Close
Faqja 11 prej 29 FillimFillim ... 91011121321 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 101 deri 110 prej 287
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    13-09-2009
    Vendndodhja
    zürich.swiss
    Postime
    1,134
    Citim Postuar mė parė nga Disa Lexo Postimin
    ahhaha,pode po ,se keta vellezer kan qen.
    Ti je katundare Injorante??? GOMARE

Gone!
    Anėtarėsuar
    02-03-2006
    Vendndodhja
    Larg nga ketu!
    Postime
    2,871
    Tadici i ka lote krokodili po hiquni atij shkau, qe shtiret aty ne sy te botes, gjoja se"shife ne shkiet jemi artdashes dhe kur eshte arti ne pyetje ne snjohim kufij, snjohim komb etj". Kesi gjera palidhje, sa per sy e faqe, politike shkavelliste.

P.S. Me Bekim Fehmiun po behet shkeputja e fundit me qenien artificiale ish-sllaviste. Ne po e marrim qenien tone qe na takon, grimcat e fundit shpirterore dhe shpresoj qe kurre me shqiptaret mos te kene nevoje ta humbin jeten e tyre mes atyre qe kurre nuk i deshen.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Rina_87 : 17-06-2010 mė 15:20

i/e regjistruar Maska e Disa
    Anėtarėsuar
    16-12-2009
    Postime
    2,304
    Citim Postuar mė parė nga drifilon Lexo Postimin
    Ti je katundare Injorante??? GOMARE
    Une jam injorant,katundar,por une jam SHQIPTAR!
    1000 zogj pula,kunder nje LUANI.

i/e regjistruar Maska e Harudi
    Anėtarėsuar
    08-09-2004
    Postime
    622
    Ėshtė interesante,se njė pjesė e forumistėve kur japin komente-pėrgjigje rreth Aės artistike tė Bekimit,t'a qojnė mallin e pėrgjigjeve tė atyre tė intervistuarėve diku nė rrugė tė Prishtinės nga njė gazetar,i cili u parashtronte pyetjen se:

"A ma mirė me qen HIV pozitiv a Hiv negativ"?

http://www.youtube.com/watch?v=v2-xn...eature=related

Po ēka kanė tė pėrbashkta pėrgjigjet-komentet pėr Hiv-in dhe Bekimin?

E pėrbashkėta ėshtė se si ata nė klipin e YouTube-s dhe kėta kėtu pėrgjigjen pėr gjėra qė as nuk i dinė e as nuk i kuptojnė.
    Flasin rrokopenla-qė d.m.th fjalė tė kota dhe shprehin padijen e tyre!

Pjesa mė e madhe e tė rinjėve nga Kosova (e qė pėrbėjnė popullatėn shumicė nė Kosovė) janė rritė e edukuar artistikisht me Qumilin e Cimėn e "turski selaqki filma" me ibrahim tatlin etj.

K'ta forumistė qė flasin rrokopenla (fjalė tė kota-pa vlerė) lėn tė kuptojnė se kurrė as edhe njė film tė Bekimit nuk e kanė parė,e as qė mund t'a shohin si dhe kurrė as qė kan lexuar ndonjė artikull (sidomos nė gjuhė tė huaja),sepse bota e tyre intelektuale nuk kalon ma larg se,as edhe pėrtej gjysmės sė teritorit tė Kosovės.

Po a kan faj,s'kan faj!
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Harudi : 17-06-2010 mė 16:42
    Pijetoret janė vendet ku ēmenduria shitet me shishe! (Uendell Filips)

Lista e injorimit: Llapi

fanatik i sė vėrtetės Maska e tomaras
    Anėtarėsuar
    09-07-2008
    Postime
    343
    Citim Postuar mė parė nga Disa Lexo Postimin
    Une jam injorant,katundar,por une jam SHQIPTAR!
    Shqiptarė si ti ka plot, dhe shyqyr qė ka. Shqiptarė si Bekimi ka pak, tepėr- tepėr pak. Ky ėshtė dallimi. Tė paktė janė shokėt apo shoqet e tij qė tė bėjnė tė ndjeshesh krenar qė edhe ti je i tė njėjtės rrėnjė me ta.

Bekimi me forcėn e talentit e tij, dhe pa pėrkrahjen e kurrėfarė institucionesh qė sot derdhin lot krokodili, veē pėr ta pėrvetėsuar pėrfundimisht, ia doli qė ta ēajė bllokadėn e hekurt ku ishin gjendur shqiptarėt e mbetur nė ish-Jugosllavi dhe tė bėhej aktor i pėrmasave botėrore.

Bekimi edhe me vdekjen e tij dhe me amanetin qė hiri i trupit tė tij tė derdhet nė Lumbardh edhe njėherė e rikonfirmoi cilės gjeografi i takon.

E sa pėr traditat e varrimit, ato kanė ndryshuar nėpėr kohė dhe do tė ndryshojnė pėrsėri. Tė jeni tė sigurtė qė Bekimi nuk ėshtė i pari Shqiptar, e as i mbrami qė do tė pėrcaktohet pėr djegjen e trupit tė tij pas vdekjes.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    01-08-2007
    Postime
    1,281
    Citim Postuar mė parė nga DYDRINAS Lexo Postimin
    Reagimi i nje lexuese te gazetes Shekulli:

Askush si ai, askush si ti Bekim Fehmiu, askush...Ti ishe fjala e loti yne per shume dekada..Ti fole shqip me Irena Papasin, me ato pak fjale qe dinte ajo..Por ti i the se ishe shqiptar dhe kishe te nejtin gjak me te.. fjala jote e madhe e tronditi ate, ajo kurre nuk e tha se ishte njesoj me gjakun tend, jo pse nuk deshi e nuk e deshiroi..sepse ajo te tha vetem ty..Po jam si ti, si populli im..Qe te dy kishti te njejtin fat...te medhenje per njerezimin, por te vegjel per popullin, aty ku jetuat...sepse kishit te njejtin armik, te njejtin fat, zhberjen e shqiptareve nga armiqte shekullore..Ti e ke thene cdo kund madje..edhe aty..aty ku na urrnenin..JAM SHQIPTAR, sepse vertet ishe i tille, vetem shqiptar..Le te rroj emri jot, i bekuar qofshe ashtu sic pate emrin BEKIM...

Zana | June 16, 2010 1:48 PM | Repliko
    Nga Xhenc Bezhi

Katallanėt nė shpellė
    sirenat nė det
    tė hutuan

rrugėn e kthimit
    ta mbyllėn
    barkėn ta minuan

odiseja i ri
    njė pyetje mbeti var

sytė e tu plote Aė
    sytė e tu si prush
    i ke mbyllur vet
    a ti mbylli kush

Xhenc Bezhi

Qershor 2010

P.S.
    Shpresoj se autori nuk dė tė mė hidhėrohet pėr bartjen e kėtyre vargjeve kėtu.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    05-01-2010
    Vendndodhja
    @
    Postime
    383
    Disa Tallava forumiste nuk dine dhe nuk i njohin vlerat e nje artistit te klasit te pare siq ishte B.Fehmiu,sa qe diskujtojne si grate e kqija,po sido qe te jete ata qe e kan njofte dhe ja dine vlerat ata eshte me rendesi ta permendin ,se per kesi "rrokopenla"siq tha me siper parafolsi kta e dime qe jane berllogu.

Me vjen keq qe nuk e kan ftuar sa ka qene gjalle as presidenti Bamir Topi as Fatmir Sejdiu qe te japin nje mirnjohje per veprimtarine e tij.

Me siguri ka ndiku pak edhe mentaliteti yne ngase ka qene i martuar me nje serbe veq marre marre si nuk e kane ofruar ngat kete njeri kaq te madh.

Me siguri qe ka vdekur i zhgenjyer se si populli i tij nuk ka dite per ta vleftesuar.
    What goes around,comes around.

i/e regjistruar Maska e Kosovar2006
    Anėtarėsuar
    23-11-2005
    Postime
    443
    E fillojn Djegjeni ket Dynja vazhdohet dynjan tjeter.
    BAC, SU KRY

i/e regjistruar Maska e salihaj
    Anėtarėsuar
    21-10-2008
    Vendndodhja
    Nė Pejė
    Postime
    1,005
    Citim Postuar mė parė nga Explorer Lexo Postimin
    Ai ka be vetevrasje prej dites kur eshte martuar me ate shkinen serbe.
    E vėrtetė ėshtė, dita e martesės sė tij ka qenė kobzezė pėr kėtė burr!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    27-06-2008
    Postime
    171
    Nderim per Bekimin

Mediji su pisali da se samoinicijativno oprostio od glume zbog antialbanske propagande. Bekimov mlađi sin Uliks, takođe glumac jednom je napisao:
    Mediat kane shkruar qe me veteiniciative eshte pershendetur nga aktrimi per shkak te propagandes kundershqiptare. I biri me i ri i Bekimit, gjithashtu aktor ne nje rast ka shkruar:
    "Raspad Jugoslavije, strašan bratoubilački rat, uništenje Vukovara, bombardovanje Dubrovnika, dugogodišnja opsada Sarajeva, rat na Kosovu, bombardovanje SR Jugoslavije, učinili su da se moj otac još više povuče. Odrekao se reči koje su za glumca najjače i najlepše sredstvo. Odrekao ih se i pretvorio ih u ćutanje – u protest. Hamlet bi rekao ‘Ostalo je ćutanje’“.
    Ndoshta asht ne interes te dikujt t'i lexoje edhe keto fjale te marre nga disa medija serbe (larte ne origjinal, poshte te perkthyera):

Shpartallimi i Jugosllavise, lufta e ashper vellavrasese, shkaterrimi i Vukovarit, bombardimi i Dubrovnikut, rrethimi shumevjeqar i Sarajeves, lufta ne Kosove, bombardimi i RF te Jugosllavise, kane ndikuar qe babai im te terhiqet edhe me teper. Eshte shmangur nga fjalet te cilat per nje artist jane mjetet me te forta dhe me te mira. Eshte larguar dhe i ka shnderruar ne heshtje - ne proteste. Hamleti do te thoshte "Ka mbetur heshtja"!

Faqja 11 prej 29 FillimFillim ... 91011121321 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •