Te nderuare forumiste ju lutem te reflektoni drejtsi e`jo
SLLAVIZEM e vereteta eshte kjo askunde ne ballkane apo evrope pastrimin e rrugve dhe tretuareve nuk e bene gjinija femrore perveqe se ne shqiperi ku femra keqtrajtohe
sllavizohet nga meshkujt matrapaze DEMBELA te cilet presin qe grate tua sigurojne kafshaten e gojes duke kryer punet te cilate ne realitet ju perkasin atyre meshkujve
Pastrimi i rrugeve renditet ne listen e punve te randa i dedikuara te kryhet nga gjinija mashkullore une kame pasure fatine te shetise dhe shetise ter evropen pore edhe ne asnje vende te vetem dhe asnjeher nuke kame pare qe femrate te bejne pastrimin e rrugve dhe mirmbajtjen e tyr si ky rasti i SHQIPERISE ku ter pastruset te jene FEMRA dhe ate ne te gjitha qytetet e shqiperise kjo eshte qmenduri diskriminime keqetrajtim i femres ne Shqiperi nga meshkujt DEMBELA te cilet ende jetojne me mentalitetin e vjeter KOMUNIST
http://www.shekulli.com.al/2010/01/1...yeqytetit.html
Nuke e kame fjalen ketu per nje femer apo dy femra pore per qindra femra te cilate ne mbremje mund ti shofesh gjith andej tiranes e qyteteve tjera te shqiperise duke kryer pune te renda perderisa meshkujte maskaraje darahiten parqeve rrugve e restaurantave te tiranes grate punojne si
sllavne ne vende se te jene ne shtepi dhe ti kryejn punet e shtepise te cilate realishte ju takojne
Skena te tilla shefe vetem ne shqiperi askunde tjeter ne ballkane dhe evrope por kame friken se ase ne bote ..
Ne korce duke hjekur deboren
Te theme te drejten mua me vinte turpe te shetisja ne mbremje ne tirane nga ato femrat te cilat pastronin rruget dhe trotuaret e tiranes perderi sa ato punonin dhe une nje mashkulle te shetisja si IDIOTE edhe pse une nuk isha fajtori i
sllavizimit dhe keqtrajtimit te tyre
Krijoni Kontakt