Close
Faqja 5 prej 8 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 71
    Buena Suerte Maska e MI CORAZON
    Anëtarësuar
    21-07-2002
    Postime
    7,485
    Citim Postuar më parë nga DontWorryBeHapp Lexo Postimin
    Dhe shqiparet rrini e benin sehir. I thoshin atij indjanit bjeri se keshtu ju marin juve italjanet me sy te keq edhe neve me sy te mire. Se ne nuk rrahim goca, o vrasim o hic fare!

Me duket se permbledhja historis doli e plote. Po te dali dhe nje vullnetare tja lexoj me ngadal permbledhjen ateher do e kuptoj tamom!
    Une nje gje s'kuptoj, ajo goca a s'ka bere perpjekje me ik? Duhet te kete qene e urte shume. Se te ish ketu, do kerciste shkelmi nga te dy palet. Le qe c'them edhe une...nga ana e vajzes, se meshkujt kane frike ketu ( ne publik), Se mceftas tek per tek, ne usa jane sadiste.

P.S. Edhe mos me bej me qesh ti Behap a Vehap, a si e ke nikun.
    Where does a thought go when it's forgotten?

i/e regjistruar Maska e Xhuxhumaku
    Anëtarësuar
    19-11-2003
    Vendndodhja
    sopr'un'curva
    Postime
    13,379
    Citim Postuar më parë nga MI CORAZON Lexo Postimin
    Une nje gje s'kuptoj, ajo goca a s'ka bere perpjekje me ik? Duhet te kete qene e urte shume. Se te ish ketu, do kerciste shkelmi nga te dy palet. Le qe c'them edhe une...nga ana e vajzes, se meshkujt kane frike ketu ( ne publik), Se mceftas tek per tek, ne usa jane sadiste.

P.S. Edhe mos me bej me qesh ti Behap a Vehap, a si e ke nikun.
    vehap daku nga ministria e gerr merrit ja thone

--- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...

---voudou.. ---

i/e regjistruar Maska e saura
    Anëtarësuar
    07-09-2008
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    3,498
    Vajza ishte italiane dhe ra ne dashuri me nje indian. Familja e vajzes nuk e donte djalin (dhendrin). E vajza nga frika e la ate dhe i tha s'mund te takohemi me. Ai e perballoi burrerisht ndarjen. ( para saj). Kur shkoi ne shtepi pati momente deshperimi dhe u ngasherye para 100 familjareve te tij. Njeri nga kusherinjte e tij , Rashidi, ai me kokekrisuri i fisit , u cua me nerva dhe shkoi tek kjo italianja me ja nxjerr dufin. Tani eshte bere pishamn ai, por sa para ben.
    A e kuptove?

Mos shef gje ate telenovelen India ti mi Corazon ,se per zotin me ate Rashidin brazilian do isha dashuru dhe une
    L'invidia e la forma piu sincera di ammmmirazione.

100 % shqiptar Maska e Milkway
    Anëtarësuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    Citim Postuar më parë nga Jack Watson Lexo Postimin

p.s. në fund mos harro të na thuash se cilët ishin shqiptarë.
    O Jack jem tek problemet nderkombetare ....skem pun me shqiptar lool

Une nje gje s'kuptoj, ajo goca a s'ka bere perpjekje me ik? Duhet te kete qene e urte shume. Se te ish ketu, do kerciste shkelmi nga te dy palet.

Ajo goca ishte goce italjane mi pra, goce artiste jo catch-iste.

Pastaj cfare do i bente ajo gjith atij indjanit te madh. Indjanet kishin cuar djalin me te forte te fisit.

Anëtarësuar
    21-07-2002
    Postime
    7,485
    Citim Postuar më parë nga saura Lexo Postimin
    Mos shef gje ate telenovelen India ti mi Corazon ,se per zotin me ate Rashidin brazilian do isha dashuru dhe une
    Jo, se kam pare kete India, por kam pare Izauren dhe Leonsion.

Hands up! Maska e Jack Watson
    Anëtarësuar
    30-04-2007
    Vendndodhja
    Tiron'
    Postime
    4,549
    Vajza ishte italiane dhe ra ne dashuri me nje indian. Familja e vajzes nuk e donte djalin (dhendrin). E vajza nga frika e la ate dhe i tha s'mund te takohemi me. Ai e perballoi burrerisht ndarjen. ( para saj). Kur shkoi ne shtepi pati momente deshperimi dhe u ngasherye para 100 familjareve te tij. Njeri nga kusherinjte e tij , Rashidi, ai me kokekrisuri i fisit , u cua me nerva dhe shkoi tek kjo italianja me ja nxjerr dufin. Tani eshte bere pishamn ai, por sa para ben.
    A e kuptove?
    Ok nqs është kështu, por duhet edhe konfirmimi i Julianës. Po ta lexosh postimin e parë do ta kuptosh se sa lëmsh është rrëfyer ngjarja. Lajmi i mirë qenka që s'ka gisht shqiptari në këtë histori. Ja hodhëm kësaj rradhe lol.

Tashi mu më duket e çuditshme që ky kushëri indian paska shkuar dhe paska rrahur atë vajzën, me siguri atë ditë s'ka pirë ilaçet. Të të vijë indiani nga India e t'i fus dajak vendalies në mes të rrugës së madhe është kulmi, kanë rënë posht italianët, ne i njohim edhe për çuna gangsterra (të paktën nga filmat) apo vetëm siçilianët e kanë atë tipar?

Racizëm ka sa të duash, gati në 99% të familjeve shqiptare (në Shqipëri e jashtë saj). Sa prej prindërve tuaj do të pranonin (ose të themi të përkrahnin) lidhjen tuaj me një indian të zi psh ose me ndonjë afrikan? Ua siguroj që nqs ju mbështet nëna (e zëmë), babai ose vëllai sdo t'ju mbështesnin kurrë. Ky është realiteti, pavarësisht se disa prej jush mund të thonë virtualisht përmes kompjuterit që "racizmi në familjen tonë nuk ekziston" lol.

p.s. Nqs flasim për Shqipërinë, edhe nqs janë martuar gabel me të bardhë kjo ka ndodhur vetëm në shtresat e ulta sociale (psh jetime), ose si kompromis për defekte fizike.
    Life's too short to remove USB safely.

Anëtarësuar
    19-11-2003
    Vendndodhja
    sopr'un'curva
    Postime
    13,379
    Jo, se kam pare kete India, por kam pare Izauren dhe Leonsion.
    sta paskan tregu arixhofkat qe fshin rruget kur rrije ne radhe me morr qumesht

---voudou.. ---

Anëtarësuar
    21-07-2002
    Postime
    7,485
    Citim Postuar më parë nga DontWorryBeHapp Lexo Postimin
    Une nje gje s'kuptoj, ajo goca a s'ka bere perpjekje me ik? Duhet te kete qene e urte shume. Se te ish ketu, do kerciste shkelmi nga te dy palet.

Ajo goca ishte goce italjane mi pra, goce artiste jo catch-iste.

Pastaj cfare do i bente ajo gjith atij indjanit te madh. Indjanet kishin cuar djalin me te forte te fisit.

Indianit te madh? Ishte indian Indie 150cm dhe jo indian Amerike, qe jane nga 190cm.

Anëtarësuar
    19-11-2003
    Vendndodhja
    sopr'un'curva
    Postime
    13,379
    Citim Postuar më parë nga Jack Watson Lexo Postimin
    Ok nqs është kështu, por duhet edhe konfirmimi i Julianës. Po ta lexosh postimin e parë do ta kuptosh se sa lëmsh është rrëfyer ngjarja. Lajmi i mirë qenka që s'ka gisht shqiptari në këtë histori. Ja hodhëm kësaj rradhe lol.

Tashi mu më duket e çuditshme që ky kushëri indian paska shkuar dhe paska rrahur atë vajzën, me siguri atë ditë s'ka pirë ilaçet. Të të vijë indiani nga India e t'i fus dajak vendalies në mes të rrugës së madhe është kulmi, kanë rënë posht italianët, ne i njohim edhe për çuna gangsterra (të paktën nga filmat) apo vetëm siçilianët e kanë atë tipar?

Racizëm ka sa të duash, gati në 99% të familjeve shqiptare (në Shqipëri e jashtë saj). Sa prej prindërve tuaj do të pranonin (ose të themi të përkrahnin) lidhjen tuaj me një indian të zi psh ose me ndonjë afrikan? Ua siguroj që nqs ju mbështet nëna (e zëmë), babai ose vëllai sdo t'ju mbështesnin kurrë. Ky është realiteti, pavarësisht se disa prej jush mund të thonë virtualisht përmes kompjuterit që "racizmi në familjen tonë nuk ekziston" lol.

p.s. Nqs flasim për Shqipërinë, edhe nqs janë martuar gabel me të bardhë kjo ka ndodhur vetëm në shtresat e ulta sociale (psh jetime), ose si kompromis për defekte fizike.
    xheko,

vjet ne tirane, ka qene nja 1 muj nji shqiptare qe shetiste rruget me nji indian singh nga ata me callme ne koke.

tani jane shpartallue edhe tek ne kto gjona,

kshu qe ndoshta i bje rasti julianes edhe ndodh vertet te dashurohet

never say never ka thone sala me duket,...lol

---voudou.. ---

Faqja 5 prej 8 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •