Postuar mė parė nga Izadora Gloro sa jep ti lol ,leni llafet :-))) Sa jap une, nuk kam marre ende rroge. Kur ta marr une rrogen e kane blere me kohe te shkretin
Postuar mė parė nga gloreta DontWorryBeHappy, a do qe te dalesh ne ankand ti ne vend te Stejshenit? Varet, po qe se shitem ne duar te mira jam gati te sakrifikohem ne vendin e tij.
Postuar mė parė nga DontWorryBeHapp Ku shko ti mi me 20 Euro ne xhep, me 20 euro osht e nalume me dal nga shpia ti dashke me ble gjithe ate Stajshon. 20 Euro atij nuk i bo as i vesh! e morre vesh iza dhe mos ja ha shume veshet te shkretit
Femra vrap parate te sofra Moj Marya, he moj a hedh e para ti
Postuar mė parė nga gloreta Sa jap une, nuk kam marre ende rroge. Kur ta marr une rrogen e kane blere me kohe te shkretin Me i llaf mos te majm shpresa kot ne Kush do hyj ne akand , vullnetarisht ? Marya ca veshi mi akoma se kena ble mi goce ;D
Jeto sot se neser nuk i dihet
Ah, se harrova tju them, sot me erdhi edhe mua rroga. Station, te me falesh o lal por ty nuk do te bleja as edhe per nje kacidhe!
Postuar mė parė nga Izadora Kush do hyj ne akand , vullnetarisht ? Tashti pasi tregove qe ke vetem 20 euro ne xhep e gjete ta besh kete pyejte ti? Po nuk pate ndonje argument tjeter me te forte kot e ke se s'ka per te dal njeri vullnetar, iku koha partis kur njerzit sakrifikoheshin falas per idealin e saj.
Postuar mė parė nga DontWorryBeHapp Ah, se harrova tju them, sot me erdhi edhe mua rroga. vec e vec jemi te varfer , po te behemi te gjithe se bashku bohemi te pasur , ku dhe ideja qe bashkimi bon fuqine keshtu qe hidhi paret ne tavoline
Postuar mė parė nga Marya vec e vec jemi te varfer , po te behemi te gjithe se bashku bohemi te pasur , ku dhe ideja qe bashkimi bon fuqine keshtu qe hidhi paret ne tavoline Edhe ja mblodhem shume para e c'fare do bejme me to pastaj? Do dalim te blejme neper temat e tjera te forumit? Ne nuk po na del llogari me zgjidh problemet e brendshme akoma.
Postuar mė parė nga Marya vec e vec jemi te varfer , po te behemi te gjithe se bashku bohemi te pasur , ku dhe ideja qe bashkimi bon fuqine keshtu qe hidhi paret ne tavoline Qyqa marye
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt