Close
Faqja 5 prej 9 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 84
    i/e regjistruar Maska e mia@
    Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar mė parė nga s0ni Lexo Postimin
    Meshkuj me dallavere, qe mbajne ne goje grate e botes dite e nate, per kete kampjon jane meshkujt Shqiptare!
    S'kane kapacitet te merren me biseda te tjera shoqerore por per grate fitojne medalje per njohurine ahaha per te ardhur keq sa qesharak qe jane.
    Si thoshte Drenika te 14 vjec dhender' ''Jemi ne pa jane grate'' Ata tere diten kafeneve duke u marr me thashetheme.
    Keshtu dhe puna e meshkujve Shqiptar. S'ka femer Shqiptare ketu qe kalon rruges dhe mos e njohin keta.
    Me foli njeri ne dyqan dhe as e kisha idene kush ishte. Me pyeti per burrin, femijet. Hapa syte une. Ja pershkrova burrit ne shtepi, dhe as ai s'po i binte ne te. Me ne fund tani pasi e kam pare me gruan e tij e kuptova kush ishte.

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Citim Postuar mė parė nga -BATO- Lexo Postimin
    Pink, pse nuk mė fut nė listėn e injorimit? Kėshtu nuk do tė mė lexosh fare.

Kjo ėshtė liria e fjalės. Ti nuk ke pse tė mėrzitesh e tė shash ata qė nuk mendojnė si ty.

Nėse do tė shkruaja ndryshe nga ē'mendoja, do tė tregohesha hipokrit.
    Te kane bere modheratore, ste fus dot tani.

Hej, po si komandohet nje grua psh. C'a urdherash do i japesh nje femre ti ? C'a kupton me komande ?
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

_____
    Anėtarėsuar
    29-04-2002
    Postime
    3,623
    Citim Postuar mė parė nga mia@ Lexo Postimin
    Si thoshte Drenika te 14 vjec dhender' ''Jemi ne pa jane grate'' Ata tere diten kafeneve duke u marr me thashetheme.
    Keshtu dhe puna e meshkujve Shqiptar. S'ka femer Shqiptare ketu qe kalon rruges dhe mos e njohin keta.
    Me foli njeri ne dyqan dhe as e kisha idene kush ishte. Me pyeti per burrin, femijet. Hapa syte une. Ja pershkrova burrit ne shtepi, dhe as ai s'po i binte ne te. Me ne fund tani pasi e kam pare me gruan e tij e kuptova kush ishte.
    E dashur Mia@,
    Ketu faji qendron plotesisht tek ty. Pse dole nga dera e shtepise? lol
    Mire qe dole po pse pa burrin aman?

don't bother me Maska e Apollyon
    Anėtarėsuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Aman o gra, mjaft luajtet rolin e viktimave, se realiteti eshte ndryshe po he.
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar mė parė nga s0ni Lexo Postimin
    E dashur Mia@,
    Ketu faji qendron plotesisht tek ty. Pse dole nga dera e shtepise? lol
    Mire qe dole po pse pa burrin aman?

Nuk isha vetem jo. Kisha celularin me vete.

Larguar..
    Anėtarėsuar
    31-08-2009
    Postime
    4,530
    Citim Postuar mė parė nga Apollyon Lexo Postimin

Si eshte realiteti Apollyon , na thuaj nje cikez

yep Maska e Izadora
    Anėtarėsuar
    11-09-2008
    Vendndodhja
    ne zemren e atij qe ka "zemer"
    Postime
    8,793
    Citim Postuar mė parė nga -BATO- Lexo Postimin
    Unė nė Shqipėri kam lindur dhe jam rritur dhe e di shumė mirė qė atje nuk ka dhunė ndaj femrės. Tė thashė qė raste tė rralla nuk duhen pėrgjithėsuar dhe ato janė zakonisht disa femra qė nuk i binden familjes. Kėto ankesat pėr dhunė nė Shqipėri, pėrdoren si justifikime nga femrat e pėrdala qė duan tė arrijnė atje ku duan, ose qė duan tė pėrligjin jetėn e shthurur qė bėjnė.

Ketu e ke gabim. Dhuna psiqike, mbjatja nen presion, menyra e te trajtuarit pa respekt , menyra e poshtirimit qe te kam martuar vetem per te me bere femije dhe ysmet etj etj.

Mashkulli ne pergjithesi , por ne vecanti shqiptaret jane patriakal dhe teper posesiv .

Ps. Megjithse ka ndryshuar shume kohet e fundit. Femra te pakten tani di si ta mbroje veten !
    Jeto sot se neser nuk i dihet

Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar mė parė nga Apollyon Lexo Postimin
    Apollyon po flas me shume per brezin e prinderve tane, se per brezin e ri ka ndryshuar goxha situata.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    05-11-2009
    Postime
    2,382
    Citim Postuar mė parė nga mia@ Lexo Postimin
    Cuditerisht ato femrat e ''perdala'' i kane burrat te urte. Jane te urte apo i bejne zap ato kete se kam kuptuar.
    Nuk mė kuptove!
    Nė Shqipėri tė pėrdala janė ato qė duan tė mos kenė asnjė lloj kontrolli nga familja ose burri.

Ndėrsa nė Perėndim, gratė e pėrdala kanė burra tė urtė. Kėta rrinė urtė ngaqė nuk duan tė prishin familjen, mirėpo edhe kjo nuk ėshtė zgjidhje, se pas ca vitesh kėtyre grave u mėrziten kėta burra tė urtė dhe gjejnė ndonjė kodosh tjetėr. Kėshtu u shkon jeta nė kėrkim tė burrit ideal.

Besoj se tani mė kuptove!

Citim Postuar mė parė nga mia@
    Me tha njera qe eshte mosha e mamit tim.
    ''Jam munduar ti shmangem sherreve me burrin vetem e vetem qe femijet e mi te mos shihnin dhune. Nuk desha qe te rriteshin me mendimin qe dhuna eshte dicka normale. Burri im tė rrifte pėr gjėnė mė tė vogėl
    Kėto janė fjalė pa vlerė, mė tha njėra e mė tha tjetra. Tė thashė qė Shqipėrinė e njoh mirė dhe nuk ka nevojė tė mė tregosh ti raste qė nuk pėrfaqėsojnė shumicėn. Mjaft u hoqėt si viktima!

Njerėz idealė nuk ka, probleme edhe do tė ketė, por kryesorja ėshtė qė familja tė mos prishet dhe nė vija tė pėrgjithshme tė kalojnė mirė.

i/regjistruar
    Anėtarėsuar
    21-03-2008
    Vendndodhja
    Pistoia
    Postime
    580
    Burrat nen hije, lozin kuvendojne
    pika qe sju bie, qe nga grate rrojne

Faqja 5 prej 9 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •