Ju falenderit per sqarim Z.EdiR.
Tani kujt i besoni mua apo Don't?
Ju falenderit per sqarim Z.EdiR.
Tani kujt i besoni mua apo Don't?
- - Shumė shpesh ndodh rasti, kur dhembjen nuk mund ta ndash me askė!
Agim Metbala" ♥
Un ndoshta nga mosha qe kam nganeher u besoj edhe disave qe mbas pak kohe ndihem e zhgenjuer.Ndoshta me kohen do te mesohem.
Me kuptuat se qfar doja te thoja?
- - Shumė shpesh ndodh rasti, kur dhembjen nuk mund ta ndash me askė!
Agim Metbala" ♥
Mbase... lol
Cilat lule ju pelqejne me shume?
faleminderit EdiR qe me je pergjighur e vleresoj une postimin tend qe me je pergjigjur,Rrespekt
EdiR nese jeni apo eshte ky Forumi Shqiptare demokratik duhet patjeter me kthy Lafazanjen ,lafazanja nuk ka ofenduar asnjerin e pse e keni Larguar nga Forumi atehere shkurt te them Edir nuk keni argumente
ju lutemi ktheheni Lafazanjen se keni bere gabim me rrespekt nga une
kam hapur nje teme Kerkoj nga Albo qe ta ktheni Lafazanjen (po me duket se e kane fshyre,nese e kane fshire perse e kane fshire ishte e drejta e imja apo?)
Pershendetje
39 vjec burre ti dhe merresh me keto budallalliqe?
Akoma sje lodhur mo?
Nese do te komunikosh me mua ne menyre normale urdhero nese jo baju se ne profilin tim shkruan :mos me ofendo,nuk te ofendoj
http://www.forumishqiptar.com/showth...43#post2787543
lexo
Faleminderit qe lexove postimin tim.
Forumi eshte i hapur per te gjithe dhe qellimi eshte qe secili te mare pjese dhe te shprehe mendimin e tij duke lene hapsire edhe per tjetrin. Lafazanja apo ti apo dikush tjeter nuk kane status te vecante per te kethyer c'do teme ne bashkebisedim. Nese te mungon kaq shume gjej nje menyre tjeter per te bere muhabet.
Tema u fshi besoj se ishte hapur ne vend te gabuar dhe se nuk ka kohe njeri te jape shpjegim per gjithcka qe ndodh ne forum. Se u hap nje teme per nje person tjeter nuk do te thote qe nje teme per dike qe ka qene vetem disa dite pjese e ketij forumi meriton te njejten gje.
C'fare pergjigje do te bente te lumtur?
Nje komb, nje gjuhe, nje shtet.
https://chng.it/LqW9qg4bkD
Respekti qe kam per USA NR1 me detyroj te bej 2-3 telefonata per kthimin e Lafazanes ne forum...![]()
Ne vend qe ta lexosh ate qe te tha ajo si ofendim, ndoshta duhet ta marresh si nje pershtypje te keqe qe po ju le anetareve te tjere te forumit duke permendur te njejten gje ne cdo teme.
Ne fund te fundit, kush dreqin eshte kjo LLAPAQENE se llafezane eshte kompliment per ate me aq sa lexova (dhe asgje nuk kuptova) thuajse ne cdo teme te forumit? Cfare i solli forumit nje anetar/e si ai/ajo pervec se humbje te hapesires se forumit?
Nqs ti apo te tjere ketu fituat aq simpati per anetarin/en ne fjale, ka menyra te tjera komunikimi qe ti te kenaqesh me perlat e tij/saj.
Cfare do beni ndonje gje te vecante ne fundjave?
Krijoni Kontakt