash,me te keqija,me lopate i gjen POr si une S'ekzistojne

i/e regjistruar Maska e diita
    Anėtarėsuar
    16-10-2007
    Vendndodhja
    De
    Postime
    283
    Ditet e para per mua edhe me mire se sa i kisha imagjinuar, por kam shum mall per familjen..
    e si do e kem me vone... do shof
    Heimat ist Heimat!

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    02-04-2010
    Vendndodhja
    unided states of europe
    Postime
    682
    Kur kalon shum vite ne emigrim teduket vetja i huaj dhe ne shqiperi...biles edhe ne qytetin tend te lindjes...edhe ne lagjen tende....

i/e regjistruar Maska e alem_de
    Anėtarėsuar
    02-10-2009
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    6,745
    Pas 34 vjetesh jashte Atedheut me duket vetja me i huaj ne vendlindje se sa ketu ku jetoj.
    Da steh' ich nun, ich armer Tor,
    Und bin so klug als wie zuvor!

MoDa KaLoN,sTiLi QeNdRoN! Maska e fashion_girl
    Anėtarėsuar
    06-07-2010
    Postime
    2,409
    une e pata pak te veshtire largimin nga shqiperia, por kur erdha ktu e kisha cdo gje gati dhe se kisha problem?2 vjet me vone gjerat filluan te veshtiresoheshin sepse filloj gjimnazi e te gjitha me rradhe ,por prap se prap jetojm!
    nw fillim mami im kishte fiksim italine, tani qe jemi ketu kemi qef te spostohemi ne gjermani ose do iki vete me studime(universitet) mbas nje viti (varet se ca zgjedh ) ne france te 1 shoqa ime !
    po me thone te drejten se di se si do vijne punet!Zoti me ndihmofte!

po ty te pelqen akoma it?????
    p.s. edhe mua mu dukte shum cuditshem kur u ktheva ne shqiperi !!!

yep Maska e Izadora
    Anėtarėsuar
    11-09-2008
    Vendndodhja
    ne zemren e atij qe ka "zemer"
    Postime
    8,793
    Hmmmmm
    Dita e pare ne mergim
    Ishte debore , u tmerrova s'kisha pa aq bore ne sasira te medha , pemet ishin lakuriq (me i llaf i kishin ra gjethet ) dhe mendimi i pare o dio c'fare mekati kam be , ftohte 24 ore nuk rri ketu (mendoja athere lol )

Nga njerzit u mireprita shume mire , me kane dashur si me me pase "vajzen e tyre", muajin e pare tre here ngatrrova autobuzin , nga vonesa mire qe nuk lajmeruan policin

Jeta ne mergim , fillim eshte pak i veshtir sa te ambjentohesh me jeten ketu , me vone te kthehet si "vendelindje" e dyte .
    Jeto sot se neser nuk i dihet

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    14-01-2009
    Postime
    3,263
    nuk besoi se ka njeri qe ne diten e par qe esht ardhur ne mergim e te mos jet ndjer i tmeruar....
    Jetė e rėndė.......!!!

Dominus Albanae Maska e Geri Tr
    Anėtarėsuar
    17-08-2009
    Vendndodhja
    Tirana the Shitty Metropolis
    Postime
    1,837
    Kane ardhur ca kohe tashi ku nuk ka me pse te emigrosh pasi ne shqiperi tashme i ke te gjitha edhe pse jo ne standartet e vropiane por ama i ke,edhe jeta ne BE dhe amerike eshte veshtirsuar,do perfundosh te punosh ne banjo te pastrosh e tew lash,besoj se nuk ka njeriu pse te shkoje dhe te emigroje jashte me,ok kuptohet qe brezi 90-2000 ka qene i detyruar se shqiperia ka qene katastrofe por tashi jane krijuar kushtet ku mund te jetosh,punosh si cdo qytetar ne evrope
    Tė gjitha gjėrat qė ne shohim apo duken, janė vetėm njė ėndėrr brenda njė ėndrre

MoDa KaLoN,sTiLi QeNdRoN! Maska e fashion_girl
    Anėtarėsuar
    06-07-2010
    Postime
    2,409
    cja ke fut kot ti cuno ! ka kushte shqiperia thot...he me thuaj cfare te ardhme kan te rit atje ??? me 200m leke ca mund te boj tjetri...qe te besh nje pune te mire duhet te kesh mik me hy se nuk eshte e thjesht ngaqe i kan zane te gjithe maloket !

Ragnald
    Anėtarėsuar
    18-06-2006
    Vendndodhja
    london
    Postime
    4,442
    Citim Postuar mė parė nga Njoni-ch Lexo Postimin
    nuk besoi se ka njeri qe ne diten e par qe esht ardhur ne mergim e te mos jet ndjer i tmeruar....
    E ke gabim. Une jam ndjere si ne parajse ketu ne angli kur erdha ne fillim.

Faqja 0 prej 5 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •