Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 2

Tema: Asbesti

i/e regjistruar Maska e Stentori
    Anėtarėsuar
    11-01-2003
    Vendndodhja
    larg memedheut
    Postime
    148

Question Asbesti

Te dashur miq virtual,

Ka nje kohe te gjate qe me mundon dukuria prezente e ASBESTIT neper banesat e cdo indvidi qe shumica e njerezve se din se per cka behet fjale , dhe ne nje fare menyre jam munduar qe te gjeje literatur ne lidhje me kete fenomen qe te mare me shume informacione.

Ne shumicen e gjuheve sic jan Englisht, Frengjisht , Gjermanisht , ka mjaft per te lexue dhe per te mare informata te duhura ai i cili ehste i interesum si si mund te mborohemi nga ASBESTI.

Une jam munudar qe ne gjuhen shqipe te gjeje ,p or fatkeqesisht skam gjet aq sa duhet , nese dikush nga anetarte e forumit ka informacione e kisha lut te postoje gjithe ate dije qe e ka ne lidhje me ASBESTTIN.

KJo do te ishte nje gje e mire qe shqiptaret te njihen me kete problematik , se si kemi mundesi ti shmangemi ketij fenomeni kancerogjen.

me respekt

Stentori
    Experience is the best teacher...

Lazaratas Maska e Bel ami
    Anėtarėsuar
    17-04-2002
    Vendndodhja
    Lazarat
    Postime
    1,184
    Qendro larg pluhurit te asbestit.Nese e keni ne dyshemene e shtepise qe zakonisht eshte ne pllakat VCT ,ato duhet te mbulohen me nje shtrese druri 1/4 inch te trasha dhe ne asnje menyre nuk duhet te mundehi ti hiqni pllakat, thjesht mbulojeni me kete shtrese druri.Mbi te pastaj mund te shtroni nje shtrese tjeter dyshemeje.
    Nese asbesti ndodhet ne mbulesen e jashtme te shtepise, serisht duhet te mbivendosni nje shtese tjeter ,por pa u munduar te hiqni asbestin ose te beni pluhur prej asbesti.
    Kur asbesti eshte i mbuluar ai nuk eshte i rezikshem.Ai behet i rezikshem nese ju e ngacmoni dhe krijoni pluhur asbesti.
    ... E ku thuhene ne karte
    Fjalet e Gjuhes se Zjarrte!

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •