Close
Faqja 2 prej 8 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 71
    Larguar Maska e Noellag
    Anëtarësuar
    23-09-2009
    Vendndodhja
    Ne zemrat tuaja
    Postime
    2,583
    Kusheriri ka dashur te tregoje gangsterillikun me femren .. Ne burg kusheriri do haje dajak nga hunderri

e larguar,pergjithmone
    Anëtarësuar
    01-04-2010
    Vendndodhja
    Ska rendesi sesa te bukura jane endrrat e mia,rendesi ka qe ti do jesh gjithmone endrra ime e preferuar.Jeta eshte e shkurter...thyeji rregullat..fal shpejt..puth lehte...duaj vertet..dhe qesh pa kontroll...."TE KAM XHAN"-3 fjale te lehta per tu then
    Postime
    302
    Citim Postuar më parë nga KAT Lexo Postimin
    ndonji shembull psh,

se heli e tregoj shembullin e saj..

tezja apo halla, kane pasur ndonji bojaxhi te dashur?
    cuni i tezes eshte i martuar me nje me ngyre(ta themi kshu),po bejne nje jete qe se kam enderruar ndonjehere
    Me te mira se une,sa te duash,me te keqija,me lopate i gjen POr si une S'ekzistojne

e larguar,pergjithmone
    Anëtarësuar
    01-04-2010
    Vendndodhja
    Ska rendesi sesa te bukura jane endrrat e mia,rendesi ka qe ti do jesh gjithmone endrra ime e preferuar.Jeta eshte e shkurter...thyeji rregullat..fal shpejt..puth lehte...duaj vertet..dhe qesh pa kontroll...."TE KAM XHAN"-3 fjale te lehta per tu then
    Postime
    302
    Citim Postuar më parë nga Noellag Lexo Postimin
    Kusheriri ka dashur te tregoje gangsterillikun me femren .. Ne burg kusheriri do haje dajak nga hunderri
    Cfare burgu,do flitet ja 2-3 dite per kte ngjarje dhe do harrohet si shume e shume te tjera.Eshte genjeshter kur thojne qe ne itali ka drejtesi,ku eshte drejtesia ktu?
    Me te mira se une,sa te duash,me te keqija,me lopate i gjen POr si une S'ekzistojne

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-09-2009
    Postime
    142
    Citim Postuar më parë nga Julianna Lexo Postimin
    Jam rritur ne nje familje ku nuk ekziston racizmi.Mjafton une te jem e lumtur
    Nuk iu pergjigje pytjesa do te pranonte familja jote te martoheshe me nje jevg a megjyp????
    Ma thot menja qe jo. as ti vet nuk do e merrje.Ateher leri keto gjepura ne forum
    kap sa te mundesh

e larguar,pergjithmone
    Anëtarësuar
    01-04-2010
    Vendndodhja
    Postime
    302
    Citim Postuar më parë nga Killer-Katili Lexo Postimin
    Nuk iu pergjigje pytjesa do te pranonte familja jote te martoheshe me nje jevg a megjyp????
    Ma thot menja qe jo. as ti vet nuk do e merrje.Ateher leri keto gjepura ne forum
    Gabohesh,pasi nese do te doja nje te tille pse jo

Larguar Maska e Noellag
    Anëtarësuar
    23-09-2009
    Vendndodhja
    Ne zemrat tuaja
    Postime
    2,583
    Cfare burgu,do flitet ja 2-3 dite per kte ngjarje dhe do harrohet si shume e shume te tjera.Eshte genjeshter kur thojne qe ne itali ka drejtesi,ku eshte drejtesia ktu?
    aaame vjen keq se di nga ka humbur drejtesia atje , ndoshta e kan rrembyer kriminelet ..

e larguar,pergjithmone
    Anëtarësuar
    01-04-2010
    Vendndodhja
    Postime
    302
    Citim Postuar më parë nga HELEN OF TROY Lexo Postimin
    Kjo me kujtoi dicka kur isha 8 vjec edhe ne lagje kishim nje evgjit
    ai miku kishte rene ne dashuri me mua edhe gjithmone me vinte afer fukarai te luanim hapa dollapa bashke
    ehe une luaja me te pa ditur cdo te thote fjala dashuri
    sa e moren vesh kusherinjte tim qe ai ka rene ne dashuri e lane pa dhembe te shkretin
    sa gjyna me erdhi e xhdepen kot..
    shhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh mos fol per kesoj gjonash se mos eshte ne forum se ta nxorri inotin.Qe ne ate moshe ti e bere me lujt menc cunin e botes,gjynof i shkreti

Nuk ka rendesi ngjyra por edukata. Problemi eshte se ata me ngjyre shpesh kane nje edukat shume me te ndryshhme nga ajo qe do donim ne te kishin. Psh, ajo goca nuk do ishte masakruar ne raste se do kishte dal me nje italjan.

E njejta gje ndodh dhe me shqiptaret. Degjon aq shume te flitet per bemat e tyre qe kur degjon dike qe flet shqip rruges trembesh pa lidhje dhe nderron trotuar.

Nje rast i ngjashem me kete te mesipermin, por me i rende akoma, ka ndodhur para disa kohesh ne Bajram Curri. Vellezerit kur moren vesh qe motra kishte rene ne dashuri me nje djale, te bardhe nga fshati, shkuan vran ate djalin, dhe qelluan dhe mbi te motren. Ajo goca vdiq pas disa ore renkimesh ne mes te fshatit, e shtrire mbi bore, dhe pa ju afruar asnjeri nga frika se mos hynte ne gjak me familjen... Kur mberiti policia ne vendin e ngjarjes konstatoji qe ajo vajza dhe i dashuri i saj kishin vdekur dhe se vellerzit ishin larguar ne drejtim te panjohur.

Julianna, sa ka italjan ne Itali? E perse njeriu shkon kerkon vet belane?

Hands up! Maska e Jack Watson
    Anëtarësuar
    30-04-2007
    Vendndodhja
    Tiron'
    Postime
    4,549
    Nuk e mora vesh se kush u rrah dhe nga kush u rraf, si dhe arsyen. Postimi i parë është shumë i paqartë.
    Life's too short to remove USB safely.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-09-2009
    Postime
    142
    Gabohesh,pasi nese do te doja nje te tille pse jo
    Ok te uroj fat e lumturi me ndonje jevg ty, urimi vjen nga zemra.me fal qe nderhyra naten e mire.
    kap sa te mundesh

Faqja 2 prej 8 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •