Close
Faqja 9 prej 9 FillimFillim ... 789
Duke shfaqur rezultatin 81 deri 84 prej 84
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    09-06-2010
    Postime
    117
    Mendoje se me postimet edhe komentet tuaja keni shprehur
    e keni thene gjithcka si ne te mire e ne te keqe,
    Jam femer e mendoje se mentaliteti ne 2010 duhet te ndryshoje
    te ndryshoje por pozitivisht
    Jo femra te humbasi traditat e zakonet
    sepse jemi ne nje bote ne evolucion por ne te njejten kohe duhet te konservoje
    edhe Origjinalitetin,
    duhet te kerkoje te Mposhti kete Keqtrajtim Fizik edhe Psikologjik, permes ketyre
    cilesive qe vetem nje Femer e Vertete mund te gezoje.
    Permes Dashurise, Harmonise e Ngrohtesise qe ajo eshte e afte te fal.

i/e regjistruar Maska e Bardhi
    Anėtarėsuar
    06-09-2002
    Postime
    708
    Femra eshte nena o Shqipetar, nuk eshte ndoj skllav.
    JU NJE HAP - PUNA DY...

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    13-09-2009
    Vendndodhja
    zürich.swiss
    Postime
    1,134
    Edhe pse shqiperija ne evrope nje shtet evropiane ne shekullin e 21. ne shqiperi ende grate punojne ne miniera No comment

Miniera e kromit, vdes nėna e katėr fėmijėve

Kushtet e rėnda nė punė nė minierėn e Bulqizės kanė shėnuar njė tjetėr aksident. Kėtė herė ėshtė njė grua 45 vjeēare ajo qė ka mbetur e plagosur ndėrsa punonte nė vendin e grumbullimit tė kromit. Gruaja quhet Marjana Rushiti dhe ėshtė aksidentuar nga njė fadromė qė punonte pėr lėvizjen e stoqeve tė kromit. Sipas dėshmitarėve nė vendngjarje gruaja ėshtė goditur nga fadroma nė momentin qė ka qenė duke sistemuar njė sasi kromi. Mendohet se ka qenė pakujdesi e drejtuesit tė fadromės qė nuk ka vėnė re punėtorėt qė ishin afėr vendit ku bėhej transportimi i kromit. Kolegėt e saj i kanė dhėnė ndihmėn e parė 45 vjeēares Rushiti. Ndėrkohė qė gjendja e saj e rėndė ka bėrė qė tė kėrkohet menjėherė dėrgimi i saj nė spital. Rushiti ėshtė transportuar nė Spitalin Ushtarak nė Tiranė, si pasojė e gjendjes sė rėndė shėndetėsore.

krenar qe jam malsor..... Maska e _MALSORI_
    Anėtarėsuar
    21-07-2005
    Vendndodhja
    diku neper bote
    Postime
    2,637

hahahaha..

Citim Postuar mė parė nga drifilon Lexo Postimin
    Ore qobani i malesise lere se nuke ka mbetur truri yte prej gomari te bej lektorin e shkrimeve te mija per dallim nga ti sa per Info une jam rritur shkolluar ne zvicerr por edhe nuk i vej shum rendesi shkrimeve te mija kur shkruaj me nje njeri te niveli tend.

Perveq kesaje po pate problem me shqipen time une njof edhe 3 gjuh te tjera gjermanishten kroatishten dhe frengjishten zgjedhe njeren prej tyre dhe mund te diskutojm

Un nuk jame nga maqedonia jame kosovare

Femra shqiptare jashte shqiperise ne rastin konkret ne maqedoni munde te jete e pa shkolluare e pa perfaqsuare por nje eshte e veretet asnjeher nuk esht SLLAVIZUAR PO DESHE SKLLAVERUAR.

Jo shoki se shqiptaret jashte shqiperis jane burra me **** nuk presin si maskaraj te jetojne nga djersa e skllaverimit te gruas .

Ne shqiptaret jasht shqiperise njiheshim si populli me puntor ne ish-jugosllavi dhe ballkan per puntor na njef edhe ter EVROPA per a/ta edhe jemi jetojme ne shtetet me te pasura dhe me puntore te EVROPES

Ti flet per moral aman ore nje ri me pasoja po ne shqiptaret jashte shqiperise nuke kemi devijuare nuke jemi degjeneruare si ju ore

Cilin emigracione ore ne nuk jemi ne emigrante klandestine pore ne e kemi shkelur evropen tashe e dy dekaga emigrimi te ne ka filluar at?her kur ti nuk e ke ditur se ekziston evropa

Ore te ne ka nje kode e moral njerzor me mire te jet sherbetore e pleqve te mi se sa sherbetore e skllave e ter tiranes e shqiperis jo ore shoki pa i hanger gjunjet e pa dalur shpirti nuk i bejm ne grate sherbetor e skllave te rrugve ..

Kjo faze e Lenjes se familjes ne atdhe dhe emigrimi i burrit ka perfunduar ky lloje emigrimi ka egzistuar te gjeneratat e para te emigrimit te cilat fillojn nga vitet e 60 der ne vitet e 90 ku edhe merr fund ky lloj emigrimi prej viteve te 90 dhjata fillojne edhe bashkimete e familjeve te mergimtarve shqiptare te ish-jugosllavise .
    Ather kur ju filluate te ikni ne evrope si klandestin

Ndersa une nuk jame emigrant klandestin pore une kame arrdhur ne zvicerr si zoter dhe me identitet e me te gjitha kushtet te cilat fale babait tim i cili jeton ketu tash e 37 vite ..

Kot e ke mose u mundo te perdoresh lloj loje varijantesh e shpifjesh per ti REHABILITUARE MARREZIRAT TE CILAT I DIM NE TE GJITH SHIPTARET JASHTE SHQIPERIS ????

Per funde per shkaqe higjenike nuk do te diskutoj me tutje me nje njeri te keti niveli si ti..
    debil..edhe 100 gjuhe te dish nuk te bejne te zgjuar..ate qe e thua ne gjuhe te nenes kurre nuk mund ta thuash ne gjuhe te tjera..shkollohu edhe ne hene apo mars..nuk te ben te zgjuar vendi ku ke studiuar o debil..as cka ke studiuar...te ben ajo cka ke marre nga keto studime..ajo cka ke futur ne koke...po ku ke koke ti mo...

nese ti e ke pare jeten ne shqiperi ne kalim e siper une e kam jetuar vete mbi kurriz..nese ty ta ka shtruar rrugen e jetes babai une e kam shtruar vete..nese ti ke dite cka eshte vetem zvicrra une e kam dite qka eshte edhe honoluluja..sepse kam studiuar per kete..sepse e kam shkelur me kembe edhe zvicren eshte disa shtete europiane..edhe e di mire moralin qe na shiste babai jot ( po them per shembull ) kur na kritikonte neve pse e kishim braktise vatanin...edhe e kam jetuar vete ate jete morale qe behet ne zvicerr e ne europen moderne ju moralistet e trojeve shqiptare jashte kufirit te shtetit ame...e di mire por nuk kam ndermend te ta kujtoj..mjafton te te them se krahas vellezerve dhe motrave me nene shqiptare mund te kesh vellezer e motra me nene moderne europiane..

nejse drifilon kaq di e kaq sjell ketu..nuk ja vlen te ta kujtoj une pasi ta kan kujtuar te gjithe ketu..mos abuzo me budallallikun tend..
    a do male me debore,trima te forte dhe malsore,fort bujare dhe burrerore,shko ne kukes i ke me dore.

Faqja 9 prej 9 FillimFillim ... 789

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •