Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 8

Fier, tregtarët përplasen me policinë

Bashkia e Fierit ka filluar zbatimi i vendimit të Këshillit Bashkiak për zhvendosjen e tregut industrial në një ambient tjetër por që është kundërshtuar fuqishëm nga tregtaret.

Në aksionin për zbatimin e këtij vendimi u angazhuan efektivat e policisë bashkiake të mbështetura edhe nga forcat e policore të drejtorisë së policisë së qarkut fier, pasi këtë të fundit e kishin të pamundur të largonin tregtarët të cilët kundërshtojnë një vendim të tillë.

Rreth drekës dy fadrome janë afruar tregut me qellim për ta prishur. Fillimisht kanë gjetur pengesë nga tregtaret por ndërhyrja e policisë. Tregtarët kanë reaguar duke qëlluar me gur fadromat dhe si pasojë ka mbetur një person i plagosur lehtë në kokë.

Tregu i ri është i gatshëm por tregtarët thonë se atje do të kenë taksa më të larta.

K.Thana

shekulli

New York Maska e mario_kingu
    Anëtarësuar
    09-12-2004
    Vendndodhja
    New York
    Postime
    2,225
    Citim Postuar më parë nga DYDRINAS Lexo Postimin

Bashkia e Fierit ka filluar zbatimi i vendimit të Këshillit Bashkiak për zhvendosjen e tregut industrial në një ambient tjetër por që është kundërshtuar fuqishëm nga tregtaret.

Në aksionin për zbatimin e këtij vendimi u angazhuan efektivat e policisë bashkiake të mbështetura edhe nga forcat e policore të drejtorisë së policisë së qarkut fier, pasi këtë të fundit e kishin të pamundur të largonin tregtarët të cilët kundërshtojnë një vendim të tillë.

Rreth drekës dy fadrome janë afruar tregut me qellim për ta prishur. Fillimisht kanë gjetur pengesë nga tregtaret por ndërhyrja e policisë. Tregtarët kanë reaguar duke qëlluar me gur fadromat dhe si pasojë ka mbetur një person i plagosur lehtë në kokë.

Tregu i ri është i gatshëm por tregtarët thonë se atje do të kenë taksa më të larta.

K.Thana

shekulli
    pershendetje
    kete treg e kam pare nga afer edhe vetem treg nuk mund ti thuash
    ata duhet ti binden ligjit te ven ne nje vend me te mire edhe me te pershtatshem,
    e kan kthyer cdo qender qyteti si tregjet e indis [arixhinjsh]
    qeveria sduhet te pyesi thjesht te bej punen e saj
    Partizoni

Me sa pashe une ne tv,ato ishin thjesht disa baraka me llamarine, e jo ndertesa te verteta. Aty rreth e rrotull vetem balte e psillek ndaj mendoj qe bashkia ka bere nje hap te mire kete rast. Ne fund te fundit thjesht spostim po i ben,nuk po i heq te "drejte" e shitjes.

La vita non si spiega, si VIVE!

i/e regjistruar Maska e landi45
    Anëtarësuar
    10-04-2008
    Postime
    1,711
    tregetaret sduhet te bejne llafe po te zbatojne ligjin,,,,

po paten probleme e zgjidhin ne gjykate,,,

le te apaguajne dicka dhe fitojne gjygjin,,,

ata sikur jane dhe tregetare,,,

duhet ta kuptojne qe dhe policia dhe ligji ne shqiperi eshte biznes

i/e regjistruar Maska e Endri_
    Anëtarësuar
    16-02-2011
    Vendndodhja
    Tr
    Postime
    1,165
    Bashkohem me parafolsit qe vetem treg nuk mund te quhej ai.

Por dhe bashkia fierit para se t'i kapte me shkelma sic kishte bere dje ,duhej qe t'u gjente nje strehe tjeter me pare ku ata te vazhdojne aktivitetin e tyre. Nuk mund te flaken ne rruge aq thjesht tregtaret sic po bejne kta se ne fund te fundit kane qene taksa pagues te rregullt per ushtrimin e aktivitetit. (Me aq sa u dha ne lajme)
    Lagja shishe rruga tapa ruju qenve se t'vin mrapa.

Citim Postuar më parë nga Endri_ Lexo Postimin
    Bashkohem me parafolsit qe vetem treg nuk mund te quhej ai.

Por dhe bashkia fierit para se t'i kapte me shkelma sic kishte bere dje ,duhej qe t'u gjente nje strehe tjeter me pare ku ata te vazhdojne aktivitetin e tyre. Nuk mund te flaken ne rruge aq thjesht tregtaret sic po bejne kta se ne fund te fundit kane qene taksa pagues te rregullt per ushtrimin e aktivitetit. (Me aq sa u dha ne lajme)
    Po ate ka bere bashkia, pra ka gjetur nje vend tjeter per tregtaret, mirepo ata duan te rrijne aty mes baltes!?

Une e solla thjesht si shembull, sepse ngjarje te tilla jane dukuri e perditshme e çdo vendbanimi shqiptar!

i/e regjistruar Maska e Endri_
    Anëtarësuar
    16-02-2011
    Vendndodhja
    Tr
    Postime
    1,165
    Citim Postuar më parë nga DYDRINAS Lexo Postimin
    Po ate ka bere bashkia, pra ka gjetur nje vend tjeter per tregtaret, mirepo ata duan te rrijne aty mes baltes!?

Une e solla thjesht si shembull, sepse ngjarje te tilla jane dukuri e perditshme e çdo vendbanimi shqiptar!
    Epo nqf se u ka gjetur vend tjeter dajakun hak e paskan pas. Nuk e dija kte qe i kane gjetur vend tjeter.
    Lagja shishe rruga tapa ruju qenve se t'vin mrapa.

i/e regjistruar Maska e fadiola
    Anëtarësuar
    21-04-2009
    Vendndodhja
    cte duhet ty
    Postime
    26
    Vetem treg nuk ishte ai,sepse ishte i ndertuar me llamarina dhe disa drasa sa her qe bie shi aty del gjanica dhe permbytej gjithmon,tani tregtaret nuk duan te ikin sepse atje ku bashkia ju ka ngritur nje treg te ri ata thon qe eshte shum larg si vend dhe nuk do ken pun dhe taksat do jen me te larta......

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •