Se kush me tha keto dite se une fyej shqiptaret.Po cfar ti bej une ketij ta lavderoj!!!OOOOooooooouuuuuuuuuuuu, ou, or toca do vini ne dine ju ?Ket lloj palle ma lini ta vras une e jo serbi.
Se kush me tha keto dite se une fyej shqiptaret.Po cfar ti bej une ketij ta lavderoj!!!OOOOooooooouuuuuuuuuuuu, ou, or toca do vini ne dine ju ?Ket lloj palle ma lini ta vras une e jo serbi.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Anesti_55 : 12-08-2010 mė 19:13
Injorantin e kam frike,
Budallin e meshiroj,
Te diturin (civilin) e dua pa mase.
A ka ndonje serb qe e trajton femren e vet keshtu?
Injorantin e kam frike,
Budallin e meshiroj,
Po kete , kush ne bote e ben? OOooooououuuu
Injorantin e kam frike,
Budallin e meshiroj,
Malazezet jane te ngjashem!
Rėndesia e njė personi nuk vlerėsohet nga hapėsira qė zė, por nga boshlleku qė le kur nuk ėshtė mė.
Vetem keto lloj kulturash e bejne kete.Zot na ruj!!!
Injorantin e kam frike,
Budallin e meshiroj,
Po keta;ēdun te shatrivani,apo kan von nai bast.....
Ironija nuk ka brir,une nuk beje dallime qytetar-katundar,pasi dy palet jane pa brir dhe bisht.Mentalitetet mund te ndryshojn,por gjithesesi qe edhe ata(Fshataret)jane njerez!
Rėndesia e njė personi nuk vlerėsohet nga hapėsira qė zė, por nga boshlleku qė le kur nuk ėshtė mė.
ket foto e kam pa edhe herave tjera , ku me cigare nuk e njeh ate femren e ngarkuar me dru , nuk e ka as grua , as moter e as te farefisit . nuk i ndihmon se munden te flasin ne fshat se po i shpall dashuri... edhe ai ec ruges se tij edhe ajo ruges se sajė ...
e kam fjalen tek postimi 81
tek postimi 82
nje vajz , duke e qu baban ne spital...
Krijoni Kontakt