Close
Faqja 11 prej 17 FillimFillim ... 910111213 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 101 deri 110 prej 166

Tema: Katundarizmi

i/e regjistruar Maska e Anesti_55
    Anėtarėsuar
    22-10-2005
    Postime
    2,647
    Citim Postuar mė parė nga zois1 Lexo Postimin
    E sigurt kjo qe eshte ne shqiperi ,se si shume i zi po me duket mashkulli mua ,
    pastaj mos me thuaj se eshte mysliman fanatik me rroba banjo ka dale e shoqa
    Mua po me duket se do ta kete marre me qera
    Injorantin e kam frike,
    Budallin e meshiroj,
    Te diturin (civilin) e dua pa mase.

i/e larguar Maska e Gordon Freeman
    Anėtarėsuar
    03-05-2009
    Vendndodhja
    .
    Postime
    2,895
    varret se cfare kupton me 'katundarizėm' nuk duhet te pergjithsohet ky term.

i/e regjistruar Maska e busavata
    Anėtarėsuar
    22-10-2008
    Vendndodhja
    Gjilan
    Postime
    4,023
    njė kang te cilen shum e kam ndegjue edhe flitet per nje "katundar"

Deep down in Louisiana close to New Orleans
    Way back up in the woods among the evergreens
    There stood a log cabin made of earth and wood
    Where lived a country boy named Johnny B. Goode
    Who never ever learned to read or write so well
    But he could play a guitar just like a ringing a bell....

i/e regjistruar Maska e Xhuxhumaku
    Anėtarėsuar
    19-11-2003
    Vendndodhja
    sopr'un'curva
    Postime
    13,379
    Citim Postuar mė parė nga busavata Lexo Postimin
    njė kang te cilen shum e kam ndegjue edhe flitet per nje "katundar"

http://www.youtube.com/watch?v=AEq62iQo0eU

ky o katnar amerikan mer busavate,

ky o katnar i demokratizum,

Anesti e ka llafin per qato katnaret qe po e kin paramrapa, qe ja kane pushtue tokat ne durrs.
    --- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...

---voudou.. ---

i/e larguar Maska e Gordon Freeman
    Anėtarėsuar
    03-05-2009
    Vendndodhja
    .
    Postime
    2,895
    ky qenka katunar qe po dike dicka ato fotot qe solli 55-ta ,ishin me njerez jasht civilizimit

Anėtarėsuar
    22-10-2008
    Vendndodhja
    Gjilan
    Postime
    4,023
    Citim Postuar mė parė nga KAT Lexo Postimin
    ky o katnar amerikan mer busavate,

ky o katnar i demokratizum,

Anesti e ka llafin per qato katnaret qe po e kin paramrapa, qe ja kane pushtue tokat ne durrs.
    ky u kon katundar i diskriminum . po vet e ka fitu popullaritetin kur u kon ndarje klasore .... ne Missisipi e kom fjalen ...

Anėtarėsuar
    22-10-2008
    Vendndodhja
    Gjilan
    Postime
    4,023
    Citim Postuar mė parė nga Gordon Freeman Lexo Postimin
    ky qenka katunar qe po dike dicka ato fotot qe solli 55-ta ,ishin me njerez jasht civilizimit
    ata jan njerz te civilizuar me probleme financiare .

Anėtarėsuar
    22-10-2008
    Vendndodhja
    Gjilan
    Postime
    4,023
    mė falni qe nėrhyra ne ndarjen Fshat edhe Qytet ... kto ndarje jan normale edhe njerzore..
    - njerzit bejn ndarje globale , kontinentale , shtetrore , republikane , krahinore , qytetare , fshatare , rrugore , familjare etj...

kjo asht krejt normale . per te gjithė . une jam gabim , se jam kunder ketyre ndarjeve ...
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga busavata : 12-08-2010 mė 21:29

i/e regjistruar Maska e Sami Hyseni
    Anėtarėsuar
    01-01-2010
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    857
    nuk jam gjate ne kete forum, por kam lexuar shume..., per tema te ndryshme, interesante, qesharake, te pakuptimta bile mund te them edhe urrejtjenxitese mbrenda popullit tone...pastaj mohime, pohime, diskutime te ndryshme qe edhe une ndonjiher nuk kam qene i mendimit te ndonji mohimi apo pohimi, por nuk kam dashur te shkruaj apo te kundershtoj apo diq tjeter... vetem se ky shkrim me habit pa mase, per faktin se, njerzit, ne baze te veprimeve, sjelljeve, shprehjeve e tj. te tyre, qofshin ato profesionale, shoqerore apo familjare etj. etj. vlersohen si "katundar/fshatare" apo "qytetare". Merreni me mend "dikush" ketu, vetem pse nji njeri peshtyne ne toke, quhet "katunar". Apo vetem pse dikujt nuk i pelqen "politika" e nji politikani qe e udheheqe ate politike, quhet "katunare", apo per shume e shume veprime/sjellje tjera... A mos duhet edhe nji futbollist, i cili nuk luan futboll mire, te quhet katunar?...une do te kisha thene keshtu; nji Politikan i keq qe sdin te bene politike, apo nji njeri me sjellje te kqija i cili peshtyn ne toke( pa lidhje) apo nji futbollist i keq qe nuk din te luaj futbolll apo ...apo...apo....ndersa, Katundare/Fshatare eshte ai i cili jeton dhe vepron ne Katund/Fshat apo Qytetare, ai i cili jeton dhe vepron ne Qytet.
    Zoteriun, Hapesin e kesaj teme, do e kisha lut te mos nxise Urrejtje me qellim, tek ky popull i mire, fisnik e bujare. Ose, nese nuk ka nji kokerr tru (kam fjalen per Dije/Dituri) per Gjera te ketilla, me mire eshte te mos mirret me kete profesion.
    pershendetje nga katunari

i/e regjistruar Maska e mesuesi_1
    Anėtarėsuar
    27-06-2009
    Vendndodhja
    ne shkolle
    Postime
    2,050
    une mendoj se nuk eshte shume inteligjente te besh nje ndarje te tille "me thike" .... problemi i Shqiperise nuk thjesht fshat apo qytet .... une mendoj se problemi eshte me i thelle nga sa mud te duket ...... ky vend ka ndenjur nen sundim te Turqise per 500 VJET .... ajo pari qe ishte ne ato kohera (nqse mund ti quajme keshtu) ishte e imponuar nga Turqia .... nuk erdhi vete ne krye me aftesite e veta sic ka ndodhur ndryshe neper vendet e Evropit ....

si eshte situata e sotme .....?
    eshte perseritur historia ..... te gjitha shoqatat e huaja kane investuar neper fshataret nderkohe qe qytetaret duke filluar nga me i thjeshti e deri te mesuesit dhe intelektualet (profesionista te ndryshem) jane lene ne pike te hallit ..... te papune dhe te pa shprese ... keto shoqata kane perdorur nje taktike te rrafinuar te tipit TURK duke pastruar vendin duke i dhene viza "te fituara me llotari" te gjitheve intelektualeve dhe nderkohe fshataret jane bere (me urdher) punedhenes, tregtare packa se nuk dine te shkruajn shqip korrektesisht ..... dhe ajo me rendesishmja eshte se fshtaret kane kapur shtetin .... e kane mberthyer me ate injorancen shekullore qe i karakterizon .....

dhe keto fshtare qe thoni ju, i dergojne neper Universitete e Botes per shkollime dhe specializime nderkohe qe qytetareve po i q*et nena duke bere lloj punesh per te mbijetuar .... pastaj keta fshatare kthehen ne vend dhe shoqatat qe i derguan jashte tani i vednosin neper zyrat e shtetit ..... llogaritni, ate qe nuk arriti enveri diktatori ia arriten shoqatat bamirese jofitimprurese ta bejne qytetin si fshati ...

do thoni ju perse kjo taktike ....???!!! do ta kuptoni me kohe ....
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga mesuesi_1 : 13-08-2010 mė 04:47
    "They will not control us, We will be victorious"

Faqja 11 prej 17 FillimFillim ... 910111213 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •